tråk tråk tråk

Magen bara växer o växer känns de som.. Känns som den är dubbelt så stor än igår typ.. Men nu syns de verkligen att jag är gravid oxå..

Snart äre helg o då blir påsk middag med Dennis familj på lördag sen på söndag kommer mamma o brorsan Magnus o felicia.. 

Sen hemma lite o gå till skolan engång sen blir d sälen, yes!! O sen äre ju typ sommar så då ska jag vara hemma så mycket som möjligt o vara i sommarstugan har jag tänkt..

Sen borde jag organisera o allt här hemma oxå ifall d blir så att man inte får tag på nån lgh så får man ju ta bort en massa här hemma så man får plats.. Nåja, de ordnar sig nångång..

Nu har jag piss tråkigt då jag är sugen på något men jag vet inte vad.. Jävligt pissnödig också men e för trött för att resa på mig..

Vill bara att tiden ska gå nu, ialf till sommaren då man verkligen har den där magen och känner sparkarna och känner verkligen att nu är nedräkningen på gång.. Guuud 9 månader är ju fasiken en evighets evighet!!!!!!

O en sak förstår jag inte, varför spelar killar överhuvudtaget egentligen? Vad äre som är så kul med det? Visst man måste göra ngt som man tycker om ibland men HUR kan man tycka om de o bara sitta o spela (skrika) o ja gud vet mer i flera timmar i streck? Uhm näe..

Är du o med o tävlar?



http://www.bloglovin.com/m/51766/81792407/a/0

Jag är med o tävlar är du?


Lillen <3

Kände lillen idag <3

Låg i soffan och då började jag känna ngt i magen och då sa jag till Dennis o han höll handen på magen i säkert 10 min innan han kände ngt men sen kände han då var det ju klart att det inte är bara jag som kände det.. <3

Lovley! <3

färgning av hår

Lisa har vart här o vi såg film medans vi färgade mitt hår och sen vart de lite super mario spelade på wii =) Sen nu väntar jag på mat o skriver inköps lista inför påsken..

Färgningen blev toppen!  Fixar bild i morgon och månadens bild på magen oxå :) Alltid den 27e ;)

Fick veta idag också att mamma, felicia o magnus kommer på söndag nästa helg så d ska bli skoj :)

Felicia ville att jag skulle komma hem till farmor idag ^^ Söta ungen! Hon satt och klippte ut en massa bilder på kläder till bebisen både tjej o kill kläder för man vet ju inte vad det är för kön än :) GULLUNGE!!

Maten är klar nu hör jag.. Ha en underbar fortsatt lördag..  <3

skrattis

Ja, brorsan kan då skratta på ens bekostnad...

Vi prata om barn mässan som är i KD idag och jag sa att det är hela helgen idag och lördag och sönda.. O han bara " ja men det är lördag idag?" jahaa sa jag bara så där.. O han i skratt anfall bara si så där :P

Sen så berättade jag att jag trodde även att det var påsk afton denna helg o int nästa helg o då skratta han ännu mer.. Jisses, knäpp gök..!

Nåja, jag ska göra mig lite fräsch sen kommer Lisa och ska färga mitt hår (A) O mysa till film o ngt mer ^^ Tihih!

Nåja, see you later!

trist trist trist

Har vart o handlat o tänk va folk d var.. Gud jag ville bara gå därifrån vart så illamående när jag väl var där inne oxå :O

Handlade lite påskmat som var billig nu så vi inte behöver handla allt nästa vecka men d är inte så mycket så d är ganska skönt :)

Handlade annars mat och hårfärg till mig så nu ska Lisa få att göra en massa :P Haha näe tihih! :P

E så grymt seg, vädret gör det inte bättre alldeles grått o trist, man blir så trött :o Jag e trött ialf!

Ska ta o gå upp o göra middag snart <3 Fläskfilegryta, mums!

vad ska ni göra på en sådan här fredags kväll?

Fredags mys

Nu har man ätit en rejäll tallrik med gröt och känner verkligen på hugget idag.. Ska skjutsa iväg Dennis på hans möte och sen ska vi åka o handla lite.. Ikväll blir det smarigt, ska laga fläskfile gryta som svärmor brukar göra :)

Hehe trodde också att det var påsk afton i morgon :P Ack så fel man hade :P Man är lite fel ute i svängarna :P Men nästa lördag då kommer svärföräldrarna och sambons morfar o kanske farmor också. Var tänkt att min mamma skulle också komma men hon har fullt upp med annat så d får bli en annan gång :)

E så sugen på å färga mig!!!! Gaah! SKa nog höra med Lisa ifall hon har lust o hjälpa mig nu idag lr imårn ksk om d går för sig :P

Ska ta o fixa ordning mig lite så jag inte ser ut som en luffare ^^

Ska nog ta o baka chokladbollarna idag också, har allt hemma men har bara inte orkat lr haft lust till det :P

Hoppas ni får en FAB fredag <3

Torsdags mys

Idag var jag hos barnmorskan i morse o allt såg fint fint ut alla värden såg bra ut och jaa, det flyter på :)

Sen åkte jag hem o betalade alla jävla räkningar, blää hatar att se alla pengar bara rinna iväg :( 

Sen så myste jag o Dennis i soffan en liten stund sen kom Lisa o Mojje och det var länge sen man såg dem så det var riktigt trevligt! =) Spelade lite super mario på wii :)

Har ju sån jävla utväxt så jag får nog färga det lite ljusare nu och låta det vara så, ser ju ut som jag är grå hårig.. Haha nä inte riktigt men de ser mysko ut :P

Nej nu ska jag bara softa med lillen här <3

TinA

Idag fyller TinA år, tänk att tiden går så fort ibland..

Minns när vi gick i skolan och vi vågade ingen av oss att börja prata med varandra kan nog ha med o göra att jag hade ju en o annan attityd då :P Haha men jag var ju inte farlig! :P

En så rullade ju årena på och det blev promenader och mc donals visiter och en massa sms dit o dit men tänk vad vi har stått ut och vilken fin vänskap vi har idag, tack vare att vi har jobbat på de!

Tack gumman för du är min vän! o ett stort grattis på din dag!  <3

VARNING!!!!!!!!! BILD BOMB! ;)

Har suttit den senaste halvtimmen o lagt upp bilder på bilddagboken så ni får gå in där o se bilder ifrån då jag var borta o var barnvakt :)

Annars så kommer en bildbomb här ang alla barn kläder o saker :P

Bil barn stolen
Upptäckar filten som mamma har gjort till Felicia men lånar den :)
Vinter åk påse :)
Julklänningarna jag hade på mig när jag var liten ^^
Skid huva från 0-1 år
Två mössor :)
Handduk som man kan stoppa huvudet under den där fliken där :)

En massa kläder nu!




Påslakan :)
Täcke ej tjockt
Kuddar till vagnen
Kuddar till sängen
Alla lakan o påslakan till både vagn o säng
Första filten ( Min )
Dino
Bärsele
Spjälskyddet med älvor på så om d blir en pojk så måste vi köpa nytt ^^


Igår tog vi rycket och tog bort den stora hyllan och gjorde om lite o tänk vad stort de blev helt plötsligt! :O Bara temporärt detta tills vi får en större lgh som jag då hoppas d blir snart!

Lovade TinA receptet på chokladbollarna jag o Felicia gjorde :) Vi hade dock inte kako utan vanlig oboy 3 matskedar.. O då hade vi dom i kylskåpet ungefär 1 dygn innan vi åt dem då lovar jag de var super goda! :D

Back in Örebro

Lördags var d födelsedags firande för felicia som fyller då 6 på onsdag.. Tiden går så fort så!

Hon var så glad över min present så d var roligt att se :) Hon fick en keyboard med stativ :)

Sen vart de så klart chokladbollarna som jag o hon bakade och tårta med stora lass! Choklad bollarna jag o felicia gjorde var grymt goda så ska nog ta och fixa det här hemma också någondag.. :D

Annars så är det bra med lillen o mig, ska till barnmorskan på torsdag så får se hur mycket jag gått upp och hur möe jag har ökat runt magen ^^

Fick ju näringsdrycker pga min magsjukdom men klarade inte av att dricka dem pga jag bara spyr av dem så jag vet inte alls hur de ska lösa det. Barnmorskan sa vi tar det när vi ses så får se..

Sen blir det att bli inlagd typ 1 mån innan det är dags för förlossning pga min mage och då måste jag övervakas så inget går fel och så blir det kejsarsnitt så det ska bli så kul att ligga inne när det är som varmast ute men o andra sidan så kommer lillen ut tidigare än tänkt med tanke på kejsarsnitt så d blir nog bra i slutändan ialf!

Snart snart får vi veta om d blir en tjej lr pojk! *spännande* Men vi längtar mer efter att lillen ska titta ut! <3 Min mamma tror d blir en tjej så d ska bli intressant o se om hon har rätt lr fel.. Hon brukar ha rätt ^^ Man kan ju se på folk om de blir en pojk lr tjej o mamma har haft rätt förut så tvivlar inte på denna gång men vem vet ^^

Fick med mig en massa saker ifrån felicia då jag har fått och lånat som

- Bilbarnstol ( lånat)
- bärsele
- baby gym ( lånat)
- kläder från nyfödd till 4 mån
- 2 mössor att ha under vintern upp till 1 år
- åk påse
- madrass och spjällskydd till spjällsängen ( lånat) (men måste köpa ett nytt spjällskydd om det är en kille)
- sängkläder ( lånat)
- 2 st blöj hinkar


Ja det var väl de.. Vill ni se bilder så säg till så fixar jag det :)

O jag ska lägga upp bilder ifrån då jag var borta så det kommer måste bara landa lite själv här hemma först..

sol o söndag

Magnus har jobbat nätter så jag o felicia har varit själv d har vart både fredags o lördags mys på högsta nivå.. Så härligt så! :)

I fredags så var de en massa dans och byte av klänningar då det var lets dance o igår så var det mikrofonen som skulle fram o fina halsband o skor o allt så var de melodifestivalen! Igår vart de rätt så sent så felicia o jag sov tills kl 10 idag då magnus kom hem ifrån jobbet så vi åt en snabb frukost sen begav vi oss ut. Magnus o felicia åkte skridskor medans jag gick en liten promenad och tog kort på dem.

Sen gick jag hem o lagade mat åt dem medans de gick iväg o hälsade på en o sen kom de hem o åt sen iväg hastigt för felicias "pojkvän" fyller år idag så.. Jag är hemma själv nu o ligger i sängen o bara vilar mig.. Vill sitta ute men är helt slut..

Har så ont i magen också, men det är bara värk för livmodern håller ju på å utvigar sig som tusan så ajajaj hela tiden typ :P

Ja så nu är magnus ledig tills ondags tror jag å på tisdag kommer mamma upp så då får man lite lugn o ro ialf.. Sen så kommer dennis o berra på lördag då vi ska fira felicia då hon fyller 6 år den 24e.. Då åker jag med berra o dennis med de till Kd sen åker jag o dennis till örebro.. Sen ska jag inte åka iväg på ett bra tag...! Ialf typ 1½ vecka sen blir d fjällen :P Haha..

bilder kommer senare då jag ej har kabeln till mobilen med o mobilen vill inte hitta datorn så ni får gott vänta..

Sa jag att vi har fått erbjudande på en lgh? men vi tackade nej pga dubbel hyra i tre månader det lockar absolut inte och går det åt skogen så får man stå ut i denna lgh vi har nu tills vi får sen.. Inget mer att göra..

Nu ska jag lägga mitt huvud på kudden.. =)

uppis

Min mobil ville inte samarbeta så inga bilder bjud inte på tyvärr.. O jag i ett nötskal glömde ju kamera laddaren i Örebro så d får bli att låna magnus kamera men har tagit på min mobbe o det har funkat :)

Annars så växer magen så de knakar.. D är bara mamma byxor som gäller nu o stora mamma byxor..

O det är så fruktansvärt jobbigt o MÅSTE ligga på sidan lr ryggen, jag som älskar o ligga på magen o sova.. :(

Felicia är på dagis idag, efter ha vart hemma tisdag, onsdag torsdag så idag fick hon gå dit men tänkte väl hämta hem henne tidigare då det är ändå fredag och suveränt väder ute så ksk blir att åka lite skridskor ksk?

Sen ikvälls ska hon o jag mysa till teven o ha de gött! :) 

I morgon blir d väl inte så mycket att göra förutom att vara ute i de fina vädret om de nu håller i sig sen blir d finalen av melodifestivalen!!!!

Sry att jag inte har uppdaterat på länge men här uppe i skogarna äre svårt att hitta internet så nu sitter jag blixtstilla i sängen o har internet utan att den hänger sig var tredje minut..

Annars så ja de funkar med allt...


Soliga lördag!

Idag har vi vart ute hela dagen när det vart så fint väder jag o min brorsdotter o åkt skridskor.. Hon börjar få haj på det nu, o får fart och så men balansen är inte riktigt i ordning men d kommer..

O brorsan har vart o letat skridskor hela dagen men ack inge fynd där inte så får väl se hur d blir med det.

Annars så satt jag i solen och softade :)

Nu sitter jag o Felicia i soffan o kollar på teve, trodde det skulle vara disney dags men ack ack det var igår tydligen :P Magnus är o handlar Mc donals till Felicia då hon beställde det idag och jag ska äta revbenspjäll och vitlöksbröd, mums mums!

O sen blir d riktigt mys då vi har fulla bordet med godis, chips, ost bågar och ja en massa tills det blir melodifestivalen. Felicia sa igår då dom berättade lite om det på barnkanalen att de skulle vara i Örebro att då hade hon kunnat vara där i teven när de sjöng ^^ Hehe

I morgon blir d att åka till Dalarna ialf o vara där i 2 veckor och vara barnvakt.. Felicia ska vara på dagis 3 dagar nu denna vecka ialf så vi får se hur d blir sen :)

Inte långt kvar tills d blir födelsedagskalas heller :) Lilla tösen fyller 6 år det är helt ofattbart.. Hon är ju min lilla going juh!

Oh, hon spöar SKITEN ur mig på spel :O Hela tiden.. Det är inge kul!! :P Nåja, ska gå upp och duka lite innan brorsan kommer..

Ha en trevlig lördag :)

RSS 2.0