Uppdatering

Inga byxor går att ha på sig nu för tiden förutom mysbyxor eller mamma byxor men tycker d är LITE väl tidigt för de för SÅ stor är jag ändå inte :P Men men, de säger ju att det är nu de lär EXPOLDERA så jag lär bli super stor snart :P
Så när det är dags för sälen tex. herregud :P Hahaha nåja.. Det är ett tag dit ialf =)

Igår så var jag på stan o köpte lite mamma tröjor för mina tröjor sitter åt så att det gör så FÖRBASKAT ont i brösten.. Att de ska ömma så infinalist! :O Men men, köpte ialf tre st så jag har lite o växa i.. Men jag är så petig har jag märkt :P Haha, de ska inte vara för långt upp i halsen för det känns som jag ska strypa mig o inte får luft :P


Mamma tycker jag går konstigt, men d tycker inte jag.. Men o andra sidan kan jag gå mer försiktigt ute nu när de är så halt kan jag hålla med om! :)

Fick tre skivor som är bra för barnet att lyssna på när det är i magen så jag ska ta o börja lyssna på dom för nu kan lillen faktiskt höra :) Längtar så tills jag börjar känna när lillen vänder sig lr börjar sparka mig :)

Mamma berättade att jag brukade sparka så hon fick ont i revbenen, haha.. Jaa det finns MÅNGA historier :) 



Var ju på fosterdiagnostiken igen i fredags och allt såg bra ut, alla kromosomer var med så inga sjukdomar har utvecklas nu ialf :) Men sen får vi ju se om d blir hsk lr så när den kommer ut men det är inte säkert :) Får hoppas de för annars får ju alla i hela familjen lära sig tsp o det är nog inte så enkelt :P O det är ju egentligen bara jag som kan flytande tsp.. Dennis kan ksk bara 5 ord :P

Nåja, ska ta o äta min apelsin här nu och sen borsta tänderna på brorsdottern sen sova..

Kan tala om att jag typ däckar vid 21 o sover till halv nio om mårnarna :P



Lillen i magen :)

 

Magen igår den 27e feb.. :)

 

 


softa måndag

Sitter o gör läxan i sista minuten idag men det är så sjukt tråkiga läxor nu på sista tiden.. Så får väl skylla mig själv som låter dom vara till sista minuten... Men tänkte faktiskt göra nästa veckas uppgift efter jag har gjort dagens.. Får göra de efter familjen annorlunda som börjar om typ 10 min på teven..

Åkte hem till Dennis igår så im back in town! :)  Händer dock inte så mycket tyvärr då jag har lite ont i magen hela tiden men det är ingen fara utan det är helt normalt med tanke på min magsjukdom tydligen sen så äre inte konstigt heller med tanke på att livmodern håller på och utvigar sig också.. Det lär säga kaboom snart så lär jag bli SKIT stor..

Nej nu ska jag bara kolla snabbt på uppgiften o ta fram uppgifterna så jag kan skriva efter familjen annorlunda..

O btw, såg idag att de ifrån älvdalen ska till "mamma pappa barn mässan" :D D gjorde mig glad, för jag ska ju dit! :) TIhihihi!!

O det fortsätter att komma snö, kan det inte bara räcka snart? 

Uppdaterar ksk ngt senare innan jag sover.. :)


Vad gjorde ni under helgen?

hunger

blä säger jag.. snöar inge mer iof men palla ngt, e så trött o har ingen ork ida.. idag vill jag bara döö i sängen...

imorgon åker jag hem till dennis <3<3<3

ska ta o äta lite furre nu så jag inte svälter..

Liten uppdatering

Igår så fick jag reda på att jag får en massa saker ifrån Felicia också när hon var liten så det är egentligen inte mycket som behöver fixas :) Vagn, bilbarnstol, säng, matstol o allt såna där "bas"saker är redan fixade så det är bara kläder och massa så där små saker :P

En sådan ungefär fast i bärs färg :)


En sådan kombi vagn fast bärs färg typ :)


Ja, ganska skönt att ha äldre bröder och brorsbarn och underbara vänner som finns där och hjälper en och så :)

Var tänkt att jag skulle till Bee idag men det är sånt oväder ute så jag vågar inte ut på vägarna så jag stannar hemma och bara unnar mig ^^

Ikväll ska ialf jag o mamma mysa till melodifestivalen <3


ont ont ont

nyss fått lite mat i magen trots att man inte var så sugen på de men magen kurrade så.. tvingade i mig ialf..

Annars så har jag sån huvudvärk =(

pratade med mamma o hon o brorsan o brorsdottern hade rensat alla kläder så brorsdottern sa att bebisen måste bli en flicka för då får hon kläder av henne :P

Annars så åker mamma efter de har ätit o allt så hon skulle ringa när hon åkte..

Så jag hinner diska o så lite innan hon kommer hem ialf..

Har så tråkigt men orkar knappt göra ngt med huvudvärken :(

låt mig sova

Igår så försökte jag hålla mig vaken länge så jag kunde sova länge idag men ack.. Vaknade ändå halv nio, suuuck!!

Frukost är på gång nu och idag kommer mamma hem :) *lovley*

Bild bevis

 

Detta är jag :)

Våren 2009 :)


Hormon attacker

Varför kan inte någonting gå som man vill?!

Få en lägenhet som passar behoven och inte för hög hyra?
Ett jobb till sambon?


Jag känner bara suck för allting just nu, ingen ork till något men inte så himla konstigt när ingenting går som man vill..

Ingen lägenhets erbjudande får man trots att man gör intresse anmälningar hela tiden så nu har jag börjat o kolla på blocket faktiskt men suck d är för de mesta hus och det är lite väl tidigt att fixa hus nu när man inte har fast jobb ens nu så..

Suck, jag hoppas ialf att jag kommer in på nästa utb som jag har sökt på distans som är också ett år och inga möten så det blir bara via nätet d blir så jag hoppas jag kommer in så jag får lite extra pengar ialf..

Sen så vet o tusan vad jag vill bo heller.. Om jag vill bo i örebro lr i Karlstad eller någonstans.. GE MIG LÄGENHET O JOBB!!

Hatar o vara ensam nu för tiden, blir så deprimerad och ledsen hela tiden, jäkla hormoner!!

I morgon kommer ialf mamma hem så vi ska mysa o prata o ja, umgås! <3 LÄNGTAR!!

Annars så åker jag nog hem på söndag när mamma åker upp till dalarna igen.. 

Suck suck..

CP!



Gud vad jag är arg och irriterad..


GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!


jobb jobb

ska alldeles åka snart så ja, har inte sovit så där jättebra i natt dock :S  Var skit hungrig vid fyra så gick upp o tog en banan o la mig igen men vaknade igen vid sex sen dess har jag bara legat o vridit på mig..

Nåja, fin kläder på mig nu o ska iväg o jobba tingeling på er!

natti

ska sova nu när house e slut ska ju upp tidigt i morgon o börja jobba.. natti!!

btw sett nya com hem reklamen? SJUUUUKT DÅLIG!!!!!!!!!!!!!!!

LÅT MIG SLIPPA!

Vill inte vill inte..

Vill hem.. Hatar o vara här själv......
Mamma är inte här o kommer knappt vara hemma då hon måste vara barnvakt åt brorsdottern..

Åhhhhh, jag vill inte!!!!!

Hur ska jag orka?

Ja igår så skjutsade jag hem lisa vid kvar över sex lr ngt kom hem tjugo i sju och började vika all tvätt var väl klar typ 20 över och då började jag packa :P O sambon Dennis började med att plocka in all tvätt där det skulle vara..

Sen så fick jag fnatt och började dammsuga och torka golv och allting sånt där.. Men men nu äre gjort ialf =P

Missade dock 15 min på familjen annorlunda men men.. Fick ett rent hem, all tvätt vikt, väskorna packade.. Det slår det  :D

Så idag ska jag åka till Kd, har ingen lust o börja jobba..

Men jag ska till Bee idag :D D ska bli kul! =)

Men men, mamma kommer inte hem förräns tordag eftermiddag då hon är barnvakt åt brorsdottern :) Sen ska hon dit igen på söndag eller om d var måndag.. Ja någonting var d ialf :P Så d blir rätt ensamt hemma.. :( Åker ialf till Örebro på torsag då jag ska ju till sjukhuset igen på fredag :)

Nej frukost här sen fixa mig o sen ska jag åka..


Dagen ^^

Lisa följde med mig till läkarn vid halv tre och så gick jag ner till en annan avd och ville prata med en sjuksköterska och vem ringer då inte på min telefon? Jo min läkare som jag har där och jag vart helt full i skratt och sa att jag sitter där och jag gick till hans undersökningsrum och då pratade vi ut och så så han skulle fixa recept så d är ju skönt att det löste sig :)

Sen drog vi hem till mig och lagade mat och lisa fick mat också, alla var nöjda och belåtna! :)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 19 för att se på teve till kl 22 ^^ SÅ jag måste skjutsa hem lisa o mojje först :) Som ska bli snart :)

Annars så ska jag vika tvätt och packa för i morgon åker jag till KD och är där i en hel månad.. Ser dock inte fram emot d :/


Ultraljud <3

Fosterdiagnostiken!

Kom till sjukhuset och såklart så gick vi lite fel till och börja med men sen när vi väl kom rätt så var de en rätt så sur tant som tog emot oss i anmälningen , vart på så dåligt humör!

Men sen när det väl var våran tur så gick vi in och fick lägga mig där och jag hade såna där tankar som " tänk om det inte är något i magen" och usch massa dumma tankar.. Men sen när det väl var dags så tittade jag på tv skärmen och där kom vårat lilla mirakel upp, helt otroligt och helt magiskt!

Såg armarna, ögonen, näsan, armarna, benen o ja, det var helt magiskt! Och hur den rörde sig som bara den d var roligt att se :)

O lilla hjärtat slog som bara den <3

Men dock så rörde den på sig för mycket för att kunna mäta i deras program så vi fick en ny tid den 26e så får hoppas att lillen är lite lugnare då :) 

Nu ska jag ta och röja lite här för Lisa kommer snart :)

Vårat mirakel <3

 

Lillen <3


Det är nu d gäller

Sorry att jag inte uppdaterade igår men mådde inge bra igår alls :S

Kom hem igår och jag låg i sängen tills jag somnade som vart ganska så fort..

Sen vaknade jag runt 1 i natt o inte kunde somna om förrän halv 3 men sen sov jag till halv åtta och nu äter jag frukost medans klockan ska bli halv nio så det blir dags att åka till sjukhuset :S

Nej ush drömde en massa i natt :( POSITIVA TANKAR!!!!!!!!!

Nej ska återgå till min varma oboy här.. <3

Uppdaterar hur det går på fosterdiagnostiken efter jag har varit på de..


Alla <3-dag

Ja, nu har vi vart och berättat för sambons föräldrar under helgen och det gick bra de kan då inte greppa att de ska bli farmor o farfar än men det kommer med tiden :)

Idag ska vi åka hem igen, för i morgon väntas det med fosterdiagnostik..

Sen åker jag bort på onsdag i en hel månad, ser dock inte fram emot det.. :(

Skriver mer sen när jag har landat hemma <3


HA EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANS DAG <3


Nu ska de ske!

Idag ska vi åka till svärföräldrarna så ikväll äre tänkt att det skall berättas att de ska bli farmor o farfar.. Lite nervöst så jag går på helspänd här.. Helt uppe i varv, jag plockar och donar och fixar tvätten som vi hängde över hela lägenheten igår för tumlaren fungerade inte så INGENTING vart tort typ.. Så ja, jag fixar det som är torrt och packar åt både mig o sambon då sambon är inte hemma och när han kommer hem äre tänkt att allting ska vara klart så vi ska åka.. Gud, jag har så LÄTT FÖR att bli så stressad :S

Sen är jag nog skit nervös hur svärföräldrarna tar d oxå.. Att jag ska vara så nervös.. Det är ju något underbart som ska ske liksom.. Jag är knäpp, som sambon säger jämt!

Nåväl , kommer nog inte skriva något i helgen utan d blir när jag kommer hem igen och vet inte om det blir i morgon eller på söndag..

Ska fortsätta i mitt hysteriska städeri här..

Ha en underbar helg och alla hjärtans dag <3

Fosterdiagnostik

Var på vårdcentralen idag och tog blodprover inför fosterdiagnostiken på måndag.. E faktiskt nervös men tur ialf att sambon ska följa med för annars hade det inte funkat ..

Var tänk att svärföräldrarna skulle komma på lördag men det gick inte så vi funderar på att åka dit istället men verkar som de har planer så får se hur det blir.

Nu väntar jag på att lunchen ska bli klar e så hungrig.. Ucsh usch..

Ikväll ska vi ialf äta hamburgare e såå sugen på d! Så usch! Hamburgare o pommes o vitlöks dipp, åhå va gött! :D

onsdag

IGår var vi ju och prata om fosterdiagnostik och idag ska jag ringa och boka tid, känns mindre lockande faktiskt menmen.. It has to be done!

Annars så är det bara bra, magen växer o växer och jag är på värsta gos humöret.. :( Kanske för att jag ska vara borta i en hel måndag ifrån pojken också som sätter igång de hela :( Men får försöka åka hem någon helg ialf om jag inte är för trött! Ska nämligen göra praktik och därför måste jag åka bort och göra de i en annan stad dock men men..

Igår så åt vi min goa potatisgratäng och den var så gudomlig att jag svepte i mig allt typ, nej inte riktigt men nästan! :)

Igår så gjorde jag läxan i sista minuten som skulle lämmas in och sen så gjorde jag nästa läxa som ska vara inlämnad nästa vecka så nu är jag fri i 2 veckor, skönt skönt! :)

Nej frukost väntar, varm oboy och ost macka, FINNS INGET BÄTTRE! :)

Just d, sambon ska ringa sina föräldrar idag äre tänkt.. Var ju tänk att de skulle komm på lördag men det gick inte så att vi får ta det över telefon, inte världens roligaste sätt men men..

Frukoooost :) Tingeling!

trevliga måndag

Jag har mått riktigt bra idag dock har jag vart på värsta mys och gos humöret så sambon har fått lida lite ^^ Eller lida kanske är fel ord han verkar uppskatta d också :)

I torsdags så var jag ju hos barnmorskan ska dit igen på tisdag då vi ska på fosterdiagnostik och sen ska vi dit igen senare i mars då det blir ultraljud  :)

Fick av mina kusiner idag mamma byxor som jag kan använda :) Tusen tack! :)

Nu väntar jag på hemma gjorda pizzan som står i ugnen och snart blir d familjen annorlunda på tv, perfekt måndag :)

----

Nu har vi ätit o myser o tittar på annorlunda familjen :)

ha en fortsatt trevlig måndag <3

Fart fyllda dagar

Igår var jag ute hela dagen först började det med att gå en LÅNG promenad och sedan så var det pulka åkning med brorsdottern så puh så mycket frisk luft har d inte vart på länge!


Sen idag var d lite pulka åkning på förmiddan sen var det Disney on Ice som var på schemat och gissa vad brorsdottern var helt stum av allt :) Glad ialf att hon tyckte om d :)

Skriver mer sen när jag har lugn och ro :)


kallt och isigt

Jag är trött, fryser så jag funderar på och lägga mig i ett VARMT bad och bara njuta!  :)

Var hos en väninna ikväll fick lite fruktsallad, d var mums! :) Annars så pratade vi lite om barn saker osv och hon har ju en massa saker så att jag ska kolla på saker o ting lite närmare vår/sommaren där :) Ibland undrar jag hur jag hittar såna fina vänner?! <3

Nej nu ska jag nog tappa upp ett bad ha en fortsatt underbar torsdag <3

Ultraljud!

Nyligen hem kommen ifrån barnmorskan..

Dagen började ju suverän!

Jag kom ju inte ut med bilen ifrån parkeringen!!!! Jäkla snöplog som plogar in ens bil, fruktansvärt irriterad o på fel sida vart jag tyvärr... Men jag gick till grannen och frågade ifall hon kunde köra bort sin bil så jag kunde köra ut min bil ifrån hennes och det gjorde hon så gärna :) Gillar snälla grannar.. :)

Kom iväg ialf fast blev lite försenad med tanke på att jag var tvungen o göra blodprover och en massa andra prover.. Men men när jag väl kom in så vägde vi och mätte vi och allt såg bra ut :) Pratade litegran om hur d går med mina matintag då jag är laktosintolerant och får inte i mig all näring som behövs så jag ska ringa till sjukhuset och be min läkare fixa så jag får näringtillskott ifrån apoteket som det går att få.. :)

Sen så bokade vi in ultraljud :) Dock blev det lite senare än tänk pga jag ska vara borta i en månad men det vart ialf den 19 mars :) O vi kommer gå på tätare kontroller nu framöver också så att d känns bra ialf att man håller det nu och ser så det går rätt.. :)

Nu ska jag ta och packa, sedan sätta mig i bilen och åka iväg.. :) För på lördag ska jag på Disney on Ice med min brorsdotter och brorsan :)

Btw, nästa helg den 13e feb, bjuder jag hit mina svärföräldrar och då ska vi berätta att dom ska bli farmor och farfar så att om allting går bra så kommer jag visa vem jag är den 14e feb :)

Vad ska ni göra i helgen?


Jag är arg.. Alla lägenheter vi har gjort intresse anmälan på har för höga poäng helt plötsligt.. Kan ni som har FÖR höga poäng bara låta bli och leta lägenhet och låta mig få en?!?!?! Jag är behov av en ny/större lägenhet så snälla, låt mig få tuuuuur!

Torsdag = Barnmorska

Gick upp halv sju idag, fy tusan vad svårt det var att gå upp trots att jag har vaknat flera gånger i natt och gått på toa då minsann var jag pigg.. Men inte nu, baah! Jag pallrade mig upp ialf och fixade ordning mig och nu sitter jag och äter frukost..

Annars väntar jag på min sambo som ska ta sig upp någongång ^^ Vi ska ju till barnmorskan idag och vi är LÄTT INTE morgon människor ^^ Haha nåväl ska bli kul och se vad d blir denna gång :)

Fick ett sms också på morgonen att min brorsdotter vill ha mer MMS på bebisen ^^ (mag bilder) O att hela jag ska synas för det var svårt att förstå att det var min mage i fokus tydligen ^^ Sötnos hon är! :) Hon längtar så tills den kommer ut så hon får leka ^^ Haha..

Skriver sedan hur d gick hos barnmorskan :) Ha en underbar morgon allihopa :)

helt ofattbart

Mår lite bättre nu så jag ska ta och testa mina byxor och se vilka jag kan ha o inte för annars ska mamma fixa dom lite och så ska jag få byxor ifrån min kusin som är lika smal som jag :) Lr smal ska man ksk inte säga längre :P

Idag ska jag göra min läxa som är så tråkigt, allting har med kalkyr saker o göra och jag blir så trött på de.. Usch! Men men sista uppgiften nu på ett bra tag så d ska bli jätteskönt! :) Och jag fick veta också att jag slutar den 10e aug så d blir ju jättebra :) Då hinner jag vila lite innan det är dags att föda ^^

Tänkte på det igår kväll, nästa år blir det att fira julafton som mamma och alla härtans dag och mors dag :) Helt ofattbart juh! :O


låt mig sova....

Jag är svin trött men kan inte sova :(

Har svin ont i nacken och ryggen så i dag får att sambon massera mig..

Halva veckan har gått nu, känns skönt för i morgon ska jag ialf till barnmorskan och sen ska jag hem till mamma för då äre dags för Disney on Ice på lördag :)

Nej ska försöka vända på kudden och försöka somna en stund till..


Detta handlade jag :)

Lova ju er att visa vad jag köpte på IKEA så varsågoda :)







Dessa är på väg att bli utgånga så då slog jag till :) Man kan ju måla dom och ha dom där man känner för det :)



Söta natt lampan :)

Söta skyddshandukar till skötbädden :)

Bilmatta :)

ännu mer snö!

Har varit på både jysk och ikea och handlat :D

Kan visa senare vad jag har köpt :)

Måste iväg o handla lite mat :)

Tingeling i snö ovädret!

Dags att nanna

Idag har jag inte gjort mycket alls, bara softat hela dan inte varit alls någe pigg :(  Men i morgon ska det hända saker, IKEA, JYSK och så klart handla mat.. Behöver fylla på skåpena här hemma nu..

Annars så längtar jag tills torsdag då jag ska till barnmorskan och se hur allt har gått :)

Är svin trött och piss ont i ryggen så jag ska ta och nanna kudde nu så GOD NATT PÅ ER ALLA!

nattlampa

Idag ringde min mamma och talade om att dom där söta lamporna på IKEA som är nattlampor till barnen ska inte säljas mer så imorgon ska jag ta en tur och inskaffa mig en sådan lampa! :)

Finns i röd, grön och blå färg och olika former! :)


SPÖKA Nattlampa 129 kr


About me

Tänkte då berätta lite om mig själv.. :)

Är en tjej på 23 år, pluggar just nu men utb är slut i augustig så jag hoppas att jag hinner klart innan bebisen tittar ut ialf!

Annars så träffades jag och min sambo för 3 år snart och det gick rätt fort mellan oss, vi flyttade ihop efter 3-4 månader och förlovade oss då vi kände att det känns verkligen rätt och sen har livet rullat på och sen vart det ett plus på stickan och då var det bara att acceptera att vi skulle bli föräldrar.. Men efter några veckor då det vart missfall så kände vi en sorg och kände att vi ville verkligen ha barn och sen dess har vi kämpat och bråkat med sjukhusen med mediciner osv.

Det hade nog väldigt mycket med att jag åt en annan medicin mot en annan sjukdom jag har men jag har då slutat med den och börjat med en annan så nu mår jag bättre och jag är GRAVID!

Jag är född döv egentligen men har en hörapparat så att jag hör som en normal människa när jag har den på mig och min sambo är också hörselskadad pga sin sjukdom så att det är väldigt mycket spekulationer runt allting om sjukdomarna dit o dit!

För min hörselskada vet dom inte om den är ärftlig men min sambos är då hans hörselskadad sitter i X kromosom. Så blir det en pojke så blir den ju hörselskadad om en tjej så blir den inte det men hon kan ju ändå få något ifrån mig. Men jag kan flytande teckenspråk så att blir den döv/hörselskadad så gör det inget för mig för ett barn är ett barn och jag kommer älska den oavsett vad! <3 O min sambo kan ju bara några en staka ord på teckenspråk men det finns ju kurser och så får han lära sig av mig i så fall!


Ja, det var väl lite om mig så här långt, det dröjer nog inte länge till jag avslöjar mig helt och hållet!

Är det något ni undrar över så fråga bara :)

Bebis <3



Bjuder på en bild också :)

Lycka & kärlek

 

Fick hem dessa idag :)

 

Lycka ska vara i barnkammaren och kärlek ovanför våran säng :)


Gravid - fylla i bok :)

 

Jag har så  roligt när jag skriver i min bok o man kan gå tillbaka!!

En sådan bok är ju bara ett måste :)


Finns på bokus för 124 kr :)

RSS 2.0