Skötväska + gustasvik



Blir nog att köpa en sådan här i svart om det finns kvar på måndag ^^


 

Annars så vaknade jag vid elva ungefär idag, förstår inte vad det är med mig.. Kan lägga mig o sova o sova o sova nu för tiden.. Jag känner mig utvilad men jag ser trött ut och ja, näe det är konstigt detta..

Dennis har ialf dammsugit o fixat hela lgh idag, nice!! O ha de fint o så ^^ I morgon kommer då mamma o kompaniet så då blir det gustasvik för hela slanten dock inte för mig.. :( Får sitta på en stol o gott se på när de andra roar sig :P Mamma lär inte heller bada så mycket då hon är lite känslig för klor men hon lär nog bada lite tror jag ialf. Jag tänkte ialf ta med mig badkläder då jag kan basta lite.. ^^ Sen ska jag be mamma hjälpa mig o leta fram Williams nattlampa som jag inte vet vart den har tagit vägen :( Den är någonstans på vinden ialf o hon var ju med när vi röjde där uppe så.. Orkar inte riktigt röja :P Så det får bli mamma..

Igår köpte vi två nappar så jag kokade dem o så så de är klara för användning :) Vi hade ju två innan med grodor på som man får i såna där gratis gåvor men vet inte hur länge de har legat i de där förpackningarna och de ser lite mysko ut så köpte två nya ialf. Sen så måste jag köpa silikonnapp också till nappflaskan men det finns ju så olika storlekar och en massa olika storlekar på hålet :P Haha, usch.. Det är så mycket man ska tänka på.. :P

Nåja, ska ialf till babyproffsen på måndag och köpa den där skötväskan sen hade de oxå våtservetter 5 för 100 så det kan vara bra att ha.. Har ju bara tänkt att ha de i skötväskan ändå så det är bra att ha hemma ifall liksom..

Måndag kl halv elva ska vi träffa ÖVERLÄKAREN på specialist mödravården :P Så då lär vi får tid, jag tänker faen inte ge mig! Men som barnmorskan sa de kan inte "neka" mig fyra gånger liksom :P Drömde i natt att vi hade vart där inne o fått tid o vi gick utanför sjukhuset o satte oss både jag o Dennis och tog upp mobilerna och skrev sms till t.ex. min mamma " Grattis Ingrid du blir mormor den X" ^^ Lite rolig dröm ^^ Sen så drömde jag oxå att när alla kom o skulle besöka oss på sjukan och se lilla William så sprang Felicia för hon ville ju vara den första som såg han ^^ Hehe underbara drömmar! Gud, det är inte långt kvar nu!! O det känns kan jag tala om, det trycker och trycker..

Snart så har vi våran lilla parvel här i famnen, helt ofattbart egentligen.. Man har gått här i 9 månader och förberett sig för detta men när det väl gäller då blir man helt så där " nej inte nu jag är inte redo" typ.. Helt skrämmande ändå men man är nog inte redo förräns man har den lilla parveln i famnen lr så ^^

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen.. See yaah!

sömnproblem

Usch, det blir att sova i fotöljen då man blir alldeles svimfärdig att ligga i sängen eller soffan.. Nåja, i morgon blir det lite städ då mamma, magnus,berra,felicia kommer på söndag :-) blir troligen gustavik.. Ska bli skönt med lite besök och komma ut lite.. Önskar verkligen nu att Dennis hade körkort...... God natt ifrån mig och William <3

Liten uppdatering

Har haft lite värkar då o då men nu har det lugnat ner sig. Kanske beror på att jag mailade barnmorskan igår om att jag ringde och bokade om tiden till specialist mödravården då de bokade in en tid den 12e åt mig och det känns så långt fram och de på förlossningen sa ju att det är verkligen långt fram om jag har såna värkar just nu så men jag fick ialf en tid nu på måndag halv elva så det är gött!

Så jag mailade barnmorskan och frågade ifall hon kunde se om det var samma läkare jag har haft någongång innan lr så men det var det inte utan detta är en ny och denna personen är tydligen "överläkare" lr så så att bestäms det så bestäms det av henne så det är ju skönt att veta!! O barnmorskan sa ju det att de kan ju inte "neka" mig den fjärde gången liksom och när det är soppas nära och jag har såna värkar oxå. De har ju rekomenderat och en massa men nej, enligt min magläkare är kejsarsnitt bäst o det är klart att jag tar det då. Det enda som händer med kejsarsnitt är ju att det är begränsat med ungar.. Jag o Dennis kan inte skaffa mer än 2-3 och jag vill ju inte ha mer än så heller :P Och vem vet, det kanske kommer någon mirakel kur mot min magsjukdom så att jag kan föda vanligt och åka hem efter 6 h lr så utan att behöva ligga inne upp till 2-3 månader liksom.

Så ksk är därför jag lugnat ner mig oxå för jag känner att alla står ändå på min sida och så..

På söndag kommer Magnus, mamma, Felicia o Berra hit en sväng :) Ska bli skönt att få lite besök så får se vad vi hittar på :P

Har köpt nappar oxå för vi fick ju två nappar med sån där "grattis du är gravid" men de ser lite mysko ut så vi köpte nya så måste rengöra dem så de är klara för att användas ^^

Har fört över alla gravid bilderna på externa hårddisken oxå så det är gjort så man inte oroar sig för något.. Ja, annars så ligger jag mest i sängen, soffan och fotöljen och vandrar mellan dusch o liggställning.. Ganska skönt att bli bortskämd ^^ Undra hur det ska gå till veckan då Dennis ska tillbaka till jobbet.. :P

Försök nummer 1

Igår sov mamma inte mycket då du verkligen hade ett fullt liv i magen. Massa spark och du pressades neråt mot underlivet som att du var på väg ut. Mamma försökte verkligen lugna ner sig och duscha och det hjälpte ett tag men sen så fortsatte du igen. Var hos barnmorskan på morgonen och allt såg så bra ut med värdena men mamma klagade över ryggont och smärta i magen och kände som stickningar i underlivet. Tänk vad du kan göra mycket med mammas kropp när du bara ligger där inne i magen.

När mamma kom hem efter barnmorskan la hon sig i soffan och där somnade hon men hon vaknade flera gånger av att jag låg och sparkade och mammas mage flög dit o dit. Mamma blev alldeles svettig och kände hur pulsen ökade och ökade då gick hon och la sig i sängen med fläkten på och bad pappa komma. Pappa kollade upp varför mamma kände stickningar i underlivet och det kunde bero på att jag pressade på någon nerv eller att värkarna var igång.

Mamma ringde då till förlossningen på USÖ och frågade vad hon skulle göra och hon vill ju ändå ha kejsarsnitt men inget är planerat så då tyckte de att vi skulle åka in. Pappa fick lite panik och kände att han var inte redo att jag skulle komma ut nu. Mamma o pappa tog mina saker och la i bilen och så åkte vi in till förlossningen, jag gjorde en massa hyss i mammas mage under tiden och gjorde så hon kände att hon ville spy. Det är ju så kul att leka lite med mamma, få henne att känna att hon vill spy, halsbränna och spela fotboll mot revbena.

När vi väl fick ett rum så kollade sjuksköterskan mammas blodtryck och sen satte hon på CTG kurvan på magen så man mätte mina hjärtljud och mammas värkar. Det var så skoj att det var lite tryck på magen så då måste man ju visa att man faktiskt vill ut och jag satte igång och rocka lite och barnmorskan som mamma hade vart helt förvånad att jag var så vild. Mammas värkar var verkligen täta ungefär 3 minuters mellanrum så de trodde det var dags men läkaren gjorde en gyn undersökning på mamma och slemproppen eller vattnet hade inte gått så det var inte dags, än.

Dom ville ge mamma en spruta för att se om värkarna gav lugnade ner sig eller slutade helt och sprutan fick mamma. Hon gillar inte riktigt sprutor och pappa skojade med mamma så hon var inte beredd på sticket så mamma ryckte till hela hon och pappa skrattade bara.

Efter sprutan så fick mamma och pappa vänta ungefär en timme för att se om sprutan hjälpte. Mamma vart alldeles skakis och pulsen ökade och kände sig lite svimfärdig men värkarna gav sig lite men jag tryckte ändå med huvudet ner. Jag ville ju komma ut men det var inte riktigt dags än.

Mamma och pappa fick åka hem med mig kvar i magen men det var i alla fall ett bra försök för första gången. Men dom på förlossningen sa att händer det igen så skulle vi åka igen igen till dom så vi får se när jag gör ett nytt försök.

Mamma var ganska trött när hon kom hem så pappa gjorde det väldigt bekvämt för mamma då det vart massage men jag satte igång efter ett tag. Mamma fick ställa sig i duschen för det stimulerar ändå värkarna men inte när jag ligger i magen inte. Mamma tog då alvedon och det var något nytt, jag vart sömnig och vips så sov mamma också. Vi sov hela natten och jag var lugn så mamma fick sova för en gångs skull.

På morgonen så satte jag igång igen, sparkade och höll på med mammas revben men mamma härdar ut. Mamma vill ändå att jag ska vara kvar tills det är planerat att jag ska ut så jag får vara där inne tills det verkligen är dags men det är klart att mamma och pappa vill att jag ska komma ut redan nu. Men på måndag så ska mamma och pappa iväg till läkaren och se om vi får en tid för mig att komma ut så kanske jag blir lugnare att vänta till beräknat datum?

pain

Vilken halsbränna jag har! Kan knappt andas utan att det känns som det sprutar eld.. Har haft ont i natt :-( både rygg mage och ja, vilka krampor jag haft under morgonen nu.. Usch.. Tur ändå att jag ska till barnmorskan idag kl åtta.. Ska väcka Dennis snart så han får massera lite annars går jag under.. Stått i duschen men hjälpte knappt.. Blä!!

CP SJUKHUS

De att mitt bäckenmått såg bra ut och att jag kan föda vanligt. Men att dom inte kan tvinga mig till det och då sa jag att jag vill ha kejsarsnitt. Läkaren sa då att hon skulle kolla tid för det och kollade blodtryck och andning och frågade lite saker om mediciner och om jag har reagerat något på läkemedel.

 

Sedan kom hon tillbaka och sa då att jag ska komma tillbaka den 12e för att träffa läkaren jag hade förra gången för att smälta informationen vi fått idag. Jag sa att jag inte vill ha läkaren jag hade förra gången och varför ska jag behöva träffa läkare igen då jag redan bestämt mig för kejsarsnitt och att hon skulle kolla tid då detta var möjligt.

 

Hon sa då att hon var för ny och för oförmögen att fatta det beslutet och ville då att vi skulle träffa en äldre läkare med mer erfarenhet. Tycker detta är ruttet av de då hon gick iväg och skulle kolla tid för kejsarsnitt och istället pratade med en annan läkare som övertalade henne till att skicka oss vidare istället för att vi skulle få som vi ville.

 

Ser ingen anledning till varför vi ska dit den 12 för att bråka med en tredje läkare om detta än att dom vill få tiden att gå så att det kommer sättas igång så att jag kan föda vanligt.

 

Hon sa även att ifall det inte går bra vid vanlig förlossning så kan det leda till katastrof snitt istället, hur bra låter det?

 

Hon tog ingen hänsyn till vad jag tyckte eller vad min läkare har sagt utan hon babbla bara på om vad statistiken sa. Jag sa att jag ville ha kejsarsnitt och att det var väldigt fult av henne att säga att hon skulle gå och kolla kejsarsnitt tid och komma tillbaka och säga att vi ska träffa läkare ist för att smälta informationen.

 

Då vart jag förbannad och sa att jag vill ha mitt jäkla kejsarsnitt och då sa HON att hon inte tänker prata med mig mer om jag ska vara sån där och då vart jag så förbannad så jag gick därifrån. Hon sa då till Dennis att ta med papperet med tiden ( som jag knycklade ihop och kastade )..

 

Hon pratade HELA tiden om statestiken om att de är de som gör minst kejsarsnitt i landet. Men VEM FAEN bryr sig om statestiken när det handlar om MIG? Jag sa att hur bra är det för William att ligga inne med mig i 2 månader? Hon sa att så är inte statestiken och ja, men risken finns ju att JAG måste göra det? Hon drog faen alla människor över en kam.. SÅ nu måste jag vänta till den 12e för att bråka med den TREDJE läkaren för kejsarsnitt………

 

Dennis har mailat barnmorskan så får väl svar i morgon eller på onsdag när jag ska dit.. Men jag är så trött på att bråka.. Mest för att det känns som att de väntar till den 12e bara för att det kanske inte går att planera kejsarsnitt då det är för nära beräknat datum och att går det inte att föda vanligt då så blir det katastrof snitt och det är ju aboslut inge bra..

 

Gud vad jag är arg, ledsen, besviken, förbannad och ja det finns inga ord.. DEPRIMERAD!!

 

FUNDERAR STARKT på att byta sjukhus men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga men ska ringa i morgon till Karlskoga o Karlstad o höra annars pratar jag med barnmorskan på onsdag..

 

 


Gravid bilder

Idag har vi vart och tagit gravid bilder här är några :)






















typiskt



Typsikt Örebro eller?

Trampar

Igår vart det ju svärmors goda taco gratäng med sallad och taco chips det uppskattades verkligen av Dennis <3

Tog det ganska lugnt igår då jag var så seg hela dan och jag la mig ganska tidigt och slocknade och sov o sov o sov som aldrig förr kändes de som :P Sov som en gud men jag vaknade iof några gånger och kände mig hel skum för William var SUPER lugn inte en fena rörde han på alla de gånger jag vaknade.. Men sen i morse när Dennis hade gått upp och jag var uppe på toa så började han leva livet då kände jag bara "puuh" :P Haha, är ju van o känna han hela tiden så är de lugn stund så blir man ju orolig!! :o

I morse när jag hade vaknat till och låg och bara vila mig lite så skakade magen alltså vibrera :P Haha det var lite häftigt men också lite skrämmande :P

Nu har jag suttit här vid fb och försökt slå TinA's rekord men ack ack, william sparkar och jag är hungrig så det är nog dags för frukost =)

I morgon ska vi ta fina gravid bilder o sen ska jag träffa någon tihihihihihihi! LÄNGTAR SOM TUSAN!! <3

O det är SVALT UTE Idag, JIPPIE!! jag kan äntligen andas och leva som vanligt utan att behöva svettas som en gris.... haha :P


Usch, känns som man går o trampar här i lgh tills det är måndag......  BLÄääääääääää!

Dystra torsdag

William rör på sig hela tiden tycker jag, är han aldrig lugn? Man tycker ju att han borde vara lugnare nu när det är soppas trångt men nejdå, då töjer man ut mammas mage istället så hon får ont.. Busunge!! Sover verkligen dåligt på nätterna nu för tiden :( Marika tipsa om att sova i fotöljen det gjorde hon när hon väntade Felicia men jag vill ändå ligga brevid Dennis men ja, jag får se hur jag gör..

Idag är det verkligen grått o mörkt ute så det kanske är dags att dra upp persienerna lite :P Har ju haft dem nere pga blommorna inte ska dö av solsting ^^ Längtar tills det blir LITE svalare ute så man kan vara ute utan att dö typ.. Har lust o åka någonstans oxå men vet inte vart.. Bara si så där över en dag lr helg gör mig inget bara jag kommer bort en sväng..

Min mage mår absolut inge bra :((


Deprimerad

Börjar bli deprimerad, orolighet, ångest och ja jag vet inte vad.. Allmänt nere och känner bara varför..?!

Allmänt ont hela tiden, kan knappt sova utan att de gör svinont i höfterna lr ryggen, tanden, fötterna, bena , tungan.. Ja överallt..

Vad händer om CP läkaren säger att jag inte får kejsarsnitt på måndag? Hur ska jag orka ta fighten? Jag är bara så jävla trött på att få CP läkare hela tiden och när jag väl besöker "de" igen för samma problem då får jag en suverän läkare.. Så det är väl just karman detta.. Men om de säger nej på måndag då går jag på krigstigen kan jag lova.. Fy faen, alltså förlossningen ska ändå bli det bästa för min del?

Hur ska det vara det bästa för min del om jag föder vanligt om jag nu får ligga inne ksk 2 månader efter förlossningen och behöva operera min mage för min magsjukdom? O må skit, för jag HATAR verkligen o ligga på sjukhus, hur i HELSKOTTA ska jag då kunna knyta mig an till William?!?!?!?! Hur ska jag kunna amma och må bra och så när jag kommer må skit?! Jag väljer faen heller att ta kejsarsnitt o ligga inne ksk 2-7 dagar än hela två månader?!?! Jag VET att jag kommer må lite si å så i min mage efter kejsarsnittet också och det är jag beredd på men inte att ligga inne 2 månader och riskera att jag får förlossnings deprition och att jag hamnar i de djupa, IGEN!! Det tog soppas lång tid innan jag kom upp ur mitt skal så nej.. O barnmorskan tyckte det var knepigt att de inte godkände detta på engång när jag väl berättade om mina sjukhus vistelser och fobier osv.. Åh, jag ska ta o lägga mig på soffan o dra något gammalt över mig........


tråkiga tisdag

konstigt detta när det är kväll o man ska bara ta de lugnt då snurrar jag runt som en galning här hemma men det kan bero på att jag tar värkisar och de börjar ju värka bra o då känner jag ingen smärta :P Tur som är så äre inte så mycket som gör att jag snurrar runt här hemma :P

Dennis har gått o lagt sig då han verkligen var trött idag, stackarn!

O jag har ont i magen då william sparkar slår och putar med rumpan och buttar med huvudet på blåsan så det är verkligen rock'n roll här ska ni veta.. Så ni kanske förstår varför jag vill att allt ska vara över? Speciellt nu när jag har såna problem med foglossning och scoliosen och sen har jag såna svullna och uppbrända fötter känns de som.. Usch!!

I morgon blir de röntgen, skulle ha fått skjuts men får bli att jag åker själv.. Det är inga problem o köra korta sträckor men vill helst slippa över huvud taget då det är verkligen jobbigt o vara 110% koncenterad o det är inte lätt då man har ont och man har en wild kids i magen liksom..

Ska försöka se något tråkigt nu så jag somnar nogorlunda i tid igår låg jag vred på mig i säkert 2 h innan jag gav upp och gick upp o glodde teve till kl 3 i natt så.. Usch..

Köpte btw barbapappa pjamasen idag på HM de hade dock inte fått in någe mer höst saker.. :( Så jag får nog beställa ialf ifrån internet..

Tingeling..

Så fint så!

Jag har sovit mer lr mindre hela dagen idag och det var så skönt! Nu är magen mätt och belåten och jag sitter bara o fördriver tiden med ingenting så jag börjar bli lite trött igen haha!

Hm har ju fått in höst modet o gud så mycket fint!




Så fina saker ju! Men dock kunde jag inte beställa de då att registera presentkort inte fungerar så jag får antingen hoppas att William får något av dessa eller om jag trippar upp på stan själv o köper det :P Hehe

Men nallebjörn overallen är nog ett måste den är ju bara FÖR söööt! O så cardigan ^^ Den tyckte Dennis att William skulle ha på t.ex. julafton lr nyår =)

William fått

 

Fick av Ida.





Detta fick jag av Marika & Felicia =)

 


Tjillevippen

Hos barnmorskan gick de fintfint :) Har gått upp totala 14 kg sen jag vart med lilla William i magen helt Ok för mig ^^ haha jag som aldrig går upp liksom haha :P Nåja, William hade 144 i puls idag ^^ O han ligger fixerad och klar så nu äre bara o komma ut hörru!! Haha ^^

Det var foglossning, så nu äre o bara ta de lugnt :P Haha, ska dit redan igen redan nästa vecka hon ksk känner på sig att det är närmar sig? :o Haha det var mamma som sa det ^^

Nåja, idag ska jag bara vila o ta de lugnt har ingen ork o jag har ganska så ont så.. Min sjukdom gör att jag måste gå på toa rätt ofta oxå, rätt jobbigt för det går inte fort fram här nu utan i snigel fart :P

Magnus hade sagt till mamma igår kväll "stänger du av mobilen på nätterna ?" Mamma bara " ja? det är ju onödigt att den är på?" o Magnus sa " Ja men du ska ju bli mormor snart så kanske dags att ha den på?" hehe rätt smart där ;) hehe..

Fick jättefina kläder och så i helgen ska försöka ta lite kort o lägga in sen.. Barnmorskan tyckte att jag skulle ha stödstrumpor då mina fötter är ganska svullna men jag vägrar :P Speciellt när det är så här varmt liksom då får jag ju värmeutslag istället!! Så nej, högläge och vatten bad får de bli åt mina stackars fötter.. <3

Åh i lördags kväll så körde vi choklad leken, om ni vet vad det är? Man har ju så klart en choklad kaka :P och så har man bestik, halsduk, vantar, mössa och en tärning. Och så sitter man runt ett bord och slår tärningen och den som får 6 ska då sätta på sig allt och skära efter rutorna och äta upp så många den hinner :P Och haha det var ju första gången för Felicia så hon vart ju HELT ivrig ^^ hehe Jag har inte gjort den säkerligen på 10 år då det var sista gången Magnus skulle göra det för han fick 6 och så fick inte jag lr Marika 6 på något slag så Magnus vräkte i sig säkerligen 3/4 delar av chokladkakan haha men nu har han ialf lärt sig en läxa och ta en bit och äta i lugn o ro ^^ Men Felicia tyckte det var roligt o det är ju bra det ialf :) Haha sen lekte vi tjillevippen också.. Tog några godisbitar o la på en tallrik o så skulle en vända sig och en annan pekade på en annan godisbit och så den som vände sig skulle ta godisbitarna tills alla sa tjillevippen.. Den hade jag aldrig lekt :P Haha så de var något nytt ^^

I går, söndags morse kom Felicia och myste med mig när jag hade precis vaknat och då la hon handen på magen och sa "god morgon william" och BONK.. Sparkade rätt på Felicias hand :P Hon vart helt till sig, "Åhh han sparka på mig åhh, pappa vet u vad?" hehe ^^ Sen så la hon handen igen på magen å efter ett tag " han sparka igen" å jag bara " haha nej det är jag som andas" hahaha ^^ sötnosen där! ^^

Nej nu ska jag försöka få i mig lite mat, lite jobbigt då jag är svullen och så har jag fått blåsor lr vad det är.. Usch, allt kommer nu :(


Helgen

Hemma efter en helg i Karlstad.. Begravingen var väldigt fin och vacker i allmänhet.. Så ja, annars så har vi inte gjort mycket..

Jag har inte gjort alls mycket då mina fötter har svullnat upp så jag har mest suttit i högläge och tagit det lugnt.. Tanden värker inte mer så utan det är mer att det är svullet nu så det känns rätt okey ändå..

Dock har jag fått såna problem att ligga på sidan då det smärtar så in i norden så det är tur att jag ska till barnmorskan i morgon så får höra vad det är.. Min mage har inte mått så himla bra under helgen sen detta började och man blir ju lite orolig med tanke på min sjukdom också men men.. Får se vad hon säger i morgon..

Sen på onsdag blir de röntgen sen äre bara o vänta tills nästa måndag då jag får veta om d blir kejsarsnitt lr inte. Min brors dotters mamma sa att det är ju det bästa för hur bra är det att jag ligger inne 2 månader med William?

Då jag har verkligen sjukhus fobi och kommer säkerligen bli deprimerad igen osv om jag gör det? Hur ska jag kunna knyta mig an till William då?! En bra fråga det.. Nåja, ta en dag i sänder ialf..

Glöm inte o gissa vikt o längd!! :)

Annars så är det skönt att vara hemma, krama på Dennis och bara vara hemma i sin egen miljö liksom.. Får hoppas jag får sova nogorlunda bra i natt.. Har ju sovit på rygg de senaste dagarna och det är inge skönt då min scolios gör det till besvär så usch, så får hoppas att jag kan ändå ligga lite på sidan lr ngt..


Packningsdags

Ska ta o packa o ta lite värkisar o lägga mig för ska åka till Karlstad i morgon bittig då det inte är så varmt.. Om jag nu får sova i natt annars väntar jag lite..

Ska hem pga begravning på lördag så får hoppas att jag klarar mig med värken..

Ha en trevlig helg.. Kommer hem på söndag igen <3

Im alive, almost!

Jo jag lever men jag har ont.. Ont i munnen, ont i magen, ont i ryggen.. Ont överallt känns de som.. Men men, tvingade i mig mat för en stund sen faen va ont de gjorde!! Så nu sitter jag o smuttar på isglass.. Usch..

Hade lite funderingar på o åka hem redan idag istället för i morgon men känner att jag inte orkar så åker i morgon ialf..

Precis duschat en avsvalkande dusch men vart varm lika fort igen.. Igår när jag provade lite kläder inför lördagen för begravningen så satte jag på mig pjamasbyxorna och shit jag kunde faen inte få på mig dem, har blivit SKIT bred över höfterna!! O de pjamasbyxorna var stora innan!! Haha nåja..

Nej nu ska jag lägga mig ner o försöka somna till något värdelöst.. Sover knappt något för antingen äre värk eller så äre William som håller på..

J*vla tandläkare

Usch ingen bra dag för mig idag.. Var iväg till jouren på tandläkaren pga jag har en liten bråkig visdomstand som inte vill växa som den ska.. Utan den växer ut i kindbenet och jag har skit ont kan inte stänga munnen lr äta så det är lite jobbigt kan jag säga.. Det värker hela tiden!!

Men ialf jag fick en akut tid idag till jour tandläkaren och förklarade läget och hon sa att det inte går att dra ut den för den måste växa mer eller så äre operation som gäller. Jag sa att jag måste ju få ut den för jag kan inte äta eller något och jag har ständigt ont. Det enda hon säger då är "sånt händer.." Men hallå?! Är det inte DÅ man ska erbjuda smärtstillning och sånt där? Nej istället så säger hon att vi ska röntga tanden och in med en sån där grej som man har i munnen och hon kör in den soppas långt att jag kan knappt andas och kanterna på den sticker upp dit o dit och gör svinont och hon trycker bara ihop munnen.. PANIK?! OM!! Jag bara drog av mig allting och sa att jag inte klarar av det och stack därifrån.. Fy faen.. Jag sa REDAN innan jag satte mig i stolen att jag har fått tandläkar skräck pga förra gången jag var där.. O hon sa att hon har haft många såna patisenter så det är ingen fara.. BULLSHIT!! Nej fy faen..

Så nu har min kära svärmor tipsat mig om lite saker så nu ska jag käka alvedon mot värken och ta någon vätska och gruggla munnen med så det inte blir infektioner osv.. Opererar bort den är nog ingen hit pga att jag är gravid.. Men fy faen..

Förra gången så drog jag ju ut en annan visdomstand och jag låg BOKSTAVLIGEN och skakade på britsen och var helt skräckslagen och ja, nej och tandläkaren brydde sig inte ett skit om det och lugnade inte ner mig lr ngt utan bara körde på.. Så ni kanske förstår varför jag har skräcken och paniken?

Nu sitter jag här och försöker få i mig lite yougurt men det är jobbigt.. Får hoppas alvedonen hjälper..


Idag köpte vi blöjor och lite sånt där när vi var iväg och handlade på Ica Maxi och jag registerade poängen på hemsidan och till min förvåning hade jag massa poäng redan :P Hehe, det gillar vi! :) För de poängen man sen samlar ihop kan man ju få ngt av :) De gillar vi skarpt! :) Var iväg till apoteket också och köpte den där munsköljningen och alvedon och då tog jag mig friheten och köpte det sista av hygiensakerna så nu äre klart!

Bara lite mer blöjor och tvättlappar som behövs men hittar inga såna där tvättlappar jag vill ha utan det finns bara såna där tvättservetter typ :P Jag vill ju ha typ som skumgummi tvättlappar lr vad jag ska förklara.. Vart köper man de?!

Nu ska jag fortsätta och äta och se "livet på bb" på kanal 5..

Gips magen!

Igår gjorde vi ju gips magen här kommer lite bilder.. :)
Tog dock inga bilder under tiden vi gjorde gips magen.
Då det var bara jag o sambon så före o efter bild vart de ialf :)

Jag gjorde så att först så smörjde jag in mig, RIKLIGT med vaxelin
sedan på med plastfoliesen var det bara att sätta igång med gipsningen :)

Köpte då ett kit på apoteket för 106 kr, 6 rullar väldigt bra!
O det vart över så :)




Inte nådig

Hoppas lösenordskyddet fungerar nu för era alla trogna läsare.. <3

Annars så har jag mest legat hela dan, haft sån jävla tandvärk då min ena visdoms tand växer in i käkbenet så jag är lagomt svullen just nu så mamma min skulle kolla akut tid för att dra ut den då i Karlstad så får se hur det går.. Klarar faen inte av detta, klarar inte av att äta lr stänga munnen fy faen vad ont de gör alltså!!!!

Annars är det rätt bra faktiskt, svalare då det har åskat och regnat här hela dan mer lr mindre så det är så skönt så..

Gjorde den efterlängtade gips magen oxå så ska slänga in lite bilder senare :) Vart så fin så men måste finslipa lite o sen måste jag komma på hur jag ska dekorera.. :P Många har så fina ideér.. En har gjort en tavla runtom och en del har gjort det till en lampa, målat, bara haft ett siden band runtom.. Ja det finns en massa ideér så jag vet inte alls hur jag ska göra :P

Dennis hjälpte mig o göra gips magen, det var roligt o göra men vad kladdigt!! :P Haha, jag gör det då inte igen kan jag lova :P Men det var smidigt o bra men fy vad varmt det var när man har smörjt in sig med vaxelin och sen på med plastfolie och sen på med gips :P SVETTEN RANN!! haha, så en kall dusch var ett måste efter :P Annars vare billigt o bra för så många gips rullar :) Vi köpte ett paket på apoteket 6 rullar för 106 kr och vi fick till o med över så helt klart värt de!! :) Var o kollade på panduro innan apoteket där skulle de ta 2 rullar för 58 kr!!!!  SJUKT!!!!

Spelade in en video idag när William höll på som mest så får se om det går att ladda upp den sen :)

Nu ska jag nog gå o ta en kall dusch för mina fötter håller på och brinner upp!! :( Sen ska jag nog lägga mig i sängen o försöka somna..

Gonatt på er alla!

Giss listan VIKT & LÄNGD

Kusin Leif och Annika : 47 cm
My : 48 cm
Morbror Magnus : 48,5 cm
Mormor Ingrid : 49 cm
Malin : 49 cm
Marika : 49 cm
Tina : 49 cm
Farmor Mia : 50 cm
Micaela : 50 cm
Yvonne : 51 cm
Morbror Berra : 51 cm
Jag : 51 cm
Pappa Dennis : 52 cm
Sofie : 52 cm

Kusin Leif och Annika : 2794 g
Mormor Ingrid : 2975 g
Yvonne : 3158 g
Morbror Magnus : 3185 g
Marika : 3301 g
Farmor Mia : 3340 g
Pappa Dennis : Ca 3422 g
Malin : 3467 g
Morbror Berra : 3500 g
My : Ca 3500 g
Micaela : Ca 3600 g
TinA : 3700 g
Jag : Ca 3800 g
Sofie : 4010 g

elände

Usch, tänker aldrig mer vara gravid under såna här värme dagar! Gissa när william kommer och hur lång, vikt han kommer ha :-) ni får fråga frågor oxå! ;-)

Tröttelietrött

I natt har jag sovit skit dåligt då William har legat o gosat med min magsäck så fy vilken halsbränna och uppstötningar, kunde knappt ligga på sidorna så det vart o ligga på rygg o det är de värsta jag vet.. Fy böveln.. Sen vid 6 snåret nu så kliade mina fötter så in i finalist så jag var tvungen o gå upp o duscha dem kallt sen vare ingen idé o gå o lägga sig igen så här sitter jag medans min fina sambo sover vidare.. Ska ta o äta lite frukost o sen se om jag ksk kan somna liten stund på soffan ialf..

Just de, lösenordskyddar min blogg så ni som vill läsa vidare
kommentera o ge mig eran email adress..


---------------------------Pojke                       Flicka                      Hos mig
Mage                               Toppig,               markerad Bredare            Toppig (pojke)
Bebisens hjärtfrekvens      Under 140                  Över 140                              ?
Pigmentrand                      Lång,                   markerad                                 ?
Skönhet                       Behåller skönheten       Flickan stjäl             Behåller  (Pojke)
Halsbränna                       Mycket                Lite eller ingen alls                 Mycket (Pojke)
Babyhicka                     Ingen eller lite                Mycket                              Lite   (Pojke)
Sparkar                           Mycket                    Lite mindre                     Mycket (Pojke)
UVI                                 Inga                     Risk för många                         ?
Bebisens läge                 Ligger högt                 Ligger lågt                   Ligger högt (Pojke)
Tandkött                 Blöder lite eller inget         Blöder mycket                        Inget (pojke)
Mat/godis               Fett, choklad och lakrits      Frukt, surt, sött              Choklad (Pojke)
Illamående               Lite                               Mycket                            Lite (Pojke)
Vikten               Går upp lite i början            Går upp mycket i början    Går upp lite(pojke)


Är beräknad den 25e augusti och tänkte nu göra en liten gissnings
lista nu på vad ni tror William föds och hur stor han är och väger :)
Så kom igen, gissa! :D

lösenord skyddar

Jag ska lösenord skydda min blogg då det börjar närma sig förlossningen och jag känner ändå att jag vill att det är bara dom närmaste och familjen som ska ha tillgång till bilder o allt som rör min blivande familj.

Så ni som vill fortfarande läsa min blogg av alla premunanter skriv en kommentar och lämna eran email adress så mailar jag er lösenordet.


Orkar inte med detta mer

Somnade typ aldrig igår trots att jag var skit trött.. Tog kudden o täcket o la mig i soffan under fläkten o det var så skönt så, balkongdörren var öppen oxå så de var skit svalt o skönt tror ni ja sov?! Neeeej.. Det dröjde säkert 2-3 h innan jag somna.. O sen somnade jag o vaknade säkert vart 5e minut kändes de som.. Fy faen.. Sen vid typ 5 snåret gick jag o la mig i sängen igen där låg Dennis tvärsöver sängen :P Så jag kunde inte lägga mig där :P hahaha.. Men precis när jag skulle gå o lägga mig på soffan igen så vaknade han till o såg att jag stod där så han var så snäll o flyttade sig ^^ VI har ju ändå 180 säng haha ^^ Är rätt seg idag, trött o ont i magen.. William har hållt på med mig i morse fyy vilka sammandragningar.. :(

Åker hem nästa fredag pga begravning på lördag, så måste gå igenom vad jag ska ha för kläder.. Inge kul.. :(

Nu blir d frukost o bara häng i soffan tror jag..

Tecken?

Är ganska trött o slut i hela kroppen :( ksk är ett tecken på att jag borde ta de lugnt? Jag säger ialf godnatt nu

Fina hemmet <3

Williams fina säng, monterad och bäddad <3

Så skönt o ha soffan här nu då vi har fläkten precis ovanför så svalt o skönt!!

Hallen fick ju en ny matta för ett tag sen :)

Hallen fick ny förvarings fack :) Den översta är så klart Dennis o min i mitten o den längst ner är Williams :)  O sen fick d bli en liten "låda" som får bli en liten avlasnings hylla för Dennis o mina små saker :P

Fördrivning

Namn: Anna
Ålder: Nyligen 23
Ursprung: Svensk

Nämn något som gjorde dig glad igår? - Att hallen vart så bra ^^
Vad gjorde du kl 08 imorse? - zzZZz
Vad gjorde du för 15 min sedan? - Åt lunch
Det sista du sa högt? - "Hejdå"

Det senaste någon sa till dig? - "Vi hörs"
Vad har du druckit idag? - Vattem
Vad var det senaste du köpte? - Mjölk, bröd och chokladkaka :P
Vad är det för färg på din ytterdörr? - Grått

Vad är det för väder hos dig nu? - Fint men molnigt
Godaste glassmaken? - choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - JA!!
Sover du tungt? - ja för det mesta

Drömmer du mardrömmar? -
ibland
Favoritklädsel? - Mysbyxor o någon skön t-shirt o college tröja

Vad ser du om du tittar till höger? - Williams säng o matbordet
Vad gör dig glad just nu? - Att alt är klart tills William kommer hem

Vad ska du göra härnäst? - Duscha
Höger eller vänsterhänt? - högerhänt
Humör just nu? - typ inget speciellt

Hur många kuddar sover du med? - 1
Morgon eller nattmänniska? - Båda men föredrar att sova på morgonen :P
Vad är viktigast för dig? - att allt funkar och att jag är lycklig
Är du kittlig? - Ja

Snarkar du? -
Nej
Stjärntecken? - kräfta
Stökigt eller välstädat? - välstädat

 

 

-----------

 

Vad heter ni? Anna & Dennis
Hur träffades ni? Genom min inflyttningsfest
Är ni förlovade? Ja
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Rocky o snart William <3
Har båda körkort? Nopps bara jag
Isåfall, vem kör bäst? Uhm garanterat jag för Dennis har enbart backat en gång :P
Kommer du ihåg er första kyss? Jadå ^^
Vem sa "Jag älskar dig" först? Dennis
Vem är äldst? Jag
Vilka stjärntecken är ni? Jag är kräfta och Dennis är lejon
Vem fyller år först på året? Jag (Juni)
Vem är längst? Haha Dennis :P
Vem sjunger bäst? Uhm Dennis antar jag? :P
Håller ni varandra i handen på stan? Ja
Kände ni varandra innan ni blev ihop? Ja
Blev du kär vid första ögonkastet? OM jag vart
Har ni någon speciell låt? Lips of an angel med Hinder
Har ni varit utomlands tillammans? Nej
Vilket är ert bästa minne? När vi insåg att vi ska bli föräldrar
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? slappar vid TVn, umgås?
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oh ja, jag är värsta pussgurkan ^^
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? 30 minuter ifrån varandra :P
Blir du lätt svartsjuk? Brukade det men inte nu längre krävs väldigt mycket för det
Brukar ni bråka? Inte längre
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han men händerna o bröstkorgen
Brukar nån av er prata i sömnen? Om det är någon som gör det så är det isf jag men det är VÄLDIGT sällan :P


KAPISH

Nu är allt klart tills William ska komma!! Nu får han bara ta o komma ut!! :)

Möbleringen är klar, sängen är monterad o bäddad :) Så fint så :) Ska lägga upp bilder senare :) 

Får bara hoppas att sambon samtycker ^^

Det enda som var väl att spjälsängen var så jiffla lång :P Haha, så får se hur vi löser det :P Ksk tar bort sambons farfars cd/dvd skåp å ställer de brevid teven så ksk spjälsängen kan stå lite mer dit ist.. Ja vi får se hur vi löser det.. Borde fixa andra gardiner till sängkammaren oxå kan inte ha de där tjocka där så ksk blir gardiner till vardagsrums fönstret ist?! Fast inte nu, blir i höst/vinter i så fall..

Nu ska jag äta lite, as hungrig!! ^^


Tack Lisa för all hjälp!  ^^

Fördriva tiden

Sitter här hemma i sängen o väntar på Lisa ska dyka upp hon ska hjälpa mig o möblera om så vi får plats med williams säng.. Får se hur d blir men jag har det någorlunda i huvudet men får se om det blir lika bra i verkligheten.. Får ta lite bilder sen o visa er.. Ska försöka få Lisa o hjälpa mig o montera ihop Williams säng oxå o bädda den tihihi! ^^ Måste visa hallen sen oxå den blev grymt bra, men gud vilket jobb det var o montera ihop skiten :P vingligt som faen vare men upp kom den ialf ^^

William sover just nu så det är lugna puckar här men han ligger o trycker på magsäcken så illamåendet kommer o går :P

Byte bild över allt igen, den jag har nu som profil bild är mycket bättre ^^ Ska oxå ta fina gravid bilder snart och göra gips magen oxå, får se när det blir. Blir nog efter röntgen o allt då är jag som störst ^^ Sen ska jag göra siluett bilder oxå men det kan jag ju inte göra mitt på dan utan det måste vara kvällen då :P


ONT ONT ONT

Hickar o sparkar på samma gång inge skönt precis.. I natt fick jag värsta sammandragningen ever, det gjorde så ont i hela magen o den var STEN hård.. Kunde inte ligga o kändes som jag skulle kissa på mig så jag på toa o sen gick jag lite o då släppte det o efter de gick ja go la mig igen.. Jisses, vad ont de gjorde! :P

Nåja, Dennis är på jobb som vanligt o jag är hemma o tråkar som vanligt :P Har en del saker som jag BORDE göra men jag har faen ingen lust :( Men borde ta tag i det :( Någon hålla mig sällskap på msn idag?

Softa onsdag

Vart o solat vid pölarna med Lisa i över 3 h idag, d var nice, fläktade rejällt men det var inte så att det var kallt utan det var super skönt faktiskt. Vattnet var varmt men jag är ju en badkruka o när jag har badat de andra dagarna så äre ju för att Dennis har kramat i mig i vattnet :P

Nu är hallen pimpad o klar så snyggt så ^^ Dennis frågade vilka som var vilka av fackena som var vems och jag bara men d är väl klart att din är högst upp o min i mitten o williams längst ner? :P Hahaha :P För Dennis är ju längst så :P Nåja, men det blev riiiiktigt tjustigt, får ta någon bild snart :) 

Borde möblera om lite snart oxå men jag behöver hjälp så får se när d blir :) Har ingen ork riktigt nu heller då det är så förbövelns varmt..

Åker hem näst nästa helg på begravning så får väl se när jag åker men har ialf tänkt o åka på fredag kväll då det är som svalare ialf.. Rätt tidig begravning på lördag där så får väl se hur d blir.. Hittade ialf en svart grej för 80 kr som var på rea så det är bara o se vad jag kan ha te det annars vet jag inte vad de blir.. Ksk svarta strumpbyxor? Nåja får se..

William håller på som bara den nu o möbelerar o sparkar men barnmorska sa att de lär bli så några dagar/veckor nu som han är jätte livlig så får väl se hur länge jag pallar.. :P Om 2 veckor blir d röntgen ialf av bäckene o veckan där efter ska jag träffa läkaren så jag hoppas hoppas att det nu blir som jag vill.. Annars söker jag banne mig till något annat sjukhus..

Nu ska jag ta en KALL dusch o sen ska jag bara ligga i soffan o softa e så trött....... (trots att jag sov till halv elva typ idag..)

Min guldklimp

Nyss vaknat, skit skönt o vara utvilad men för utvilad ksk är helt seg :/ Vaknade inte av att Dennis pussade mig hejdå i morse o de brukar jag jämt göra, måste ha vart trött :P Haha!!

I natt sov vi med balkong dörren helt öppen o snacka om hur kallt o skönt de var?!?!?! Dennis frös lite men shit the same det är jag som ska ha de svalt o så haha! :P Finns täcke! :P Annars så idag händer det inte alls mycket ska väl försöka gå ut i solen o sola lite och sen ska jag o hämta ut mitt paket ÄNTLIGEN!! Så får se vad jag får för något för kompensation..

Igår så höll jag på o somna igen vid 15 snåret så jag tog cyklen o cyklade iväg en liten tur, gick väldigt långsamt då magen är ivägen o det känns där man har sammandragningar så usch.. Men cyklade ialf en stund o vips så var jag utanför Dennis jobb.. Väntade säkert 10 min sen slutade han o vi cyklade hem tillsammans..  :) De var mysigt och han vart super glad oxå sa han :) Sa att det lär ske flera gånger :) O sen när William kommer så lär de ske tusen tals gånger haha! ^^

Igår när vi låg o såg fotbollen så sparkade William rätt på revbenet så där så det gungade till och ja usch det gjorde faen SVINONT!! o Dennis höll handen precis där så han kände verkligen o vart lite förvånad att William har sån kraft.. :P Haha, usch hade säkert ont i flera minuter efter o är fortfarande öm.. Nu vill jag bara att det ska vara över :P

I morse så drömde jag om förlossningen och precis efter förlossningen då alla kom och besökte mig som Mamma, Felicia, Magnus, Berra, Svärmor o svärfar o Dennis morfar o farmor o jaa... Haha, jag satt bara där tydligen med min lilla guldklimp i famnen och lät ingen ha honom ^^ Hahaha!!

Nej nu ska de bli frukost o sen får vi se om det blir pölarna en sväng lr ngt :)

Regna?

Äntligen svalare o man får ha på sig mysbyxor!!!!! Har kuttat runt i as tunt linne o trosor annars :P Haha! Men nu får jag ha mysbyxor o linne, skönt att det inte är så varmt!! Så ksk kommer någon skur idag?! (Y)

Vaknade av att Dennis flög upp ur sängen idag, han hade kramp :P Haha! Tur att det inte var jag ialf :P Har inte haft de på länge, jävligt skönt!

Annars så kunde jag inte somna om så nu sitter jag i min svala lgh o gör typ ingenting :P Men idag ska jag nog bara ligga på soffan o dö typ lr ngt, har ingen ork känner jag.. Men de får vi väl se..

Mitt paket är på väg säger de.. IGEN.. Så får väl se i morgon då det ska tydligen vara framme då det skickas som express paket :P

Dennis älskade min nya frilla :P Dock märkte han inte att jag hade vart o färgat o noppat ögonbryna oxå :P Haha! Nåja, man kan inte begära att de ska se ALLT! :P

MEGA SKÖNT

Ska snart ner igen då tvätttiden är slut.. Sitter i den nytvättade soffan, finns inget bättre än det.. Då allt är impakt igen o stadigt o inte pösigt o allt liksom.. MEGA skönt!! <3

Annars så vart de färsk potatis och fläskfile i vitlökssås idag, mums!!  Så nu håller jag på o brinna upp o ska duscha men tänkte vänta tills man har hämtat tvätten ialf så man kan bara ligga i trosor o linne lr ngt i soffan med fötterna i högläge o fläkten!! Imorgon ska d ialf bli lite mer molnigare o lite svalare vad jag förstod så det ser jag fram emot :)


somnar

Ja, jag har säkert slocknat till flera gånger redan och det är as jobbigt o hålla ögonen öppna :( Men jag ska banne mig hålla mig vaken.. Snart äre tvätttid, kl 16 o då ska jag banne mig tvätta soffan, har skjutit och glömt det så länge nu så det behövs.. Borde dammsuga oxå, de kan jag göra så ksk jag blir piggare!

Sen blir d mat, ksk det som är kruxet?! Har ju ingen större lust o äta mat under dagen då det är så jävla varmt men äter gör jag men ksk inte mat så :P Utan d blir ksk mackor o lite sånt där enkelt som inte är varmt.. Men idag blir d färsk potatis och någonting med fläskfilé får se vad de blir..


NYFRISSAD

NYKLIPPT!! :D


Elände o busfröt

Jäkla ellos alltså.. Beställde lite saker till hallen för typ 3 veckor sen o det har BARA strulat sig så fy böveln.. I torsdags ringde jag o frågade vart tusan mitt paket har tagit vägen och det hade tydligen blivit någon miss så han skulle gottgöra det och skynda på processen.. Gick då in på Ellos hemsida idag för att kolla typ kolli nr men neej.. SÅ jag ringer igen å då säger de att jag måste göra beställningen på nytt?! Då vart jag fly förbannad och ja skällde ut dem :P Haha! Så nu får jag paketet mitten av denna veckan sa hon + provision för att det har blivit så här.. Det ska man banne mig kräva tycker jag.. Inte faen ska man behöva vänta 1 månad typ när det står att man ska få sakerna efter 5-7 dagar.. Inte OK enligt mig ialf..

Har vart hos barnmorskan nu på morgonen och William busade så klart med henne när hon skulle mäta magen :P Haha, fick inga bra mått haha! :P Nåja, så kan de gå ^^ Idag kom jag då ihåg att spela in hjärtljudena så nu har jag dem på mobilen :) Har skickat dem te brorsan Magnus, mamma o svärmor :) De vart så glada så :) 

Nu ska jag ut till M-berg o se om de har någon klipp tid och då ksk jag ska färga o noppa mina ögonbryn, det behövs kan jag lova! haha :P O så ett nytt spring hjul till Rocky.. Herregud han är så rastlös utan sitt hjul haha! :P

Inatt var det ialf svalare, tack o lov! Men jag duschade då också ISKALLT igår innan jag gick o la mig, det var gudomligt skönt!! Ska nog göra det igen idag :) Verkar ju bli riktigt varmt idag oxå så :)

Jag har blivit en riktig korsords drottning ^^ Haha, har tre korsords tidningar som man kan vinna saker ifrån och jag har bara några kvar sen har jag löst alla så det blir o skicka in o se om man vinner ngt, vore ju kul :) Hehe

Nej, nu ska jag byta om till lite svalare kläder då det var lite kyligt o cykla till vårdcentralen förut..

Underbara dagar

Idag så kom svärföräldrarna förbi då de ska på semester nere vid västkusten :) Mysigt värre, fika bröd, väldigt ledsen jag blev.. Hehe! :) Sen drog vi o badade o jag badade två gånger idag, det ni.. Inte illa pinkat för en badkruka som jag.. Men jag tvingade faktiskt i mig båda gångerna för Williams skull annars hade jag ALDRIG satt mina fötter i vattnet.. :P

Sen drog vi och spelade minigolf vid gustasvik minigolf och tänk vem vann? Jo, Dennis så klart.. Måste kontroll räkna det där för det verkar inte rimligt :P Haha!!

Nu har jag duschat en kall dusch o sitter enbart i trosor o linne, as skönt!! Fläktarna går här så det är svalt o skönt för stunden ialf.. Ikväll innan jag lägger mig ska jag ta en IS KALL dusch igen så att jag kan sova.. Sov säkert bara 3-4 h i natt usch fy vad besvärligt det var kan jag lova!! Så jag hoppas innerligt att det blir LITE kallare snart så man kan sova utan problem!!


Imorgon så ska jag göra

  • Barnmorska
  • Klippa mig om d nu finns tid
  • Köpa nytt hjul till Rocky då han har sprungit sönder sitt nya som vi köpte för några veckor sen..

  • Hålla tummarna för att de blir lite regn snart!! Så det blir LITE svalare ute..

Jiffla värmebalja!!

Usch vad varmt det är!!! Är piss trött men det är för äckligt varmt!!!! Jag ligger nu i fotöljen närar dörren ut till balkongen med två fläktar på men nej det hjälper inte .. Fattar inte hur Dennis kan sova dock, måste ha med o göra att jag är gravid o har högre kroppstemperatur oxå....gaaaah!!! Jag vill sova!!!!!!

Underbara kvalmiga lördag

Nu har jag badat för första gången!!!!!!! Haha!! Men det tog sin lilla tid dryga 1 timma lr så, var ju lite för kallt för lilla badkrukan som jag är! haha! :P Men badade gjorde jag :P Vart ju lite hjälp av Dennis :P Han fick krama ner mig i vattnet hahah! :P Nåja, jag vart blöt och jag tog årets första dopp så jag är nöjd! :)

Det vart lunch på beachen och vattenmelon, mums!! Behövdes verkligen i denna värmen idag, det var så kvalmigt i luften så usch..

Precis kommit upp ur badet!! Så ni ser att jag inte luras ^^

Annars så gör jag inte mycket, har kollat på fotboll med Dennis och vi har vart ute och gått en kvällspromenad och jag har suttit en stund i fotöljen och löst lite korsord och nu tänker jag nog ta något gott ur kylen och lägga mig i soffan och bara vara! :P

I morgon blir det ialf gustasviks minigolf bana som gäller, får se om Micaela och hennes gubbe hänger på lr inte :)

Hoppas ni inte har tynat bort i denna värmen!! <3

Love on the beach

William möblerar som bara den så det är nog dags att gå upp.. Idag blir det stranden med min älskling <3 Dock måste vi vara hemma vid fyra pga fotboll :P men men, jag får ialf umgås med han <3 ska gå upp o fixa kylväskan ned vattenmelon, bullar, ngt att dricka, packa badkläder o allt o sen åker vi iväg :) åhå mysigt!! <3 Annars ikv blir det go mat o kvälls promenad o ja, i morgon är jag sugen på minigolf vid gustasvik nen vi får se :) svärföräldrarna kommer :) sen äre ju soppas varmt säker så man vill svalka sig säkerligen :P kan tyvärr inte göra rad byte pga bloggar ifrån Dennis mobil :) puss på er o ha en underbar lördag!!<3

William möblerar




William möblerar om..

Sol o värme underbart!

Idag har jag vart med Micaela vid pölarna o solat lite :) Sen vart de o dra sig hemåt och handla lite mat och inköpa lite gott tills i morgon då det blir pölarna igen :) Annars så har jag ju lyckats filma Williams sparkar, ÄNTLIGEN! haha! så ska ta o lägga in den snart :) 


RSS 2.0