LESS







Nu är jag riktigt less, kan det inte bara sätta igång på riktigt nu?!



kroppens förberedelser

Söta Micaela hitta detta :)

Tecken på kroppens förberedelser
Din kropp ger ifrån sig vissa tecken på att kroppen har börjat förbereda sig inför förlossningen. Du kan vara uppmärksam på hur dessa kan uttrycka sig.

Förberedelser:

Det här är tecken på att förlossningen börjar närma sig även om det inte behöver indikera på att det är dags att åka in på förlossningen. Det är bra tecken på att din kropp håller på att förbereda. En del kvinnor märker dem och en del inte, det är lika normalt vilket som.

# Barnet sjunker längre ner i bäckenet du kanske känner att du kan andas lättare och behöver gå på toaletten oftare. - Ja
# Magen kommer i olag - Ja
# Diarré - Ja
# Blodiga flytningar, detta kan vara att livmoderhalsen börjar öppnas. (Detta kan också uppkomma efter sex eller gynekologiska undersökningar) - Nej
# Slemproppen släpper - Ja
# Någon viktminskning - Ingen aning
# Ökad aptit - Hmm mer på bakelser igen :P
# Någon liten förhöjning av ditt blodtryck - Ja

home

Ja, allt var bra o jaa, jag har väldigt högt blodtryck så inte konstigt att jag var så trött och hade sån huvudvärk :P

Men men ska dit igen på torsdag så får vi se vad de säger.. (Om inget sker innan dess vill säga..)

Fick veta idag att Magnus o Felicia ska ner till helgen då det är marknad i filipstad, baah jag vill oxå dit!! Men men det går ju inte när man inte har en sambo som har körkort.. Hmm, får nog pressa han lite på den fronten tror jag..

Nu är d fångarna på fortet som gäller sen vila vila o dricka dricka som gäller..

kontroll

Skulle på kontroll egentligen på torsdag men barnmorskan ringde idag så ska dit idag kl 16 så får väl se vad de vill.. Hon sa bara att det är bra om jag kommer dit idag o kontrollerar mig osv.. O ja, så jag har ingen aning :P Haha, nåja..

Ksk får veta om jag har värkar lr inte då om jag har öppnat mig o lill killen ksk är för stor lr ngt bara :P För mitt bäcken var ju "ok" men ja får se vad de säger.. Uppdaterar senare.. Ska ta o vila lite nu innan jag ska gå iväg..

See yaa!



nada

Nada har skett idag men fy faen vad trött jag är!!  Jag har sovit o sovit o sovit känns de som.. :P

O jag är fortfarande trött!! :O

Nåja, ska slå på en film o be sambon massera en lite o sen sova för natten om de nu går när jag har sovit hela dan men det känns som jag kan göra det så..



Gustasvik i bilder

Kom på att jag la ju aldrig upp bilder ifrån Gustasvik med familjen för ett tag sen :P

Fy skäms!!

Här är några ialf! :)

Jag o Felicia innan vi drar till Gustasvik

Magnus o Felicia i vågorna

INNAN jag tog denna bilden så sa mamma till Magnus " gud vad det blixtrar " å så ser de mig ihop kurrad i buskarna hehe ^^

Dennis var en favorit!! Hela tiden så tog hon Dennis i handen o gick ut i vattnet o så pussa hon han o sa han är min och du kan inget göra faster! haha :P SÅ söööt!

Grabbarna har lite kul :)


roligt

haha läste idag att om man blir så där huslig ena dagen så har förlossningen startat dagen efter :P haháha!

Igår bytte jag gardiner o så överallt och städade lite och pysslade med Williams säng o fixade täcke osv o jaa.. Sen idag har vi tvättat och jag har lagat mat och bakat!!

Så om nu inte det sättes igång nu då vet o tusan, då ger jag upp allt :P

Nåja, men jag har väldigt ont i ryggen, höfterna och magen speciellt.. Så får väl se..

Ska ringa in i morgon å se vad de säger.. OM inte så ska jag be om en kontroll ialf..

Nu ska jag nog ta en liten dusch o sen lägga mig i sängen o försöka sova lite om de nu blir som i natt att man vaknar kl 03 o har svin ont o inget hjälper :P Så kan de vara bra o sussa lite ^^

See yaah!

I somras i Bålsta

Könet på barnet

"Könet på barnet enligt olika myter.."



Tillverkning skedde
: Före ägglossning (flicka) / Vid ägglossning (pojke)


Illamående: Mycket (flicka) / Lite (pojke)


Sugen på: Sött (flicka) / Salt/surt (pojke) - Inget mer eller mindre än vanligt.

Mammans skönhetStjäls av barnet (flicka) / Bihehållen / bättre (pojke)

Magens form: Utbredd, syns bakifrån (flicka) / Utstående/toppig syns inte bakifrån (pojke)

Utputande navel: Tidigt (flicka) / Sent/inte alls (pojke)

Pigmentrand: Nej (flicka) / Ja (pojke)

Halsbränna: Ingen/lite(flicka) / Ja (pojke)

Urinvägsinfektioner: Många (flicka) / Inga/få (pojke)

Blödande tandkött
: Mycket (flicka) / Inte alls/lite (pojke)

Håret på mammans benNormalt växande (flicka) / Ökad tillväxt (pojke) - Stannade/stannar upp för mig kan jag känna :P

På ultraljudetHåller armarna någon annanstarns (flicka) / Håller armarna mellan benen (pojke)

Hjärtfrekvens
Över 140 slag/min (flicka) / Under 140 slag/min (pojke) - Både ock :P

Babyn hickar: Mycket (flicka) / Lite (pojke)

Babyn sparkar: Mest på vänster sida(flicka) / Mest på höger sida (pojke)

Pojke; 9/15
Flicka; 6/15




0300

Vaknade i natt av att jag hade så jävla ont.. Micaela den söta lilla flickan sa ju att det är fullmåne o då kommer det igång o tänk ..  Såna värkar jag hade. Fy faen, men jag tog alvedon o pojken fick massera mig o så sen kunde jag somna efter MÅNGA om och MEN men ont hade jag.. Halv sov typ hela tiden.. Men men.. har ont nu också men inte lika ont som i natt så får se hur de går idag annars ringer jag in o hör med dem.. Vill ju inte riskera o bli hemskickad igen men de vet ju om min magsjukdom oxå så det är ju lite därför de vill ha mer koll.. men men får se.. Dennis är uppe på stan o köper alvedon, tog de sista i natt så.. Får väl se.. Men ska inte ta mera nu tänkte jag utan se hur täta och hur länge det är å sen får vi se..

Ska dö på soffan lr sängen nu med smärtan..

Freeeeedag

Ja idag har jag då bytt gardiner.. Gud vad lite gardiner jag har egentligen.. LR vi.. :P Men jaa, usch.. Är ju inte mycket man kan välja på liksom :P Nåja, det vart ialf lite annorlunda så de e bra de..

Sen tog jag upp grillen o fläkten på vinden o skulle leta efter mer lakan till sängen men ack ack hitta inga.. De är väl LÄNGST in lr ngt så palla.. :P Kan ju vara bra o ha någe extra ifall det händer någon olycka med William här hemma sen ^^ 

Bäddade även Williams säng med täcke dock de tunnaste då vi har inge tjock :P Men bebisar är ju ändå ganska rätt varma o så men det är svin kallt i våran lgh på vintern så usch.. Tur att vi får låna det stående elementet av mamma i vinter.. Skit bra ju då det är väääldigt energisnålt oxå det gillar vi! Fast vi hade gillat o bo typ i Öbos lgh med värme som ingår i hyran :P Nåja, vi får hoppas på de bästa ialf..!

Nåja, sen drog jag med TinA gumman till Ikea :) De var mys mys! :)

Nåja, skulle ha bakat idag men ack ack har ingen ork nu :P O har svin ont i ryggen.. O William sparkar på rätt bra usch..

Har ju pysslat o pysslat o grejat åt William så nu har jag inge o pyssla med så nu får han allt komma ut!!

Händer idag

Idag sker detta..

- Lägga i täcke i Williams säng o vagn
- Byta gardiner
- Ta upp grillen och fläkten på vinden
- Gå o handla lite
- Fixa grejen till brorsan
- Sätta upp klockan

O INTE MINST , DRICKA TEE o döö :P

Foto

Fick hem bilderna idag som jag har framkallat o jag har nu suttit o sorterat dem o så efter måndag o händelse så nu är de gjort ialf så skönt att ha de ur vägen..

Bytte ut lite bilder här hemma också i fotoramarna som vi har uppe dock inte många men det är några ialf o jag måste säga att de vart super fint!

Får se om gubben i familjen tycker det också.. Det var den stora frågan..

Annars så så jaa, är rätt trött på å höra " hur går de, känner du något?" .... Liksom man MÄRKER om jag känner något, ni kommer märka att jag åker in liksom.. Visst jag uppdaterar inte bloggen så ofta men det är bara för att jag vet o tusan vad jag ska skriva om o sen så sover jag för det mesta nu om dagarna.. Sover, duschar o äter o ja.. Gör inte så mycket annat.. Så säg vad jag ska skriva om så kanske jag kan uppdatera lite mera..

Nu blir de dusch igen innan läggdags.. Tinixen

Äntligen..

Fick veta idag efter månader av strul med försäkringskassan att jag får föräldrapenning :P Haha, var ju strul dit o dit med papper trodde faen aldrig jag skulle få någe.. Men nu äre bestämt så det är gött o ha det ur vägen :)

O nu äre bestämt med datum för det också bara o se till vad man ska ha o bjuda folket på bara.. D blir nog bra i vilket fall som helst ialf..


Nalle puh

 

Nalle Puh affish.. :)

Bara att hoppas att William tycker om Nalle Puh nu ^^ Haha

 

 

GISSLISTAN!


1a dagen

Felicia gjorde första dagen på förskolan idag :-)
Tänk alltså vad tiden går fort!
Var ju inte länge sedan hon var nyfödd och sov i ens famn..
Nu är hon stora flickan som ska göra saker själv med envishet och ja, karaktär!
Hon är verkligen fasters älskling <3



Williams sovhörna


ZZZzzzzZzZzZ

Jag är trött, tröttelitrött på allt..

Hepatos

Hade inte hepatos så det är ju bra för William ialf :P Men inte tur för mig.. Jag blir galen av denna klåda och usch.. Men det är bara att fortsätta duscha o smörja o smörja in en.. O att inte sova bra om nätterna fy faen, illa måendet smyger på en och ligger man på rygg så får man kräkningsreflexer o det trycks bak i ryggen vid njurarna typ.. O ligger man på sidan då är det någon som ligger o spänner sig och gör bara allmänt ont.. O så gör magen ont i underlivet, fy faen.. Usch.. Att bädda upp med kuddar hjälper ju inte precis.. Baah.. Nåja, får bara hoppas att jag inte går över tid nu för de pallar jag inte.. Sover as dåligt o orkar inte göra ngt, är ju typ fast i hemmet.. Baah.. 




GISSLISTAN!!

Min guldklimp


Väntan är evig

Trodde jag skulle få veta om jag hade hepatos när jag var hos barnmorskan idag men ack ack.. Hon sa att de gör dessa provet bara 2 gånger i veckan så förhoppningsvis så gör de det idag så jag får veta. Hon skulle ialf ringa på engång så jag sitter här o kolla mobilen typ si så där triljoner gånger i sekunden typ :P

Annars så är jag super trött o har ont som f*n!! Usch...

Palla

I natt har jag verkligen sovit skit!! Magen har värkt o värkt o värkt o ja jag trodde faen det var dags.. Men jag gav mig inte :P När jag VÄL somna så gick de ju bra men det tog ju tid o somna när man hade så jävla ont.. jag gick o gick men nää det släppte inte så då trodde jag ju att värkarna hade sättigång men vattnet har ju inte gått än så.. nåja, jag kom te ro o somna ialf men fyy faen vilken ryggvärk!! herrejissenas..!! Nåja, Dennis kom hem på rasten o satte på mig tensen så halleljuja! annars så går jag o väntar fortfarande på svar ifrån vårdcentralen, usch.. man går ju o funderar o funderar o jaa man blir ju tokig.. annars har jag sovit och vilat och så för vem vet, det ksk är dags?




GISSLISTAN!

så sööt!

Titta så sööt!


(Bilden är klickbar o hänvisas till dunderbutiken..)

SUCK

Jag kom på att jag ksk missar marknaden i år :( Buuhää!! Det är ju så roligt o gå där på oxhälja o bara ströva och hitta massa fynd.. Men usch, inget i år då :( William får komma ut denna vecka lr så får han komma efter helgen där den 5e september så jag får gå på markanden :P Haha!! Nåja, det är väl nästa år ändå men usch, så långt dit..


I kliandets land

Nyss hemkommen ifrån vårdecentralen, usch.. Satt o vänta o vänta känns de som för att få svaren.. Men men.. Medans jag satt där o få veta om jag har hepatos så började det klia så infinalist över hela kroppen.. Speciellt armarna så fyyy jag kliade o kliade.. O så kom hon som tog provet på mig o sa " men oj du blöder " o jag kollade på armen som hon tog provet på å hon bara " nej andra armen " där rann det blod nerför armen på byxorna o på golvet.. jisses... Jaa, hon sa också att hennes svärdotter hade haft samma åkomma och hon blev igångsatt 3 veckor för tidigt och jag har ju bara 8 dagar lr ngt kvar så :P

Nåja, får inte veta svaret förräns i morgon lr på onsdag.. Så får väl se hur d blir om vad som blir då.. Om jag har det så blir det ju att få igångsättnings procedur. Usch, hatar klååååådan!! Ska nog ta en kall dusch o försöka tänka på annat.. See yaah!



Nya tag

Redan slut på helgen slut på morgon mys och ha någon att äta frukost med.. Ny vecka, får väl se hur länge detta går nu då.

Nada get

Har absolut inte mått någe vidare några dagar nu.. Haft illamående o kräkningsreflexer och en enorm klåda så usch, har svettats och jag har sovit och sovit känns det som..

Så i morgon ska vi till sjukan för o ta blodprov o se så det inte är något med levern utan det är bara gravid klåda och ja lite vanliga problem så det inte är förändringar av levern som spökar..

Nu ska jag ta o sova igen men för natten.. See yaah!


GISSLISTAN!

Underlig fråga säkerligen

Nu e jag verkligen trött på detta nu får han komma ut!!!!! Klåda överallt och skit svullna ben o vader usch.. En jävla halsbränna som nästan jag vill spy av kommer på kvällen precis innan läggdags.. Fy vill bara det ska vara över nu.. Tänkte på en sak.. Om man går och små läcker hela tiden alltså fostervattnet hur vet man när det är slut o tex värkarna inte är mer än nu.. Hur vet man när det är dags? Att det inte är försent? Hur länge kan han vara utan vatten i magen?? Säääkert super dumma frågor men sånt som kom upp.. Ska se om Dennis vill massera mig lite så jag kommer till ro men han sover redan dock..

Min söta bror

Hehe pratade nyss med brorsan Magnus o han ska ju åka iväg i morgon så han tyckte att William skulle komma idag eller så skulle jag knipa igen tills onsdag :P För han ville ju så gärna vara med o att han inte kunde dela på sig! Blev rörd o glad! <3



Nu blir d frukost dags o sen ska jag ta o dammsuga lite här tänkte jag, lär behövas kan jag säga.. :P Igår så satte vi upp Williams hylla o fixade med hans böcker o lampa så fin så :) Så får se om vi hittar nån affish lr ngt i sätta där oxå för de vart så tomt :P Haha, nåja..

See yaah



GISSLISTAN UPPDATERAD!

Vill ha!

Jag vill ha såna HÄR då jag vill ha lite barnvänliga ramar o ha över Williams säng då jag tänkte ha lite Nalle Puh osv..

Hade vart nice o matcha hans blåa hylla också med något mer blått.. Bilderna som ska vara i är ju bara svartvita så att de blir nog riktigt nice!! Får höra med gubben vad han säger ^^ Vi har ju några vita som vi har bilder på Felicias "varje år" sen hon föddes.. Riktigt snygga ramar o enkla o billiga med för den delen. :)



FORTSÄTT O GISSA! Dagarna går.. :)

365 godnatt sagor

Denna boken har vi till William inte exakt likadan men 365 godnattsagor heter den och den är helt underbar!
Små och korta sagor med bilder till.
Helt underbar!
Helt klart värt pengarna!

O det är en saga varje dag från 1a jan till sista dec så man inte glömmer bort någon dag! :)

Finns att köpa HÄR!

Ikeéa

Vart på IKEA med Lisa, tack för du skjutsa mig.. Där inhandlade en hylla o en mobil o ha över skötbordet så nu är det bara de som ska fixas.. Sen orkar jag nog inte mer.. E helt slut o william rör på sig så de gör ont.. RIKTIGT ont.. Ksk hans sätt o säga lugna ner dig morsan annars kommer vattnet haha! :P nåja, ska fixa lite disk o dammsuga o sen viiiiila!

dennis var hemma under lunchen o talade om att han börjar halv sju i morgon :P gud va kul!  haha nåja..

see yaah!

tröttelitrött

Pratade med mamma, magnus o felicia för nån timma sen.. 

mamma har vart ute i skogen o plockat svamp o blåbär tror jag hon sa och magnus hade fixat en massa ved o Felicia hade mörat :P mörat av veden haha! sötis!

mamma sa också att magnus åker iväg och magnus sa att jag får knipa igen från söndag-onsdag nästa vecka.. haha får se om william lyssnar! ^^ Annars så ja, magnus o berra ska iväg på winnerbäck tror jag det var en kväll oxå å då sa jag att tänk om william kommer ut då får ni skita i konserten o komma :P haha

Nåja, jag är piss trött, ryggen värker som faen.. verkar ingen lycka idag heller.. Suuck, kan inte vattnet bara forsa ut?!


Orkar vänta..

Vill bara att detta ska vara över nu, nu har det gått 9 månader... Nu får han vara ute och ligga här på magen ist för I!!

Vill kunna sätta på mig strumpor, skor o byxor själv utan att be Dennis.. Kunna ta upp saker från golvet utan att be någon lr ja bara skyffla det med fötterna.. Jisses, att man kan vara så "handikappad" egentligen?

Men det är rätt skönt att bli bortskämd :P Att få mat serverad och saker hämtade och hjälp att bli påklädd lr i och ur duschen liksom.. Hur bekvämt är inte det? Inte behöva lyfta ett finger :P Men iof, det är mödan för att man bär på barnet i 9 månader så lite jobbigt ska de allt ha! Haha..

Gör inte mycket nu om dagarna då jag är så infinalist trött så jag sover o sover när jag inte äter lr sitter här och OM jag åker in så lär ni märka det på något vis! :P

Jag saknar att ha något att göra om dagarna.. Kan ju inte planera någonting utan jag går bara här och väntar på att vattnet ska gå...... Vill göra ngt, umgås med folk men jag är för trött o orkar knappt göra ngt.. Vill umgås med familjen som är i sommarstugan, vill träffa folk!! Men Dennis jobbar och då försöker jag sova då jag har så svårt o sova när han sover.. O ja, annars så gör jag inte mycket.. Blä, jag är trött på detta.....

Komsi komsi William..

I'm alive

Tens apparaten är verkligen himla bra uppfinning! haha ^^ Så tyvärr ingen bebis än ^^ Går bara här o väntar på att vattnet ska gå :P Så vi får se.. Har verkligen kramp i bena nästan engång jag rör mig så hel skum känsla.. Känner mig helt knäsvag o ja jag vet inte vad..

Felicia ringer varje dag o frågar om lilla William har kommit o så när hon lägger på så säger hon " jag älskar dej o din mage, speciellt när den kommit ut, puss älskar dej o magen puss" hehe så sööt!!

Tens

Trött är bara förnamnet.. Men gick upp med Dennis åt lite frukost, satte på diskmaskinen och plockade undan lite, det jag orkade ialf.. Så nu sitter jag här o väntar på att klockan ska bli typ halv nio så jag ska gå bort till vårdcentralen o hämta TENS apparaten som jag får låna genom sjukgymnasten så jag slipper betala batteri och de där plattorna.. De e ju bra! :) Får då hoppas de funkar!!

I natt så vare blött, så jag gick på toa å då kom de ngt vet då inte om jag kissa lr om de var vattnet men det var inte sån färg som urin brukar vara så vet o tusan.. Mamma berättade igår att hennes vatten gick halv 5 på morgonen med både Magnus o Berra och då vare bara lite o sen när hon satt på toa så kom det.. Så vem vet? Hmm, får prata med henne sen.. Ska se om barnmorskan har jämt tid o prata så jag kan fråga henne medans jag ändå är borta på vårdcentralen..

Så svårt det där!! Varför kan man inte ha något konkret som te.x DETTA är slemproppen, DETTA är vattnet :P jisses..

Barnmorskan

Nyss vart hos barnmorskan o allt såg bra ut, lilla William är fixerad o allt så det är bara att komma nu ^^ Dock hade jag lite röda blodkroppar så de kolla om det hade gått över till William så får väl se..

Sen ska jag tillbaka dit idag lr imårn beror på när de har tid för mig på sjukgymnasten då jag ska få låna en TENS apparat då jag har såna starka värkar och inget hjälper och vi ska prova det där nu o om inte det hjälper så får vi se..

Barnmorskan är ledig nu så jag fick inte en tid förräns den 18e :P Hon sa att det var väldigt långt fram men vi får hoppas men ändå inte sa hon när hon bokade in den tiden :P Nåja..

Så nu måste jag vakta telefonen hela dan, usch.. Jag som vill sova, har sovit ksk bara 1 h totalt hela natten.. Värkar, halsbränna, känningar av att vilja spy o ja gud vet mer.. Så men men får ksk skruva upp ljudet på högsta på hörisen så ksk jag hör telefonen ringa? Värt ett försök ksk? :P

Dennis jobbar trots att han ville vara hemma o ta hand om mig, den gullungen! <3<3<3

Super TinA



Finaste TinA gjorde denna, så fin så vart så rörd! <3

 


Nallar



Åhh gekås har fått in dessa fina nallar! Åhåå!

Giss listan ANKOMST



Nu kan ni gissa på vilket DATUM William ska anlända.
Har Bf den 25e aug.. =)
SÅ gissa gissa! :D

Mormor Ingrid 10e aug
Lisa: 10e aug

TinA: 11e aug
Morbror Berra : 12e aug
Morbror Magnus & kusin Felicia: 13 aug
Farmor Mia: 15e aug
Sanna: 15e aug

Micaela: 16e aug
Jag: 18e aug
Kusin Leif och Annika : 22a aug
Pappa Dennis & farfar Steffe: 23e aug
Malin: 25e aug
Dave: 25e aug

Jon: 26e aug
Nalle: 26e aug
Sofia: 27e aug
Malin: 31a aug



NYA GISSNINGAR!

Pappa Dennis : 4e sept
Mormor Ingrid : 4e sept
Malin : 4e sept

Marika : 5e eller 6e sept
Farmor Mia : 5e sept eller 8e sept
Kusin Leif o Annika : 6e sept
Micaela : 7e sept
Jag : 7e sept eller 8e sept
TinA : 8e sept
Malin : 10e sept

Tee

Har vart på stan med Micaela och vi var på bibblan o jag fick ett lånekort :P yeey, inte haft ett sen högstadiet hahaha :P Nåja, lånade några ljudböcker ialf ^^ O sen köpte vi tee.. O jävlar vilka sammandragningar jag har!!  haha, så får se om detta sätter igång förlossningen ^^

Då vet jag ialf två som blir glada ^^


På hemvägen så bråkade William med en o gjorde en massa grejs i magen usch!

Ljudböcker

Jag gick upp med Dennis i morse o då var jag super pigg o allert men ja, var vaken till 10 lr ngt sen gick jag o la mig igen o sov till 12 typ.. Åh vad seg man vart då ist :O o William han gjorde lite 360 o så men nu är han lugn, satt o prata lite med han i fotöljen att vi längtar efter han o att farmor verkligen ville att han skulle komma igår osv :) De vart han lugn av :)

Så ska träffa Micaela kl 14 på stan då vi ska till biblioteket, ska kolla lite ljudböcker där :) Så jag har ngt o göra när jag ammar :P Får se om de har några bra barn ljudböcker, gillar inte alls de vuxna :P haha.. Bra de då de ksk blir typ harry potter lr ngt dylikt! :D Hehe.. Dennis lyssnade ju på ljudböcker JÄMT när han la sig när han var liten, tror det var svingelskogen lr ngt :) Tror dock inte de finns kvar idag men hoppas kan man :) Kan ju inte låna om prinsessor precis haha! :P Får hoppas de har typ bumbibjörnarna för det gillar William skarpt! ! speciellt när vi kollar på de på teve då hoppar han igång hela tiden när det är bumbibjörnsången :) tihihi!

Mår illa oxå usch.. Borde stoppa i mig ngt innan jag drar te stan..


Farmville

Har precis tvättat klart, usch.. Ingen lätt match när man är så stor o tung o det är bara trappor :P Men det är bra, då kan man springa upp o ner i trappan så ksk det sätter igång förlossningen.. Men Dennis sa " inte idag, jag är för trött " hahaha :P Nåja, det blir nog inget idag =( Har försökt men nej då.. Han ska kurra ihop sig o mysa vid revbena ist.. Knäpp unge man har!!

Annars så sitter jag o äter kanelbullar just nu med saft glas, mums!! Micaela frestades med glass o fruktsallad, usch va sugen man vart!!  :(

Nåja, annars har jag gått o blivit fast i spelet "farmville" igen på fb.. :P


barbapappa

William äger nu barbapappa väska och bag. Tyvärr fanns det inte babyboken. Men men :-) Tusen tack mamma (mormor) <3

Vinnaren?



Ang Gissningslistan vad ska vinnaren få? :)


Ge mig tips! :)

När man inte har så ber man


När man inte har Netto själv i Örebro då ber man blivande mormor att köpa ^^
Vill ha allt men det går ju inte så mamma ska köpa ialf en sån där "babybok",
" väska lr ryggsäck" och "bagen" :)




Grejer

Bodysar ifrån Lisa i olika storlekar :)
En tröja/Jacka som William ska åka hem i :) Fick han oxå av Lisa.
Napparna vi köpte.
Köpte en ny lampa till hallen för den vi hade var ju ful o ivägen :P
En fin bilmatta till William vid hans säng :)

Gustasvik <3

Har haft en super dag med familjen på gustasvik!! <3 Bilder kommer någon annan dag då jag är super trött!! :P

Ja i morgon gäller det.. Då vi får veta!!

Annars har jag funderat o funderat på vad det är vi önskar oss till William när han ska födas o nu har jag kommit på..

Byxor...... :P Han har bara  4 mjukis och ett par jeans som är från 0-1 mån :P Så byxor behöver han ^^
Lindex har ju jättebra erbjudanden som te.x. ta tre o betala för två :)
Hade tänkt att göra en personlig önskelista lr ngt på HM men jag kommer inte in där just nu så det får bli i morgon :P



Å så önskar vi oss en skötväska åxå.. Babytravel märket, svart..

BabyTravel Country skötväska

Den säljs vad jag vet på babyproffsen.. Det finns ju lite olika varianter på dessa men bara den är svart märket är babytravel och att man kan hänga den på styret och att det är många fack och stora.. De har ju erbjudande på det nu mellan 1-31 augusti de säljs för 349 kr lr ngt på babyproffsen men det är babytravel city.. Men ja, jag vet inte..


Gissning!!



Gisslistan är nu uppdaterad!!


Ni hittar den under kategorier - Ankomst lista GISSA!

slemproppen & klåda

Tror bestämt att slemproppen gått nu.. Faen vad svårt sånt där är.. :-o annars försöker jag sova, borde inte vara några problem då jag fått låna illa mående band av micaela och de funkar.. Tror dock det är för min gravid klåda och sen att nu slemproppen gått så har man ingen ro. Felicia sa att de är bästa dagen i morgon då hon får träffa mig, naw sötnos då blir man rörd! :-) Annars har jag och William varit hos micis och pratat och william fick sin present :-) får visa bild sen :-) ska försöka sova med min klåda här, natti!

RSS 2.0