Semester

Vi steg upp kl 05.00 igår och satte oss i bilen runt 06.00 tiden och for iväg. Jag o pappa var riktigt trötta så vi sov till ungefär karlskoga sedan var vi vakna och tog en liten bensträckare utanför Örebro. Mamma behövde det ialf för hon var redigt trött..^^

Sedan körde vi igen och pappa o jag däckade igen så mamma fick köra hela själv men hon ringde till mormor o morbror magnus så fick lite samtal under resan sedan vips så var vi framme! :) Så igår badade jag 4 gånger, det var HUR nice som helst! :)

Idag åkte vi iväg till skansen o tänk vi fick gå dit, för vägen var avstängd men det gjorde mig ingenting så jag satt bara i vagnen ^^ Hehe, men gud vad kul o se alla djurena.. Roligast var nog lill akvariumet med alla lemurer, spindlar, fiskar o allt kan tänka sig.. O mamma klappade en ORM!! De ni, det kan ni allt skriva upp högt! Hahaha mamma gick dock runt en stund o bara usch usch haha ^^ Jag skrattade lite åt henne för hon såg så rolig ut ^^ O jag fick en liten lemur gosedjur av farmor den var så härlig med den färggranna svansen ^^ O han heter Lenny! :)

Jaa, så nu ligger jag o sover för natten var ganska trött då jag inte sovit som jag skulle idag men jaa, bilder kommer när vi är hemma åter ifrån semestern.. Nu ska mamma gå o däcka i soffan en liten stund för hon är också redigt trött för hon är sjuk :(

Men vad gör inte mamma o pappa för min skull?! <3



Mammas födelsedag + Midsommar

Här kommer det bilder ifrån midsommar o mammas födelsedag.





MIDSOMMAR











































Mamma fyllde 24..

Mamma fyllde då 24 i torsdag.. Gamla tant!!

Så jag o pappa o mamma såklart klädde upp oss fint :) O så vart det present öppning med tårta o bullar o allt kan tänka sig :) Mamma tyckte att dagen var perfekt! Jag var inte gnällig lr ngt utan var på tip top humör HELA dagen, världens bushumör alltså, tihihi!

Men mamma firades ordenkligt på fredagen i sommarstugan men alla bilder är inte här för alla kort togs med mormors kamera så några bilder kommer här ialf från torsdagen då mamma firades här hemma..




Här står jag med min favorit DVD, "I drömmarnas trädgård"..
Jeans o skjorta var ju ett plus i kanten tyckte mamma :)
Fick så många kommentarer att jag var så fin o snygg så ^^



Tårtan mamma o mormor höll på med i evigheters evighet tyckte jag i onsdags kväll ^^


Jag hade lite långtråkigt så jag gick o öppnade det första bästa skåpet o tadaaa jag hitta massa konstiga silvriga saker som dundrade så men gud vad kul!!



Alltså mamma, det är faktsikt pinsamt.....


Jag o hela min familj, ja mamma o pappa alltså.. Får väl se när de blir någon lillasyster lr lillebror jag kan bråka med..


Kommer mer bilder bara jag får tag på mormors kamera.. O då kommer oxå bilder ifrån midsommar. Hoppas ni har haft en super trevlig midsommar..

Födelsedag!

Har haft en super dag hittills. :) Fick sovmorgon i morse och efter det så kom mamma, Felicia och solvej och kurt och firade mig med tårta, bullar och mys! :) Fick jättefina presenter men ska bli firad ordenkligt i morgon. Fick jättefina kort idag också men lägger upp allt efter helgen :)

Imorgon åker vi till sommarstugan och inviger den för i år med övernattning och grillning och all vad kan tänka sig :) Sen blir det premiär för dans runt midsommarstången för William det ser jag fram emot faktiskt :) Han älskar ju sång och allt :)

Det går väldigt fort fram med William just nu han kryper och ställer sig mot saker och tror att han kan gå men han är väldigt stadig men ja så han ramlar ju omkull lite så :) Men det dröjer nog inte länge förräns lillgrabben kan gå så jag o Dennis får nog börja med andra barnet snart :P Haha!

Igår var vi förresten och hälsade på dagiset där William ska börja och de var så himla trevliga och goa!! :) Så där får han det toppen verkligen! :)

Nej nu ska jag gå och se vad et bjuds för mat ikväll, har en sån snäll sambo som står vid spisen idag! :)

Känns lite hemskt att bli hela 24 år gammal, blir gammal tant juh! :o

Kariärren?


Kastar o är arg


Kan själv


Besök hos hästarna





Dålig dag?

William har ingen bra dag idag ingenting e som det ska. Allmänt kinkig och ska vara vara i famnen på mig o ja, ingen matlust alls.. Tänderna är så dumma så.. Men nu ligger han o sover ialf så får ta o samla lite kraft o försöka få han o äta lite sen..

Felicia kommer hit igen oxå då Magnus ska åka hem för att jobba natt i natt o mamma dansar idag o imårn så Felicia ska sova över. Så får se vad vi hittar på har egentligen ingen lust o göra ngt speciellt men ungarna måste ju ut så får se vad vi hittar på..



Kusinen sover över

Igår kom kusinen Felicia hit o då var det dags att leva som två barns  föräldrer igen :P Men det gick bra, dennis tog hand om felicia o jag om william :) Så de gick super. Sen när william hade somnat igår kväll så satt vi o spelade lite uno o yatsy o sedan vart det natten för felicia oså o sen så gick jag o dennis oxå å sov. william sov inge bra i natt pga tänderna så jag vaknade typ var 30e minut. o så kl två ungefär kom felicia in o skulle sova med oss i samma säng.. jag säger bara en sak, TRÅNGT! haha :P kl 3 fick jag nog så jag tog william o gick o la oss i williams rum där felicias madrass var så där sov jag o william til halv åtta å så kom felicia upp lite efter 9 o dennis oxå. Så jaa, sedan har william o felicia vart ute o gått med mamma o då tog jag fram dammsugaren o moppen o körde ett rejs. sedan var e lek som gällde, william har fått låna felicias duplo så det är jättekul o leka med . :) Sedan  vart de mat så nu sover william på madrassen i sitt rum o felicia leker med grannflickan iris.. Så jag sitter här i min ensamhet :P haha, nää ganska skönt o inte behöva ha ngt o göra o bara softa lite :)

Felicia ska sova över i natt oxå.

Lgh

Nu är verkligen allt fixat! Så jääääääkla skönt! :)

Nytt bord o stolar till köket, det vart ett furu bord med 6 stolar skit bra var de :) Så nu kan vi ha många gäster o besök :D Blir ju toppen när vi ska ha 1 års kalas i september då blir nog en HEL DEL folk :P Så det blir nog nice! :) Har ju kvar de gamla men det häver vi iväg efter William's kalas. Då det är IKEA'S billigaste köks "set". Skit saker.... Men jag o Dennis köpte ju det bara för att vi flyttade ifrån Brickebacken till Åbacken å då vare ju liksom bara jag o han o jaa. Nu behövde vi ett stort o rejällt bord så nu har vi de. O vi fixade upp två lampor oxå nu är det riktigt nice!

Så det enda som behövs nu är att köpa måla färg o måla William's säng. Fast den ska han inte ha riktigt än men fortsätter det så här så kommer han SÄKERLIGEN ha den i augusti. :P

Ska ta o gå in till William igen då han rullar runt i sängen o sätter sig o lägger sig på magen o ja :P Vilka hyss :P Haha! Nåja, måste gå..

Matlagning

Har stått vid spisen från ungefär halv ett tills precis nu o gjort mat till William.. Han har nu fått 19 portioner och 7 portioner som är två portioner så nu har han ett tag till ialf. Han är helt suverän med mat, älskar hemmagjord mat o burkmat går väl men inte så att han vill ha det hellre än vanlig mat. Så är det vanlig mat på bordet så vill han ha det, så nu kryddar vi ingenting nästan bara lite så ifall William vill ha o blir det mat över så blir det en liten portion till William :)

Han är helt otrolig, utvecklas som bara den helt otroligt. Han är över 9 månader nu o det är helt fantatiskt hur just JAG kunde föda den fantatsika lilla killen som är hela min värld han är obeskrivlig!


Mamma älskar dig, William! <3


9 mån

Idag blir bästaste jag 9 månader gammal. Tiden går så fort så.


Idag kan jag:
- sätta sig upp själv från liggande
- stå med stöd
- gå runt spjälsängen om han håller i sig
- gå och skjuta en låda framför sig
-  plocka leksaker i och ur en låda
- öppna och stänga dörrar
- välja ut en bok att titta i
- förstå korta tillsägelser som "Nej" , "Kom"
- säga något ord i rätt sammanhang, tex "oo" (oj) när hen ramlar eller "atjo" när någon nyser 
- härma när någon vinkar adjö

Mariebergsskogen

Vi var till Mariebergsskogen den 5e Juni med Kusin Felicia, morbror Magnus och mormor o så klart mamma o jag.

Det var jätteskoj, jag fick se en get på jättenära håll o han nös på morbror det tyckte jag var jätteskoj! Sedan så såg jag kossa mu på JÄTTE nära håll o det var så så coolt alltså o han åt gräs.. Sedan så gick vi till dammen där det flög en massa fåglar o då fick jag sitta på morbrors axlar o jag sträckte mig efter fåglarna o guud va kul.. 

Sedan gick vi till lekparken o fikade och gungade lite där o sedan gick vi på konsert i stan som var gratis.





APROSIT!!


MED BÄSTASTE MORMOR


Tittar på kossa mu







O jag sov mig igenom konserten.


ang vikten

var ivÄg till dietisten i fredags ang min vikt o kost.. alla tyvker ju att jag e sÅ smal o sÅ o de har jag vÄl oxÅ tyckt men inte nu lÄngre..
dietisten sa att min nuvarande vikt pÅ 41 kg e "min" vikt nu dÅ jag e soppas aktiv med william. fÖrut vÄgde jag dock 47 kg. men dÅ rÖrde jag mig inte alls i nÄrheten utav de jag gÖr i nulÄget..
min kost var hon super nÖjd med dock att jag skulle fÖrsÖka med ngt mellanmÅl pÅ eftermiddan..men annars helt perfa.
sÅ snÄlla ni, sÄg inte att jag ser smal ut. har smÄllt detta nu sÅ nu gillar jag ailf de jag ser.. sÅ sÄg inget e ni rara..
imorgon kommer dennis hem efter ha vart borta frÅn ons.. har haft w helt sjÄlv o helt har gÅtt Över fÖrvÄntansfullt bra.. :) har nog aldig haft ett sÅnt fin lgh.. :P allt e pÅ sin plats o jaa.. sÅÅ bÄst fÖr pappa D att skÖta sig nÄr han kommer hem..

William badar


Sommarstugan

Vart i sommarstugan hela dan, orkar inte skriva så lägger ut bilder istället. Imårn blir de sommarstugan igen då mormor fyller år!







Sommar

Vi har vart ute hela dan ungefär. Jag o William tog en tripp till mamma/mormor där vi hjälpte till o bada tårta då mamma/mormor fyller år på lördag. Sedan hjälpte vi henne lite sedan drog vi hem, så vi satt ute i gräset o lekte med grannbarnet. Det var roligt tyckte William, sedan sov han i nästan två timmar. Jag satt o prata med grannen HUR TREVLIGT SOM HELST!! Sedan så vaknade William o vi gick in för att äta middag o byta kläder för de blåste på ute nu.. Sen så kom morbror o kusinen o de var HUR trevligt som helst :) Sedan gick vi in allihopa o lekte lite o grillade o åt god mat, nice som tusan! <3

Sedan så, åkte de hem o William somna halv nio ungefär o nu softar vi.. Imorgon åker allihopa till sommarstugan för att pyssla lite, blir nog trevligt ! :)

Bild på min nya frisyr :) (Lr nya o nya har haft denna frisyren förut men i svart hår! ;P )


RSS 2.0