4h gården

Hittade gamla kort på externa hårddisken.. När vi var på 4h gården i våras i maj..









Dagis

I tisdags så trippade vi iväg till dagis o allt gick så bra så :) Det var som att jag o Dennis kunde gå därifrån nästan :P Men vi var bara där på information o de varade i 1 h ungefär o sedan gick vi ut så William kunde bekanta sig lite med barnen o det gick så bra så :)

Igår gick vi aldrig dit för William fick sin BVC spruta så han kunde inte gå utan ville bara sitta i knäet o mysa med både mig o Dennis.. <3

Så i dag halv tio gick vi dit och var där ute med barnen till kl 11 och det gick så bra så jag satt i ett hörn och kollade lite då å då men han klarade sig bra :)

I morgon blir det också halv tio-11 lite mjukstart så här på veckan så nästa vecka blir det 9-14 tre dagar i veckan till o börja med sen blir det heltid för lillgrabben i början av okt..

Men det kommer nog gå så bra så de är ju så mysiga o härliga därnere så :)

Igår så rensade jag min dator o externa hårddisken det var ingen ordning i den, usch!! Det var 4 dubbletter på allt :P Hahaha, så jag rensade o rensade skapade mappar o dit o dat och ordnade med datum, månader osv osv.. så nu banne mig är det ordning! Så idag ska jag bränna skivor så jag har extra ifall externa får för sig ett spratt.. 11853 bilder, är det normalt? :P

Nej nu ska jag göra lite nytta innan grabben vaknar..

Williams födelsedag













Firande av William 1 år

Jag låter bilderna tala för sig själva :) (Bilderna ka hamna i olika ordningar nu men det beror på att det är bilder ifrån olika kameror..)















































Bakning på schemat

Ja idag skall det bakas här hemma.. Det skall bakas smörgåstårtor, bullar, kärleksmums, dumlekakor, chokladbollar, tårtor m.m. Ja det kommer nog ta ett tag haha :P Men i morgon smäller det, i morgon ska William ha sitt första kalas :) Mormor, farmor, farfar, morfar o Tina, morbröderna berra o Magnus o kusin Felicia. Mats, Birgitta o Christoffer.. Ja det blir många paket :) Sedan på sön kommer tant TinA o hennes gubbe Paul :) O på kvällen kommer tant Malin oxå :) O hon är kvar tills tisdagen så att jag kan bli firad på min riktiga dag oxå. :)

Veckan innan doppardan

Ja det är exakt en vecka kvar nu tills lillgrabben blir stor, ett helt år! Förstår inte riktigt hur det kan vara samma kille som för nästan ett år sen låg på mitt bröst och sov hela tiden kan vara samma grabb som nu? En helt otrolig resa ha det varit, med mycket spännande som har hänt!

Han har utvecklat en helt otrolig personlighet.. Han behöver närhet precis som sin mamma.. Det är rätta takter det, det är så mysigt när han kryper upp i famnen och bara vill kramas eller pussas så härligt så!! <3 O gud han har liksom lärt sig allt från början. Ingen människa utvecklas så intensivt som man gör det första levnads året.. O det märks ju tydligt hur hårt han sover speciellt nu när han har lärt sig o gå ordenkligt..

Han har ju lärt sig allt ifrån att bara ligga o sova och titta o skita o äta tills att kommunicera, krypa, sitta, gå, springa och förstå saker o ting.. Helt otroligt..!

Min grabb blir 1 år.. Förstår ni? Alltså dagarna har ju bara flygit förbi sen William kom till världen, dagar har blivit till veckor o veckor till månader o månader till kvartal o kvartal till år.. O nu när han är uppe o går o kan förstå saker o ting och kommunivera så går ju tiden fortare än vanligt tycker jag..

Här får ni några klipp från det gågna året.. <3

13e september 2010 kl 22.10 föddes våran lilla prins William.. <3



Vi hade ju mössor som det stod "I <3 dad" & "I <3 mum".. Varje gång William hade "I <3 mum" så tog det kanske 2-5 min så kräktes han ner den men när han hade "I <3 dad" så gick det suveränt! :P Kände mig väldigt dissad då :P Men han kunde ha alla bodysar som det stod "I <3 mum" på så det var härligt ialf! :) Har så otroligt många historier att berätta men ja finns så mycket  så man minns inte så här på rak arm..


Lite bilder ifrån det gågna året!



















I somras så hade vi en pool på balkongen så William fick svalka sig lite och en gång så hade William ätit klart så han fick gå in i sitt rum o leka.. (Han har lärt sig o krypa o ville inte sitta still).. Så jag o D fick äta.. O vips så vart det super tyst.. Bad D att kolla vad William gjorde å D började skratta o sa "men vad gör du William?" o jag hörde William skratta som bara den.. Då hade William krypit till balkongen och hoppat i poolen :P Hahahha, o VAR lugn det var jäääättte lite vatten i så kan kunde ligga platt utan o få i sig massa vatten i lungorna..


Precis när han hade lärt sig o öppna skåp så hitta han massa roligheter :P








Att mysa är det bästa William vet! <3




Att klätta på och i och allt man kan tänka sig är så otroligt roligt!


Snart fyller min goaste lilla goding 1 år!

uppdaterad

bvc listan uppdaterad..  lÄnken till bvc listan finner ni pÅ hÖger sida i spalten stÅr BVC..

RSS 2.0