ELD i halsen

Lägenheten jag var o kolla på förra måndan fick vi inte.. Men de förväntade jag ju mig då vi var ganska långt bak i kön.. Men nu på onsdag o torsdag blir de två nya lägenheter så hoppas vi har mer tur, men det har vi då vi är faktiskt långt fram i kön, haha!

Idag har d inte vart så mycket annars, har haft en fruktansvärd halsbränna i natt så dagen har gått åt att dricka vatten o de gick över men nu har den kommit tillbaka.. USCH!! Dennis har vart hemma idag då han har vart dålig hela helgen med feber, snuvighet, halsont osv.. Så idag har d inte vart ensamt ialf.. Men i morgon ska han till jobbet igen så undra vad jag ska hitta på i morgon?!

Har fixat födelsedagspresent till mamma nu oxå så det är gjort, måste bara lägga det på lådan så hon får det på fredan.. <3 Annars så ja, det händer väl inte mycket i våran om givning annars.. Funderar dock på o åka hem på tisdag nästa vecka då jag inte har något på en vecka o göra då träningen upphör o allt pga sommarstängt.. Så tänkte ialf gå till gymmet på måndag innan vi ska till USÖ o se förlossning avd osv.. Men får se, allt beror på om de är hemma lr inte.. Felicia hade en tandläkartid troligen så får se hur jag gör.. Annars så får de vänta tills midsommar..

Jävla halsbränna!!

Månadens bild..

Lovade er en bild nu i helgen men vi har inte vart ute o fotat något då det har inte vart super bra väder o sen har Dennis vart super trött och så så att det får bli ett kort jag tog själv häromdan.. Inte super bra men det är ialf något.. Ska se till o få en bra bild i veckan..



Mors dag + soliga sönda

Sönda ida.. O de känns verkligen.. I morgon börjar en ny vecka o Dennis ska jobba.. men ha känner sig krasslig :( Ont i halsen som tusan o förkyld o allt :( Bara det inte är halsfluss lr ngt..

Annars så händer det inte mycket idag.. Väntar på en som ska hämta bordet som vi har sålt så vi blir av med den.. Jaa, sen är väl int så mycket.. Ska väl baka muffins för Dennis beställde ju de för några dagar sen men d har ju vart fint väder o det är fint väder ida också men är så trött o matt.. William sparkar hela tiden o jag har verkligen ont i magen känns som den ska spricka så den är nog väldigt spänd nu så förvånar mig inte om jag får bristningar nu :S Har ju klarat mig rätt långt ändå utan de.. :)

Annars så på onsdag o torsdag så blir det visning på två nya lägenheter och träning o allt o till helgen åker vi nog till Bålsta igen.. Mamma fyller ju år på fredan men de passar inte att åka senare till bålsta då det är fullt upp med annat o sen lär jag vara så tjock ändå så jag inte kan köra så lika bra o ta de nu. Så får jag fira mamma när jag åker hem under midsommar då Dennis ska till metaltown så får vi se om han kommer till KD under helgen där beror på hur trött han är med alla ungar som kör slut på han med fotboll o basket o allt ^^

Ska ta o käka lite glass o bota min halsbränna, usch..

Tråkiga lördag

Jag har tråkigt.. Borde ksk baka ngt? Dåligt väder ändå så.. Uhm..

KOKOS



Nu har jag kokos tvål!!  MOhahaw!!

Ingenting på schemat idag

Försökte sova när Dennis gick upp men det gick ju mindre bra.. Var pigg så jag gick upp.. Ringde ÖBO för att få visningstider på två lägenheter så en har jag men ska ringa tillbaka på måndag igen för att få tiden till den andra lgh..

Precis lagt ut några annonser på blocket så får se när den godkänns.. Så man kan bli av med sakerna..

Annars så händer inte mycket, ska åka o stor handla idag annars vet jag inte vad som händer.. Ska väl försöka gå ut i solen lite om de håller i sig.. Skulle bli lite moln senare idag så bara o hoppas.. Ska ta o äta frukost o se om de finns något bra o se på.. See yaah!

Föräldragrupp

Föräldragruppen startade idag vid halv fyra, Dennis kom vid halv fem.. vi var kvar en stund sen gick vi hem o åt mat sen så låg vi i soffan o myste.. Dennis kollar criminial minds då jag har gått o lagt mig i sängen o är helt död..


Gonatt saga till william sen släcker jag ljuset för idag.. Gonatt!

Liten uppdatering

Har vart iväg på vattengympa, var jätteskönt o sträcka ut alla muskler o allt, känner mig helt befriande!! Sen så cyklade jag hem o duschade o smörjde mig med kokos bodylotion, så härligt så!!  Sen åt jag lite lunch, fast jag hade ingen lust.. Ville ut o äta på stan men ingen kunde/ville :P Men men har ialf fått mat i magen nu så.. Nu ska jag nog ta en liten power nap tror jag, eller om jag ska gå ut i solen lite? Ska på föräldrar gruppen sen..

Kommer ingen bild idag men det kommer i helgen då jag har inte haft möjlighet o tagit någon bra så d får vänta lite..


tidig morgon

Vaknade kvart i sju av att solen lyste i ansiktet då den reflekterade på något.. Rätt irriterande.. Strax därefter gick Dennis upp o jag försökte somna om men ack ack.. Halv åtta gick jag upp o Dennis åkte typ tjugo i åtta till jobbet.. Rätt ensamt här hemma nu så här tidigt.. Men i höst får jag aldrig mer vara ensam, lovely! haha!

Ja, d blir nog väldigt fint väder idag solen lyser på rätt bra ^^ Ska till vatten gympan kl 11 idag så måste träna mer nu.. Sen kl halv fyra eller när de var börjar föräldragruppen så Dennis kommer direkt dit när han slutar jobbet..

Ska ta o äta lite frukost o vika lite tvätt som har hängt o torkat sen igår.. Uppdaterar mer sen..

Hemma fru

Känner mig som värsta hemma frun! :P Städar, tvättar lagar mat, allt som hör till.. O handlar o allt.. :P Dennis går till jobbet kommer hem, jag lagar mat lr så är maten klar när han kommer hem.. VI äter sedan softar vi i soffan sen går han o lägger sig vid 21 typ.. Sen så rullar de på :P Ja, de e nog bara o vänja sig ^^

Var med o tävla du oxå!

Sunmate har badkläder och kläder med inbyggd
solskyddsfaktor 50+
Kläderna är tuffa,bekväma och designade med eftertanke.
Sunmate var de första som designade solskyddskläder och ses idag som
det Svenska originalet.

Nu har du chansen att vinna solskyddskläder ifrån Sunmate!
Vinnaren får ett set med tshirt shorts & keps.

Perfekt nu då sommaren är här!

Alla kan vara med och tävla!


Här går d undan

Vart tidig morgon då vi var på social kontoret o skrev på faderskaps intyg för William. Sedan åkte Dennis till jobbet och jag har vart nere o slängt i 5 maskiner hittils... (rätt bra för att börja tvätta 10) :P haha så om 10 min ska jag ner igen o ska slänga i 2 maskiner till.. De ska bli kul o se hur jag får upp allting igen sen  :P Bor ju på trejde våningen utan hiss så :P Men funderar på o sno vagnen o gå ute vägen till andra ingången o ta hissen upp  så slipper jag bära all skit! :P Men får se hur snäll nästa person är som ska tvätta :P

Annars så gör jag inte alls mycket, ringde till ÖBO för att höra hur d går med lägenheten som jag var o kolla på i måndas men inget nytt där får veta i morgon förhoppningsvis.. Men jag hoppas att de andra säger nej för det är ju ändå inflyttning 1a juni :P

Nåja, ska ta o dricka lite vatten innan jag går ner i tvättrummet som är 1000 grader varmt! :P

Socialen

Säger godnatt då vi ska till socialen i morgon o fixa faderskapsintyg.. Uppdaterar då när jag kommer hem..

Ibland kan de

Hade fått mail ifrån CSN i morse att de hade ändrat om mitt beslut :P haha de gick fort!  Men nu är jag glad igen ialf!! :) Tihihi! SÅ nu får jag mitt studiemedel som jag ska ha, o har rätt till för den delen :P

Nåja, skjutsade Dennis till jobbet i morse då de regna, de va snällt tyckte jag! :P

Annars så ska jag äta frukost här o snart blir d sjukhus hela dan, yey.. Ser så fram emot de, OR NOT!! Får se om jag hinner träna idag.. De är frågan de..

Inte en lugn stund

Vaknade halv sex av att solen lyste in i lgh, drog inte för gardinerna så jag vände på mig o drog täcket över huvudet i hopp om att somna.. (har väldigt svårt o sova när de är ljust o somna om när jag väl har vaknat..) Men jag somnade om o sov till 20 i 8, gick upp o Dennis höll på o sätta på sig skorna för jobb..

Jag satt o åt frukost i lugn o ro sen åkte jag o sålde cyklen (pappas gamla) pga vi fick en av Dennis mamma :) Så vi fick lite pengar där ialf av pappas cykel sen gick jag in till stan o fixade luft o däcken o så på Dennis cykel.. Sen drog jag till skolan o sen drog jag till försäkringskassan som strulade så infinalist! Men nu hoppas jag det är löst!!

Sen var jag o kolla på lgh på eftermiddan, super bra lgh så får väl hoppas att jag får den men tydligen så äre två som har tackat ja till den innan mig men man vet aldrig!!

Sen åkte jag o handlade lite inför pasta sallad, var så sugen på de! O Dennis klev in genom dörren runt 20 i 5 så då ställde jag mig o gjorde pasta sallad o gud va gott!! :P

Sen så myste vi framför soffan.. Dennis var helt slut då barnen har kört med han.. Han har ialf sprunigt en hel del då det var fotboll som gällde! :P Hehe, lite träningsvärk hade sötnosen idag!  <3

I morgon ska jag till läkarn halv tio sedan blir d o bara vara hemma, får se om jag ska tillbaka dit på eftermiddan lr inte annars drar jag o tränar lite.. Behöver de, ryggen börjar göra ont igen :(( Tänkte ju träna idag men jag har inte haft en lugn stund, jag var hemma ksk 20 min sen drog jag iväg o kolla lgh o handla sen så var jag hemma ksk 20 min till innan Dennis kom så dagen har verkligen bara svisch flygit förbi..

Natti natti

Suck på CSN o fsk

De är ju roliga ibland!! Jag avskrev mig ifrån arbetsförmedlingen förra året i Juni typ pga jobb och sen skrev jag aldrig in mig igen pga jag började skolan o ja.. Bara för de så får jag inte studiemedel pga jag har redan inkomst :P O jag tjata på dem att jag har inte haft aktivitetsersättning sen förra året.. O hur kunde jag få studiemedel i höst o så men inte nu?! De är ju bra roliga!! Åhh, men nu har jag bråkat med både CSN o försäkringskassan så nu får vi hoppas de löser sig.. Trodde faen aldrig jag skulle bli klar dock då jag satt o satt o satt o vänta o klockan ticka på.. Men men..

Skulle ha åkt o tränat men de hinner jag inte.. Behöver vila då de var jobbig o cykla med William i magen så vila en stund sen ska jag åka o kolla på lgh o sen handla lite.. Grymt sugen på pastasallad ida så får se om jag fortfarande är sugen på det när jag kommer till affären.. Haha

Konstigt att vara hemma.. SJÄLV!! Dennis började ju jobba idag.. Nåja, bara bra att han får något att göra om dagarna :P

Den 5e JULI ska jag till förlossning o prata om vilket datum osv.. TIhihihi!  <3 William ksk kommer ut ÄNNU tidigare. hehe önska kan man ju alltid göra!

Nej nu ska jag lägga mitt huvud på kudden ett tag..

Galen

Alltså CSN o försäkringskassan är ju bara för roliga!  CSN har inte räknat med handikappersättningen förutom men NU helt plötsligt så räknas det med som inkomst?! Hur jävla kokobänga får man bli?! Jag blir galen på dessa .pöo<ajgpöszgjhpögsfz ÅHH!

Strålande sol

Sitter i Dennis rum o tittar på teve o bloggar lite.. Propp mätt är jag också! :P

Igår var vi uppe på vinden o kolla lite o de fanns en del saker som fanns. Tog lite kläder ialf som William ska ha :)

Sen fick vi en cykel, d behövs! :P Så jaa, vad mer? En massa presenter :) <3

Vi har städat bilen o solat en massa  :) HÄRLIGT HÄRLIGT!!  <3

Näe nu ska jag njuta av min chokladkaka o teven tills jag somnar, Dennis ska se fotboll med sin pappa så blir nog en tidig kväll..

Trevlig lördag.. <3

Raket Anna

Idag har jag gjort mycket!! :P

Först så åt jag frukost vart en lite snabb en insåg inte att klockan var så mycket som den var å sen runt 20 över 10 satte jag mig på cyklen och trampade iväg till vattenträningen som började 11 och jag var där ksk 10 i 11.. Det kom en dam och väntade med mig och jag frågade hur mycket folk som var med o det var bara 4 förra veckan sa hon å då tänkte jag äsch då kan jag vara med då tänkte jag. Så då bytte jag om till badkläderna och var vips så var jag i bassängen och tränade och jisses vad William sparkade.. Kunde knappt göra övningarna haha! :P

Sen när jag var klar där så gick jag till gymmet o tränade där i 1 h ungefär sen åkte jag hem då jag o Dennis gick ut o gick och jag gick vidare o köpte lite blommor till balkongen och blomjord o de var tur de för jag trodde jag hade hemma men ack ack så d var tur att jag köpte! :P Det är så fint nu ute på balkongen!

Sen så åkte jag iväg till USÖ för läkarbesök som jag då trodde det var men ack ack det var inte så.. Det var "förberedelser" inför läkarbesöket nästa vecka, haha! :P Nåja, blev lite fotograferad och så sen var d klart.

Drog då hem och lagade mat och vi tog ut ute bordet igen som Rocky har haft så nu står han på golvet :P Så jag o Dennis satt ute o åt middag ida så härligt så! Vart soligt o vindstilla hela dan så underbart så!! Speciellt när jag känner mig så pigg o kry i ryggen nu så är det TOPPEN!! :P

Tintin o jag drog ut med bilen och han konstaterade att det var hjullagret som lät :/ Men han var osäker så jag ska be svärfar kolla upp det.. Man är ju faen ingen haj på det där med bilar alltså, det överlämnar jag till grabbarna..

Ja så nu sitter jag i en hel ny fräsch o städad lägenhet och jag har gjort massa under dagen så nu kan jag bara luta mig tillbaka och njuta av att William sparkar och glo biggest losers som har börjat för några minuter sen :P

BTW, jag ska på arbets interjuv i morgon!!! Haha, roligt lr seriöst? :P Jag sa dock ingenting om graviditeten :P Men ENGLIGT LAG så kan de inte neka en gravid tjej till jobb! Dock är detta bara tillfället men d är ju as bra då man behöver lite extra i kassan, men vi får se hur det går i morgon.. Haha jag bara skrattar när jag tänker på de! :P Får hoppas de blir as dåligt väder i morgon så jag kan ha lite mer kläder på mig så det inte syns så mycket :P Hahha!

Nej nu ska jag njuta till Biggest losers o the forgotten sen vet jag inte vad jag ska göra..

Ha en fortsatt underbar varm kväll :)

bad o sommar

Precis kommit hem efter ha tränat 1½ h på morgonen sen gick jag o Dennis en liten runda o nu känner jag mig helt mör i hela kroppen. Men ändå frisk om man ska uttala sig så :P Idag blir d nog att grilla så jag ska åka iväg o köpa ngt gott grill kött, trodde vi hade hemma men ack ack.. Sen så ska jag iväg till läkaren kl 15 så tills dess ska jag bara ta de lugnt..

På vattenträningen så sparka william as mycket :P Ska dit nästa vecka igen på torsdag det är bara 4 gånger till sen stänger de för sommarlov typ lr ngt :P Så blir d igen i höst så ja d blir nog grejjer de :)   Var ganska skönt vi var bara 7 st med mig så d var behagligt o så kände mig ändå lite fet o ivägen haha! :P

Men men, annars så ska jag ta o dammsuga ikväll så man kan komma hem till ett rent hem på söndag  ^^ På måndag börjar gubben o jobba.. Vad ska jag göra hela dagarna? :P Haha! Tja, torsdag börjar ju föräldrar gruppen så d blir nog grejjer de :)  Nej nu ska jag ta o återvända till balkongen o njuta lite av sommarvädret! See yaa!

Snabbt inlägg

Ligger redan i sängen då i morgon d blir att ringa socialen för att fastställa Dennis som pappa.. (faderskaps intyg) måste göras med tanke på vi inte är gifta.. Sen blir de frukost o sen ska jag i väg o träna ryggen på vattenpasset.. Men jag är lite skeptiskt mot de så funderar på o bara titta på första gången o gå o träna i gymmet ist men vore bra om jag testade oxå men jag vet inte.. Är väl mest för att jag känner mig tjock o fet o ja allt så nej usch jag vet inte hur jag ska göra.. Sen ska jag till USÖ i morgon eftermiddag o få nya protetser, ska bli jävligt skönt då jag har tjatat i evigheter känns de som.. Nåja, GOD NATT!!

Suck

På lgh är vi nummer nio på,suck.. Hoppas det är idioter före som barA gjorde intresseanmälning o tackar nej sen så vi får lgh.. Gud jag hade ju hoppats!!!!!!

Rocky tror han är något

Okej, Rocky min hamster är knäpp!! Han klättrar upp i buren ja, bokstavligen!
Sen får han för sig o hänga där o pang rakt ner på golvet i buren och så han blir så där as rädd å sen tar han ett varv i sitt snurr hjul o runt runt runt i buren o upp o klättra o sen på sin lek ställning och hänga sig i MAGEN där o så gör han detta om o om o om igen!

Han är bra knäpp!



skolbänkad

har fastnat totalt för denna låten alltså.. Har ni hört den? lr sett filmen? :P

nåja, jag har gjort läxor mer eller mindre hela kvällen så nu är jag läxfri i 2 veckor framöver ialf, göttmos!

har precis sett klart DH så nu ska jag ta en kvälls macka sen blir d gonatt..

Jag ska till barnmorskan imårn o Dennis ska till akunpunktur grejen så d blir fullt upp i morgon.. Sen blir d o åka o handla lite bröd o lite nödvändigheter.. Ska inte handla för mycket då vi ska inte vara hemma i helgen..

nej nu ska jag ta å vandra till köket, see yaa!

härligt väder

vart till skolan o fixat papper till csn o jag har vart ute o gått i 2 h så härligt så speciellt när man kan gå i kort ärmat ^^ Sen så gick jag hem o gjorde läxor o sen så har vi precis ätit mat och nu väntar jag på att klockan ska slå 17.00 för då blir d unga mödrar.. Så nice nice!

Grått o molnigt väder

Nyss vaknat men ligger kvar i sängen så bloggar ifrån mobilen , rätt nice ändå.. Rätt trött som sagt men att sova vidare orkar jag inte :P så jag ska gå upp o äta frukost snart sen ska jag iväg på lite ärenden å sen får vi se vad dagen erbjuder :)

Ska inte göra något förrän på torsdag då de blir fullt schema ska träna, barnmorska o usö besök så de blir nog ingen lugn stund de.. Sen på fredag så får vi se om jag måste tillbaka till usö lr inte för annars ksk vi åker redan på torsdag men vi får se.. Dennis börjar sitt jobb på mån de e grejjer de.. Han får mat av de tills skolan är slut sedan får han ta matlåda själv men ändå nice att han får äta skolmat igen :p får se om det har blivit några förbättringar sen sist.. Var ändå hmm, fyra år sen jag gick ur gymnasiet :P

Läste igår att William är 32 någonting ifrån huvud o till fot :O herregud inte undra på de gör ont :p inte långt kvar nu, YES!!! Snart blir de förlossnings information på usö o sedan är vi där nästan typ :p åh jag vill pyssla ordning hans rum o allt men de går ju typ inte får fixa hans vrå vid midsommar typ då jag kommer ha spjällsängen här oxå.. Får väl se om vi får lgh lr inte men annars bor vi kvar ett LITET tag.. ksk bra oxå då Dennis jobbar ändå hela dagarna sp jag är ensam hemma ändå så ksk går ihop ändå det enda är väl platsbrist som gör de hela.. Men får gå ett varv på Ikea o fixa förvaring o allt.. Usch ser inte fram emot de men finns Inge annat o göra..

Nej nu vill William att mamma går upp :)

Underbar måndag <3

Idag vaknade jag innan klockan ringde så jag steg upp vid halv tio och käkade frukost gick in till stan för att köpa mat till Rocky allt var slut sen hem o dumpade maten och jag gick iväg till vårdis för att träna och där var jag i 40 min ungefär. Är på varje moment tills jag har gjort 10-15 "rörelser" eller hur jag ska förklara sen gör jag alla moment 2 gånger sen är jag klar. Får inte göra mer för att jag inte ska slita ut ryggen fort. Så nu ska jag göra detta engång i veckan tills jag känner att jag kan öka antal och vikt då jag kör på lite mer än lätt just nu. Sen på torsdag börjar jag med vatten gympa, inviduell vad det nu menas :P Men men det blir nog bra. Ska bara hålla på med det fram till midsommar då de har semester stängt sen så d blir nog bra ändå. Sen så ska jag nog bara träna i gymmet och sen när William är typ 3 mån så blir d att börja med babysim. Har märkt att det är skit bra o vara gravid :P Man behöver inte betala någonting! :P hhaha! nåja..

Sen gick jag hem och följde med Dennis då han hade möte på sitt nya jobb och jag satt o solade i ungefär 1 timme utanför där och gotta mig. Sen åkte vi hem o käkade glass, det behövdes kan jag tala om! Men sambon börjar ialf på måndag då han ska vara med en klass på förmiddagarna och eftermiddagarna blir det fritis. Det passar han skit bra!  Lite övning!! hahaha.. :P

Så nu är det bara lägenhet som behövs.. Var är du!? Hehe

Har precis ätit mat här ialf, idag vart det potatis och köttbullar med brun sås, mums fillibabba! Det bara slank ner i magen!  ^^ O unga mödrar är slut sen 20 min tillbaka ungefär så nu väntas klockan bli 19 då det är dags för biggerst losers! ^^


TRAGEDI!

Precis ätit lunch, vart en lite sen lunch idag pga jag vaknade ju vid elva så.. O jag hade ingen oboy hemma idag!!!!!!!! TRAGEDI!! Så jag försökte göra oboy lr kako rättare sagt men d vart inge gott alls så jag kastade mig i bilen o åkte o köpte oboy :P Å så köpte jag äpplepaj o vanilj sås så det ska jag mumsa på sen!  Tihihi! ^^

Annars så ligger jag här i soffan o dricker min saft och knaprar på mina kex ^^ Haha

Pussen <3

trista sönda

Tog en riktig sov morgon idag ^^ Men det behövdes, var helt slut o har inte sovit så bra i natt.. Så det var gott.. Dennis gick upp vid 8 som vanligt o kom o myste med mig sen när jag vaknade till, myspys!

Btw, igår började jag läsa för william o han sparka som bara den innan jag började så när jag väl började o smekte magen så vart han HEL LUGN! haha coolt! :) får läsa lite oftare!! ^^

Nej nu ska jag gå o ta reda på disken sen ska dennis göra rent rockys bur som han har fått göra 2 ggr i veckan nu ist för 1.. Luktar så blää!

Trodde det skulle vara sol idag som igår eftermiddag, strålande sol o man kunde gå i shorts o linne liksom men ack ack.. Grått o mulet o blåser gör de.. Bläää!


Sol o värme, det är grejjer d!

Vilket underbart väder det är!!

Vi var ute o gick en långis vid 13 idag o jisses vad varmt :P Jag gick i mina mysbyxor o linne o tröja över o jag höll på o smälla av! :P Haha! Gick en promenad till sen på kvällen o då hade jag shorts o linne bara o gud vad härligt! :D Undra hur d ska bli i sommar, kommer dö! :P haha!

Idag har jag ialf vart på vinden o hämtat ut gamla lakan och påslakan som vi inte använder som min kära mamma ska sy om till william så d blir nog nice! :) Sen hittade jag några dockhus möbler så jag rensade ur dom lite så Felicia ska få de som jag har överskott på så hon inte har så tomt i sitt hus.. hehe

hittade även lite böcker som jag funderar på o läsa för William.. Tycker d är lite "fånigt" o prata med han så där bara så tänkte att jag skulle läsa då d ksk är lättare?

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, mest njutit av vädret helt sagt..

Mår bra men är lite snuvig så antar d är bara allergin just nu.. Usch..

Nåja, jag ska ta o se om d finns något gott i köket så jag kan knapra på innan d blir film dags här :)


Bättrings vägen

Mår lite bättre nu.. Men inte helt återställd.. Haft världens halsbränna ikväll så har legat i sängen från typ nio till nu o nu ska jag sova.. Hörs i morgon!!

sick

har gått o snytit mig hela dan o vart helt mör o helt ja nej usch..
Ska nog gå o sova alldeles strax då jag känner mig helt slut i kroppen..



Lovley

I morse när Dennis gick upp då jag låg o väntade på mitt vattenglas som alltid på morgonen när han går upp så stack det upp en liten fot eller hand precis vid naveln, skit högt! Det var så sött! :) Dock missa Dennis de precis :(

Sen så somnade jag om o sov till 10 eller något.. Har märkt att jag sover mycket bättre själv i sängen än när Dennis sover där.. När Dennis sover med en så vaknar jag av varje vändning han gör :o Skit jobbigt!!

Gick in på öbos hemsida ida o vi är på nummer 9 istället för 10 :P haha kan de inte gå ner till nummer 1? :P

Funderar på o gå igenom vinden då jag behöver saker längst in..... TYPSIKT! Men ja, ksk värt de, riva ut allt o organisera allt igen :P Ska ta några gamla lakan och påslakan som är fräsha o göra till William..  Har ju massa en av allt så kan vara värt.. Tycker inte om att ha två olika påslakan i sängen :P Det ska vara lika!! :)

Nåja, har ätit en rejäll frukost ialf, tre mackor, juice, yougart o oboy! Mums! Så nu är jag propp mätt!! :P

Just de, igår fick jag två paket!! Fick ett paket ifrån goboken, då det var ett gratis erbjudande så fick bra saker.. Tre leksaker till william som är bra mellan 0-6 månader o sen fick vi en bok där det står vad man ska tänka på under de första 6 månaderna som att tänka på närhet, röstläge osv osv.. Läste den igår o den är helt perfekt! :) Det är en hel bok upp till ja tills man är stor. Ju mer ålder man kommer upp i ju mer lekar, rim osv kommer med i boken också som är bra att aktivera barnet med.

Sen fick jag snuttefilten av tidningen som jag har börjat premiunerat på :) Jättefin snuttefilt och fina färger o så skönt material!! :)

Gud jag längtar, det är mitten av maj nu sen nästa vecka kommer det vara fullt upp framöver o de ska bli skönt att ha något att göra o se fram emot för då går tiden fortare! :) O sen vips så är det midsommar o då fyller jag år o sen vips VÄRLDENS BÄSTA PRESENT enligt mig.. ^^ Åka till Ullared haha! :P Sen blir d nog att bara ta de lugnt för de mesta..

Kan ju inte vara borta så mycket då jag har träning varje vecka oxå som är bra för ryggen o bäcken o allting som är bra att ha nu..

Nej, nu ska jag gå o snyta mig, igen! Å sen får vi se om jag pallar mig upp ur soffan o upp på vinden.. Det är frågan de..

tröttelitrött

Ringde ju riksbyggden bara för att höra om man kunde få badkar o större frys men ack ack det får man skaffa själv i så fall, bah! Det vill man ju verkligen inte lägga pengar på när man väntar lilla underbara William!!

Så näe, vi står ut tills vi får en lgh ialf, när de nu blir.. Är så trött på att antingen så tackar den före oss ja eller så är man långt bak i kön helvetet eller så är det högsta våningen UTAN hiss.. Eller så är det för HÖG hyra, bara tvåor o det är ingen ide o ha en tvåa när det är dags att ha ett eget rum sen liksom så näe lika bra o satsa på 3or direkt.. Men suck! HUR svårt ska de vara?!

Blir så less!!!!!!!!


Har tvättat klart, blev klar tidigt då vi hade jätte lite tvätt.. Första gången ever! Men de var skönt!! Sen har jag dammsugit då rockys bajs ligger ju lite där o där utanför buren så de stinker så usch, de dammsuga jag upp med basta!

Går o sprutar in i näsan stup i kvart men ack ack ingen förbättring inte :(

Det är mitten av maj o snart är det Juni å då fyller jag år å sen är det juli å vips så är det augustig!! Hoppas ju att lilla William håller sig i magen tills det är dags för han att komma ut men det vet jag ju att det inte blir men man vill ju att han ska gräddas klart i bullen liksom ^^ Men helst av allt hade jag ju önskat att han var här med oss nu!! Men det är inte långt kvar nu, har ju gåt över 6 månader nu så fy faen, slut spurten!! Klassas även som hög gravid.. :P  Inte illa pinkat!! :)

Köpta grejjer :)

Detta köpte jag :)






Detta köpte jag till mig själv :)


JAG LEVER!!

Precis kommit hem typ.. Okej för en stund sen har vart o hämtat paket på coop så de tog lite längre tid då söta Anna var tvungen o gå igenom alla saker ^^ Det var ETT par jeans till söta Dennis.. Sen var det tre tröjor/linnen till mig och magbälte sen var allt itll William :P Hahaha!  Men d var för att de var rea, betala inte mer än 30 kronor för varje plagg så d var fynd tyckte jag! :)

Men ialf hos sjukgymnasten herregud vilken befrielse!!!! Halleljua! NU LEVER JAG IGEN!! ^^ Han kände och klämde först för o se vart problemet satt o ja, sen konstaterade han vart de var o hur man skulle behandla det osv.. (STOD ENBART I BY O BYXOR O SÅ, O JAG KÄNDE MIG HUR FUL O FET SOM HELST!) Jag har ju ont på två ställen som gör att jag får ont i hela ryggen :P Så nu har jag fått en träningsplan, jag ska träna en gång i veckan på sjukgymmet och sen varannan vecka ska jag göra vatten gympa för att få hela ryggen. Sen sa han också att jag bör fortsätta med detta även om jag känner att det blir bättre sen så jag ska göra detta nu i ja i all evighet typ :P Näe men han tyckte att jag skulle fortsätta även sen när jag har fött William med tanke på att jag lär sitta och amma VÄÄÄLDIGT mycket så de lär ta på ryggen och sen ska jag ju bära han osv så att jag behöver bygga upp musklerna osv.. Men han märkte att det var ngt som inte stod rätt till så jag placerade mina händer i axlarna å så tog han tag i mig runt armarna och drog uppåt herregud vad de knack till i ryggen, då kände jag bara jisses.. :P

Dennis har ju knäckt min rygg förut några gånger men det går ju inte nu då det är svårt med tanke på att lilla William ligger i vägen så det är ingen ide men ialf..

Så nu är jag glad o pigg! O jag kan röra mig!! :D

Det forsar på

William pressar mot blåsan, toan är upptagen.. Herregud hur ska detta sluta? O jag som ska iväg till sjukgymnasten snart, ska vara där kl 13.. O jag i min takt så lär jag vara där vid 13 om jag har tur!! Ska kolla toan nu o dra iväg o vara duktig sen ska jag ut o gå en sväng o sen blir d bara o ta de lugnt för min näsa rinner konstant. Usch att allergin ska bli värre när man är gravid.. usch usch.. Känner mig verkligen gravid nu, magne är ivägen hela tiden o den har nog växt säääkert 10 cm under natten! Nej men seriöst den har växt!!

Tingeling!

-s-u-c-k-

Tvingade mig själv o somna om vid halv 7 då jag vaknade av att William hade värsta gympan o de kändes verkligen i hela magen.. Usch.. Sen gick Dennis upp ungefär 20 min senare och jag försökte somna om o det gick, fast jag sov med 15 minuter mellanrum o vakna o somna.. Så de var lite frustrerande å sen är jag ju hel tätt i näsan oxå så usch usch..

Var så ivrig o se vilken plats vi hade i lägenhetenskön i morse, åh vi är på nummer 10 :( Kommer aldrig få en.. SUCK!!

Ska äta frukost nu o sen bara ta de lugnt för sen ska jag ut o gå en liten promenix innan det är dags för sjukgymnasten.. Sen kommer Dennis o möter mig så ska vi gå en liten sväng vi oxå, d blir mys!


Mellan de ljusa springorna

Idag drog jag mig upp ur sängen vid 9 för palla sova länge o jag blir så fruktansvärd seg så de va skönt o gå upp då.. Sen åt jag en frukost o sen vips så var de lunch kändes de som :P

Sen ringde jag runt lite och det visade sig att den lgh som vi var jätte intresserade av att hyresvärden hade ångrat sig.. Baah suck!

Nåja, vi får hålla tummarna ändå för idag går en lgh ut som vi också jättegärna vill ha dock inte lika bra men ändå!! Så får hoppas att vi har bra platser när jag tittar i morgon!!

Nej nu ska de nog bli lite mat i magen, vart en sen lunch idag så nu börjar man bli hungrig..

Har vart duktig idag och uppdaterat CSN idag ^^ Man kan ju bara ansöka från höst till vår tydligen så jag var tvungen o ansöka från våren till hösten :P haha.. Nåja, man ska ha de man har rätt till!! :P Dock vart jag väldigt osäker på om jag gjorde rätt så jag ska ringa i morgon o höra om jag gjorde rätt :P haha!

Längtar så tills i morgon då det blir både sjukgymnast och så ska jag hämta två paket o så ksk nej vi HAR en bra plats i bostadskön!! så de blir nej det ska bli en bra dag i morgon!!

Nu ska jag o william äta oss mätta!  o självklart pappa D oxå! :)

förstoppad

Har vart ute o traskat i 2 h, super skönt speciellt när solen titta fram lite! :) William sparka på rätt bra i början men sen lugna han ner sig o lät mamma gå ^^ Haha..

Sen så mötte Dennis upp mig o vi gick en sväng till sen gick vi hem o nu väntar jag på ett samtal.. Lalallallaaaa..

Förkyldningen är bara allergi konstaterade jag när jag gick ut o gick.. När man är gravid så kan de bli värre så nu är jag värsta förkyldnings allergi förstoppad haha! :P Ksk får ta såna där tamponer o köra upp i näsan så ksk de slutar :P hahha! 

Nu ska jag ta o nbyta byxor o vila min rygg lite..

snoriga söndag

Igår var d ju ingen bra dag så idag har jag huvudvärk o värsta förkyldningen.. Tror dock d är pollen......

Nåja, ska upp te stan en sväng nu sen ska jag bara ligga hemma.. See yaah!

ingen bra lördag

Sry att jag inte har uppdaterat nånting idag men har inte alls haft en bra dag ida..

Mått illa och haft spy käningar men nej, hjärtat rusat iväg lite då å då och haft super ont i magen :( Men nu är allt som vanligt o jag har bara ont i ryggen..

Ska vila lite till tills glassen är uppäten sen blir d nog sängen då jag var uppe med solen i morse då kramparna kom i magen..

Hoppas ni har haft en bättre lördag!


Fredagkväll - Tråk tråk tråk!

Hmm, jag har dö tråkigt!!!!! Inge bra går på teve...... Ingen idé o gå ut o gå heller fast d hade vart nice nu när solen lyser lite.. Men inte när alla våldtäkter pågår så vägrar jag sätta min fot utanför dörren utan Dennis.. Varför tar de inte fast han?! Varför är de viktigare att ta fast en kille som bor i Uppsala som hotar att bomba en skola här i ÖREBRO?! Är det inte viktigare att vi tjejer/kvinnor känner oss säkrare att vi kan gå ut o gå?!

Usch.. Har käkat 3 glassar idag o de lär nog bli en 4e nu snart.. Åt nyss en burk mandariner, mums så gött det är!! 

Dennis har fått jobb! :) Äntligen rör det sig mot ljusare tider!!  På måndag får han veta om det blir vaktmästar tjänst eller om det blir ungdomsgårs personal.. O var han hamnar och när han börjar osv.. :) Så d är så härligt just nu! På måndag ska vi också på lägenhet visning men jag vill inte hoppas för mycket pga vi är på 6e plats så.. Men man kan ha tur!!

Mamma är uppe i dalarna från och med idag o framöver.. Får se hur länge d blir.. Har ju ingen tid att hjälpa till :( Då det är sjukgymnast tider, barnmorska och föräldragrupp å allt annat som krockar så.. Ja vi får väl se.. Men de kan vara skönt att vila nu speciellt när jag har så förbannat ont i ryggen..

Idag när jag skulle krama Dennis när han låg i sängen haha jag kunde inte krama han för magen var så ivägen :P å Jag sa te han " dra in magen ".. Å han bara " jag gör ju de" :P å jag bara " men shit har william växt på 1-2 dagar lr? jag kunde ju ligga så här o krama dig häromdan utan att de var några problem" :P hahah skumt!  men sen när jag ställde mig upp så såg jag det till o med själv att lilla söta william växer :)

Försökte filma idag också men så klart så när jag började filma så var han lugn :P Så testar igen någon annan dag.. :)

Såg att de packar mitt paket ifrån HM nu också! :D Verry nice! Har väntat på de paketet säkert i över 1 månad :P  Rea kläder till minipris alltså :P Så nöjd så!!  Å så kommer min bikini oxå, yey! :D

Nej nu ska jag nog göra ngt annat än att tråka ut er!  Tingeling

SOMMAR


Sommarplaneringen..


27/5 Föräldragrupp
3/6 Föräldragrupp
7/6 Förlossningsmöte på USÖ
10/6 Föräldragrupp
17/6 Föräldragrupp
17/6-20/6 Dennis METAL TOWN
?/7 Gekås
Sedan vara i sommarstugan så mycket som möjligt innan det är dags för förlossning ^^

YEEEEEEEEEEES!



Yes yes yes!! På måndag får vi veta när hur o var..
Äntligen något som går åt rätt håll!!

. . .



Idag vill jag bara försvinna så ge mig en osynlighetsmanteln.....

Lite goda nyheter ialf!

Ja idag har jag inte gjort så mycket förutom o ha tagit hand om min sjuka sambo <3

Sen har jag tvättat var inte alls mycket bara 3 maskiner så skönt så!

Sen åkte jag o köpte lite gott till ikväll, hehe lite godis! hehe

Sen nu sitter jag här helt själv då sambon vilar i sängen tror dock han har somnat nu ^^

I morgon får vi veta!! Yey! Hoppas hoppas hoppas hoppas!!

Nu ska jag se lite på teve o gotta mig!

Btw, visning på lgh på måndag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D :D :D :D :D :D :D

Valborg 2010 Karlstad

Valborg 2010  =)






den jäkeln

Solen har lyst hela morgonen o när jag väl går upp då går den jäkeln i moln.. TYPISKT!!

Nåja, precis ätit frukost annars så tänker jag bara ta de lugnt idag då jag har ont i magen o ryggen.. Usch usch..

Ja näe, ska äta en skål yougurt till, mums så gött!

Greys Greys Greys!!!

Har vart o ätit på Efesos idag med Dennis o Dennis morfar :) Mycket trevligt! Jättekul att folk tittar förbi när de har vägarna förbi eller så.. Vi får ju sällan folk som bara tittar förbi liksom! Lite synd! :(

Håller på o ser greys just nu o sen blir det sängen för jag ska upp tidigt i morgon o vara hos sjukgymnasten.. Usch, kommer vara död fast jag kommer nog att vara skit nöjd med att ha varit där o sen ksk det känns bättre i ryggen eller att de ger mig tips?!  :)

Nej nu ska jag återgå till greys.. See yaaah!

Onsdag = greys!

Nu har man ialf städat hela lgh, vart inte o bara damsuga o plocka lite som jag hade tänkt utan d vart plocka, damsuga, torka över allt, duscha blommorna haha ja verkligen stor städat så nu luktar de himelskt! <3

Snart kommer sambons morfar o vi ska tydligen ut o äta så vi fick i uppdrag o kolla efter någon resturang.. Just nu är jag o William så hungriga att vi skulle kunna äta vad som helst egentligen.. :P

Nej, ska fixa ordning mig lite så jag inte skrämmer bort alla på resturangen sedan.. ^^

Ikväll ska jag sitta bänkad framför arga snickaren o greys!  FAB onsdag! <3

soliga onsdag

Gick o la mig tidigt igår o Dennis kom väl ksk 3 timmar senare o så kl 8 i morse gick Dennis upp :o O jag sov vidare :P Haha brukar ju vara tvärtom! :P

Nåväl, har ätit frukost titta lite på teve, spelat ut tv spelet så nu har jag inget o göra! :P Lr jo, jag har ju bara spelat typ 47% av spelet så nu ska jag hitta alla gömda saker o de är inte lätt!! lär ta EVIGHETER! Haha..

Annars så ska jag ta o plocka lite här för sambons morfar skulle titta förbi en sväng..

Har inte så himla ont i ryggen idag ksk beror på att jag har varit mer eller mindre sängliggande i några dagar nu.. Så får se om de håller i sig nu.. Ska till sjukgymnastiken imårn så får se hur d går där..

Har beställt nya bikini ifrån ellos tror jag det var eller om de nu var HM jag minns inte.. Är ju tvungen o ha större storlek nu för brösten har ju exploderat :P Jag vet inte om jag har blivit lite rund om rumpan också känns så :P Men Dennis säger att han inget ser ialf förutom magen! :P Haha nåja.. När jag väl får bikinin så ska jag börja på gravid badgympa lr vad det heter.. Inte haft tid eller ork till det då det har varit lite upp o ner den senaste tiden.. Men tänkte att jag kan ju prova nu i 1 månad nu när jag har tänkt att vara hemma så länge o sen i Juni blir det väl lite då det blir föräldrar gruppen också men får se har ju tänkt att vara i sommarstugan så mycket som möjligt i Juni då jag inte vet alls hur Juli månad ser ut. Ska till sjukhuset i vecka 33 tror jag det var eller om det var 30 o prata om förlossningen o hur det ser ut med ang min sjukdom o då ksk förlossningen blir tidigare allt beror juh på.. Nåja, nu ska jag sluta o prata..

Ha en fab day i solen!

Kvällen

Nu blir d stopp i teve spelandet för idag.. Nu blir det dusch sen får jag massage! *LJUVLIGT*

Sen ska jag sova.. piss trött, så jävla ont i ryggen så usch, o svin ont i revbena också fy fy! O inte blir det bättre när William håller på o gör sina kullerbytter hela tiden o magen sjunker ner på vissa ställen o vissa andra är magen höga som berg.. Herregud..

På torsdag kl 8 ska jag till sjukgymn, herregud.. Känns som evighet juh!!

Inge samtal idag fick vi, så i morgon kanske?! FORTSÄTT HÅLL TUMMARNA!  <3

Go natt på er alla goa smurfar där ute!

Sry bad update

Har inte haft bra dagar den senaste veckan då jag har haft sån förbannad rygg smärta som sätter sig hela ryggen och under bröstkrogen så jag har haft svin ont att sitta och andas för den delen.. Så jag har mest legat ner o försökt andas.. :P

Har ringt vårdcentralen för nu orkar jag inte med detta.. Ngt måste de göra.. Massage eller något eller om det är något annat som typ foglossning lr ngt.. Inte vet jag..

I natt har william sparkat o sparkat o sparkat trodde ÄRLIGT att han skulle sparka sig ut ur magen, det bara guppa o guppa o dit o dit.. Det TOG ALDRIG SLUT!

Nu sitter jag o letar efter en väska, som är slut stålt :P Men jag ska ge ett försök o åka till stadium o försöka där.. Man kanske har någon tur?! Måste ändå ut o röra på mig, tur ändå att stadium ligger så nära.. Får se om ryggen orkar så ksk jag tar en promenad eller cykeltur.. 99 kr bara.. Utmärkt juh som skötväska t.ex..



Är hungrig som ett as så det är något jag ska göra först ialf..

Sen är d bara att hålla tummarna HELA DAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- - -



Måste man ha såna problem?!


Guud d gör så oont!!!!!!!

Åhhhhhhhhhhhhhh!!

<3

Fick jättefina bilder ifrån valborg men sitter dock vid fel dator nu så orkar inte ta det. Får bli senare..

Sitter i soffan just nu o bara mår gött, william sparkar som bara den så magen far åt alla håll.. <3

RSS 2.0