Skötväska + gustasvik



Blir nog att köpa en sådan här i svart om det finns kvar på måndag ^^


 

Annars så vaknade jag vid elva ungefär idag, förstår inte vad det är med mig.. Kan lägga mig o sova o sova o sova nu för tiden.. Jag känner mig utvilad men jag ser trött ut och ja, näe det är konstigt detta..

Dennis har ialf dammsugit o fixat hela lgh idag, nice!! O ha de fint o så ^^ I morgon kommer då mamma o kompaniet så då blir det gustasvik för hela slanten dock inte för mig.. :( Får sitta på en stol o gott se på när de andra roar sig :P Mamma lär inte heller bada så mycket då hon är lite känslig för klor men hon lär nog bada lite tror jag ialf. Jag tänkte ialf ta med mig badkläder då jag kan basta lite.. ^^ Sen ska jag be mamma hjälpa mig o leta fram Williams nattlampa som jag inte vet vart den har tagit vägen :( Den är någonstans på vinden ialf o hon var ju med när vi röjde där uppe så.. Orkar inte riktigt röja :P Så det får bli mamma..

Igår köpte vi två nappar så jag kokade dem o så så de är klara för användning :) Vi hade ju två innan med grodor på som man får i såna där gratis gåvor men vet inte hur länge de har legat i de där förpackningarna och de ser lite mysko ut så köpte två nya ialf. Sen så måste jag köpa silikonnapp också till nappflaskan men det finns ju så olika storlekar och en massa olika storlekar på hålet :P Haha, usch.. Det är så mycket man ska tänka på.. :P

Nåja, ska ialf till babyproffsen på måndag och köpa den där skötväskan sen hade de oxå våtservetter 5 för 100 så det kan vara bra att ha.. Har ju bara tänkt att ha de i skötväskan ändå så det är bra att ha hemma ifall liksom..

Måndag kl halv elva ska vi träffa ÖVERLÄKAREN på specialist mödravården :P Så då lär vi får tid, jag tänker faen inte ge mig! Men som barnmorskan sa de kan inte "neka" mig fyra gånger liksom :P Drömde i natt att vi hade vart där inne o fått tid o vi gick utanför sjukhuset o satte oss både jag o Dennis och tog upp mobilerna och skrev sms till t.ex. min mamma " Grattis Ingrid du blir mormor den X" ^^ Lite rolig dröm ^^ Sen så drömde jag oxå att när alla kom o skulle besöka oss på sjukan och se lilla William så sprang Felicia för hon ville ju vara den första som såg han ^^ Hehe underbara drömmar! Gud, det är inte långt kvar nu!! O det känns kan jag tala om, det trycker och trycker..

Snart så har vi våran lilla parvel här i famnen, helt ofattbart egentligen.. Man har gått här i 9 månader och förberett sig för detta men när det väl gäller då blir man helt så där " nej inte nu jag är inte redo" typ.. Helt skrämmande ändå men man är nog inte redo förräns man har den lilla parveln i famnen lr så ^^

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen.. See yaah!

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0