Valborg

Har vart på majbrasa med Felicia o mamma o det var en vääldigt stor brasa kan jag lova! Sen åkte vi hem o köpte pizza på hemvägen o nu sitter vi o tittar på talang och ska sova efter de.. är skit trött! ggaaah!

Dennis är i Fjugesta med kompisar o festar :) Kan vara kul för han!

Han var på interjuv idag o det verkade vääldigt lovande men han får veta nästa vecka om han får jobbet lr inte men det verkar ju lovande med tanke på de söker ju över 100 jobb så :P HÅLLER TUMMARNA HÅRT NU!!

I morgon ska jag o felicia göra ngt med bee o leo o melissa så får se om d blir lek o bus landet eller om d blir naturensrum d beror på vädret.. :)

Nej nu ska jag gosa lite o sen ska jag sova.. GLAD VALBORG!

hahaha

Haha sitter o pratar med en klasskompis som ska flytta te Norge o han visste inte ens om att jag var gravid :P hahaha snacka om att man har fullt upp typ! :P Han sa att jag skulle ta mitt pick o pack o dra till norge o jobba o då sa jag " ingen som vill anställa mig i mitt skick " å så sa jag att jag var gravid :P Haha vad jag skratta! :P


Nej nu ska jag ta o duscha tror jag o borsta tänderna o lägga mig o lösa lite mer kordsord o nanna sen.. Sen i morgon ska jag till apoteket och sen åker jag hem till Karlstad..

Natti natti!!

sega torsdag

Inte gjort så mycket idag.. Har löst lite korsord sen har jag målat pappers figurerna till William engång till så nu ser de mycket bättre ut :) Sen så lagade jag o Dennis min potatisgratäng och så grillade vi fläskfile med grönskaer så d var göttigött! :)

Sen så gjorde jag läxor o nu ligger jag i soffan o tittar på "the forgotten" super bra serie :)


I morgon åker jag hem till Karlstad igen,.... För o vara barnvakt..

korsord

Vart lite sent igår ^^ Satt o löste korsord i mörkret i min ensamhet i soffan :P Sen gjorde jag Dennis sällskap i sängen vid runt halv ett så d vart en sovmorgon idag! HÄRLIGT! Vaknade vid 10 o så låg vi o små pratade lite jag o Dennis till typ nu.. <3 Så härligt så! :)

Tråkigt väder idag :( Så vet o tusan vad som sker idag.. Något lär de väl ske..

järnis

Har myst i soffan med finaste Dennis med arga snickaren o greys o nu ska jag borsta tänderna o gå o sova, trött ili trött är jag.. Måste fixa mer järnisar.. Natti!!

BVC

Idag fick jag höra lillens hjärt ljud! <3 <3 <3

O jag har gått upp 5 kg :o De ni!! Haha usch inte undra på att de känns som min rygg går av :S

Nej nu ska jag njuta av min nybakade bulla o unga mödrar som går nu kl 17.

Btw, de hade inga bra rea priser på jysk tyckte jag men d vart en kudde ialf :P Å sen handlade vi lite på willys o så vart de rusta och så vart de claes olssons.. :P O jag ville ju in på babyproffsen men Dennis sa nej :( Buuu!! :P


Tröttsam dag blir d nog

Idag är jag trött i tröttast!!

Sitter o äter mandariner på bruk, hur gott som helst!!!!

Ska snart klä på mig o dra till barnmorskan, ska kanske gå dit, regnar ialf inte nu men kan ju börja göra de.. Får se..

Sen ska jag o Dennis till Jysk då de har outlett där så får se om vi hittar någe fynd, ska ialf köpa nya handdukar.. Våra är så sträva och ja, nej usch.. Vill ha nya, som är mjuka och helt åhå att ha runt sig ^^ Hahah!

Tvättade igår o det gick hur bra som helst, dock tyckte då nog inte William om ljudet ifrån torkis då han sparkade som hej vilt!! :P

Nej, nu ska jag nog röra lite på min kula här.. :)

Ikväll dras ju vinnaren på en tävling jag är med på o jag HOPPAS HOPPAS jag vinner!! Vann ju inte den förra :( Buuuhää!

Natti natti

I morgon blir d ialf en sväng till Jysk då de har lagerrensning så får se om vi hittar någe fynd där.. Annars blir d inte så mycket mer.. Lr jo, ska till Bvc på morgonen så d ska bli spännande o se hur mycket jag har gått upp i vikt nu :P Sist så hade jag bara gått upp 1 kg.. Men det är mycket ialf med tanke på min magsjukdom som gör att jag inte kan behålla ngt typ.. Så ja, får hoppas att lilla William ialf har lagt på sig så jag väger lite mer! ^^

Nej nu ska jag nog gå o göra mig klar o gå å lägga mig.. God natt alla små söta vänner! <3

Full igång!

Har varit på stan med Dennis o köpt ny bh, köpte två för priset av en, de ni!! Haha, å sen hitta jag en tröja/klänning på rea ^^^Dock hade jag velat finna några shorts men ack ack inga där inte :( Bara massa jeans o kjolar i storlek 44 typ :P Ingen ide! :P

Sen så gick jag hem o började tvätta, o har målat de där figurerna jag köpte på IKEA :)



O Dennis interjuv gick fin fint! :) Det är vaktmästar jobb och ungdomsgårds personal o kamratstödjare osv som de söker inom Kommunen så han ska dit igen på fredag så vi håller tummarna ännu hårdare nu! :) Men det verkar vara ljust! För de sökert typ 150 stycken och tydligen så var det många som var där på interjuv men många som bara gick dit o hörde och gick sen igen.. Man var tvungen o boka en ny tid om man var intresserad så d gjorde min söta Dennis! <3 O sen så sa dom där själva att om han börjar nu och slutar i dec så har han ju rätt till A-kassa :P Haha jag tänkte bara "jaha o det säger dom? ska de inte se till att man har ett jobb istället?" Men o andra sidan så äre ju snällt att de tänkte så oxå men ändå! :P Haha, men men vi håller tummarna för pappa Dennis!! <3

Nej, nu ska jag ner till tvätten igen, see yaah!

Tänk om!!



23 grader i skuggan
på balkongen!!
Tänk vad varmt d skulle vara om vi hade sol på balkongen?!

sömn o sömn

Onödigt o vakna tidigt idag.. Baah! Skulle ha varit på sjukgymnasten idag men hon som jag skulle till är hemma med vård av barn så.. Annars så tänkte jag gå på stan o kolla efter en bh för alla mina är nu för små.. :( Köpte en sport bh o en vanlig vid jan/feb ungefär o nu är de oxå för små så jag måste kolla efter nya.. Så d passar ju bra då jag fick rabbat grejjer ifrån HM igår :)

Annars tänkte jag vara ute o gå lite om solen vill hålla sig framme.. Vill ha sol på balkongen, så man bara kunde gå ut o sätta sig där o njuta..... Åhh, jag vill flytta!!!!!!!

Nåja, i morgon ska jag till barnmorskan o sen tvätta på torsdag sen hem till Karlstad på fredag.. Sen på lördag blir d nog lek o bus landet med Bee, Leo och Melissa.. :) Sen åker jag hem igen.. Mamma ska ut på tjejkväll på lördag med sina väninnor och Magnus jobbar så därför ska jag vara barnvakt.. :)

Lallalala, Dennis ska på jobb interjuv idag kl 14 så får hålla tummarna..!!!!!!

Bilder ifrån Sälen

Precis kommit fram till sälen

Felicia på after ski :)

Det vart zatzy på kvällarna då Felicia har lärt sig att skriva så det tog lite EXTRA lång tid o spela :P

Mamma o jag ute o går

På väg till trollskogen :)

Jag, innan TAKIDA !!

Jag o Magnus på Takida!! :D

Mag bilder på William

Månadens bild :)






Ska fixa en liten film snutt på magen när William har gympa :)

Home, sweet home

Ja jag kom hem sent i går kväll.. As trött som en babian var jag..  Men magen var hungrig så d vart o äta ngt innan läggdags..

Sen så sov jag som aldrig förr typ :P Hehe, Dennis fick vakna i morse o känna William ha sitt gympa pass ^^

Sen så åt vi frukost ihop o drog o handla o jag har städat lite o packat in alla saker som jag hade med mig till sälen.

Sen städade jag lite så pedantisk jag är :P

Precis ätit en glass^^ MUMS!

Idag blir d grillat med färsk potatis o sås, mummi mummi gott!  ^^


Till helgen är jag borta igen.. Mycket far o flyg.. Börjar kännas o börjar bli rätt jobbigt också.. Dröjer nog 1-2 veckor till sen kan jag inte köra bil längre så.. Får väl ta vara på tiden nu.. (?)


sista dagen

Idag har d vart strålande sol så jag har solat o återigen solat ^^ O varit på TAKIDA!!!!!!!!!! Yeeah!

Sen vart d bastu för sista gången o nu är vi jättetrötta ialf jag o william!

Så d blir nog kväll rätt tidigt..

I morgon åker vi hem till Pappa Dennis <3

Spark i spark aldrig lugn o ro

Ja, idag skiner solen för fullt.. Precis kommit in då d vart för jobbigt med magen d bara sparkades så jag behövde lägga mig ner.. Så nu ligger jag i Felicias säng o bara softar men int blir d bättre i magen int..

Idag blir d nog inte badhuset så d blir nog i morgon så vi ska nog bara sola o njuta idag.. Blir ksk after ski ist idag..

O så blir d badhuset i morgon å sen på lördag blir d Takida!! ^^ Tihihihi! Sen på söndag stänger sälen för säsongen så då är d bara att packa o åka hem..


O jag ska åka hem te örebro igen på söndag har jag tänkt, längtar hem nu.. Sen ska jag till bvc på tisdag o onsdag ska jag till sjukgymnasten o sen ska jag bara ta d lugnt igen!!




MIN DRÖM LÄGENHET FICK VI INTE!!! :( Buäää!!

Soliga onsdag

Idag när vi vaknade var det alldeles vitt på marken och det var härligt å se... Eller inte :P

D vart solning och lite promenad i trollskogen och så var vi o hälsade på Bamse då felicia tyckte d var en hit! ^^

Nu har vi badat bastu igen och ska spela yatzy då felicia är jätteduktig o skriva i protokollet helt själv :) STORA FLICKAN! ^^  Ja, i morgon blir d en tur till badhuset då ska jag bara gå runt o vara fotograf tror jag.. Har haft ont i magen hela dan idag, hade ont i går också så..

Igår när jag skulle lägga mig så var det rock´n roll i magen.. Det var kullerbyttor dit o dit och spark dit o dit så jag kunde inte somna på säkert 2 timmar eller något :P Så jag var EN ANING trött i morse :P (Tror W saknar pappa D..)

Nu ska vi spela enomgång sen blir d natti natti för felicia o jag ska se greys sen blir d natten för mig också!!

Puss ifrån mig o William <3

Slö dag

Idag är jag inte på humör alls.. Vet inte vad det är :(
Är bara allmänt trött och blä vill bara sova o softa hela tiden men d går ju inte..

I morgon blir d nog Experium lr vad det heter.. Lindvallens badhus som är så balta stort..
Så ja vi får se hur möe jag orkar..

Nej nu är d bastu som gäller så ska plocka ihop lite så ska jag gå o svettas!!

AFTER SKI!

Nu är man hemkommen efter after ski o d var raj raj ^^ Felicia tyckte d var skoj skoj! =) Nu blir d mat o sen blir d bastu igen, HÄRLIGT HÄRLIGT!! =)

Idag har vi vart ute o promonerat och felicia har då plockat alla burkar då hon ska panta alla o ta pengarna o spara dom till en egen teve tydligen ^^ Sen så satt vi o solade o spelade Råttfällan då jag vann ^^ Haha yeah jag har fortfarande de i mig!! ^^ O sen spöade Felicia sin pappa ( min bror magnus..)

Ja, jag lägger inte in några mer bilder nu då det tog AS lång tid igår o lägga in en bild så ni får bildbomb efter sälen veckan! ^^

Nu ska jag få lite mat i magen sen blir d o bada bastu ^^

Raj raj rajtantajtan

Felicia o mamma har gått o lagt sig så jag o bröderna sitter här och mina kära bröder är så trevliga o sociala.. (FULLA!) Så ja, det kan väl säga sig själv det där?! :P

Ja, annars så är jag helt slut, ont i ryggen o ont i magen.. :P O sen är jag helt trött i kroppen men det tar väl på krafterna att bada bastu oxå..

Det snöar ialf ingenting nu så d är nog rätt skönt, jag tog inte med nåe täckbyxor utan bara vanliga byxor å så har jag långkalsonger lr va det heter innunder men ja, vi får se.. Det är rätt varmt ute nu så..

D blir nog rätt tidig kväll idag för jag är svin trött för morsan väckte mig halv 8 i morse så fy faen, jag var helt död kan jag säga..


Gonatt!

Semester i Sälen ^^

När vi kom fram till sälen vart d pusskalas ^^

Vi har fikat lite och sen vart d lite bus och fixa ordning allt o sen vart de o bada bastu!  ^^

Så nu ser alla ut som rödluvan! ^^

 

Nu snöar det som tusan här med stora snöflingor! ^^

 

Nu blir d lite kvällsmat sen blir d myspys hela kvällen för man får vara uppe sent när man har semester! ^^

Jag, William o Felicia ska sova ihop i natt undra hur d ska gå ^^
Två stycken som sparkar och brottas i drömmen? ^^
D ska bli VÄLDIGT intressant o se ^^

 


Mumsigt!!

Sitter här i Malung efter ha åkt via råda då vi stannade vid pappas grav och tittade till den lite sen åkte vi till Hagfors där berra hälsade på en gammal kompis o nu sitter jag o väntar på min glass! ^^ Haha d är bra o vara gravid ibland! ^^

Annars så äre int så långt kvar till malung nu ^^

I karlstad vare sol men inte här uppe i skogan ^^ Här äre molnigt o det har kommit ner lite snö :O De ni!! Hehe

William har sparkat nästan hela resan hit till malung så jag hoppas att glassen lugnar ner han lite ^^

Uppdaterar mer sen nu ska jag njuta av min glass! =)

On the road

"Solens strålar försöker dra sig mot fönster karmen på högsta våningen medans fukten torkar bort.." Gud d lät ju lite som en början på en posi, herregud har inte skrivit sen gymnasiet.. Gud det är LÄNGE sen..

Näe men jag sitter faktiskt i köket och äter i min ensamhet, ska snart fixa ordning mig och åka till Forshaga där Berra väntar. Där efter ska vi åka till våran pappas grav o titta till har inte vart där sen gud vet å tusan när men ja, sen efter de åker vi vidare till sälen, ligger ändå på vägen så..

Mamma åkte idag tidigt och hon väckte mig för jag var tvungen o låsa dörren då "min" nyckel som går till mamma har vi lämnat till en bekant som ska vattna blommor osv så jag är utan nyckel!!!! :'( Haha näe men får tillbaka den sen så..

Berättade jag det? Att jag var på virginska? Träffade min gamla mentor Britt och Agnetha. ^^ Britt vart super glad att jag kom förbi, har inte vart där sen gud vet när typ :P O hon vart glad över o höra att jag pluggar och hon sa de " o ni som aldrig skulle sätta foten i en skola igen" :P O jag bara " mjo men detta är ju distans så^^" hahaha nåja, men hon sa att jag var tvungen o komma förbi i höst o visa upp lille W ^^

Sen Agnetha jobbar inte som lärare längre utan har hand om marknadsföringen för skolan, det passar henne utmärkt! :) Även om hon var bra på o undervisa och locka fram d bästa ur eleven så.. Ja..

Nej, nu ska jag allt äta min frukost och packa bilen sen så drar jag till fjälllllllen!!

Puss på era alla söta prinssessor o prinsar där ute!

Ny design!



TinA var så gullig o gjorde en ny design till William visst vart den super fin? :)

TUSEN TUSEN TACK GUMMAN! <3


JAG HJÄRTA DIG!! <3

jag kan int!

sitter här med en rygg som gör ont så jag har stoppat upp mig med kussar o allt men det börjar bli jobbigt o andas oxå då revbena tar i magen :P

idag har jag haft ont i huvudet hela dan o vart super trött hela dan, usch! :( läste på mina järntabletter att de har en långvarig effekt så d tar ett tag innan jag märker någon skillnad men men.. Bara jag får bra blodvärde så är jag nöjd.. Men jag har ju alltid haft lågt blodvärde så men så äre med sjukdomen jag har så ja..

Haha jag o mamma kom fram till idag att jag får nog sluta köra bil i juni då jag har för stor mage :P jag får fick långa skor så kan jag köra :P hahaha nej usch :P nu är d ju nackdel att inte Dennis har körkort men så äre..

Till veckan får jag vecka också om jag får dröm lgh men det tror jag ju inte då jag TROR jag står långt bak i kön men jag kan alltid HOPPAS!!  o jag får svar på lägenheter i ölrebro nu till veckan oxå så ja, d ska bli intressant o se om man får någe erbjudande.. O Fin fast lovade o ringa när de får uppsägningar nu oxå då de är snälla då jag förklarade läget ^^ D är ju bra! :)

Nej nu ska jag vara lite social här innan d blir tidig kväll..

Ha en fab lörda!

lördag

Igår kom jag till Kd så jag o mamma var ute o gick en sväng o sen åkte jag till Bee o busade lite med Melissa ^^ O fick en massa saker av Bee, barnstol, sängkläder o gardiner o en massa.. Fick även lite Mamma kläder, det kan behövas kan jag säga ^^ haha!

Har super huvudvärk idag :( Ligger fortfarande i sängen har ett glas vatten här o ätit ett äpple så ska gå upp o äta en riktig frukost nu men har inte riktigt orken då det känns som huvudet ska expoldera.. :(


Sälen 1 week

Tänkte bara uppdatera lite innan jag åker nu snart..

Just d, jag gick igenom min garderob :P Jag kan ha 1/4 av alla tröjor.. :P Jag kunde ha typ 3 byxor av alla 40 jag har lr ngt :P O det är bara mammabyxorna jag kan ha :P Jag som trodde att jag kunde ha mina shorts till sommaren me ack ack, höfterna har också blivit större så d blir att inköpa shorts också, herregud! Så jag la ner alla de jag inte kan ha i påsar för det tar ju upp en sån oländig onödig plats i garderoben och så rotar jag där å så " nej den kan jag inte ha " osv så nu är de enklare :P Bara några tröjor som ligger där o byxor :P Haha.. Nåja, de åker nog fram om ett halvår igen :) 

Dock vart jag as hungrig vid 12 i natt så d var bara å gå upp å äta ngt :P Å sen gick jag o la mig igen, snacka om vad jag var trött nu när jag gick upp för 20 min sen.. Herregud, ögona var jag tvungen o spärra upp med fingrarna..

Men solen lyser in här så d är så härligt!! <3

Nej nu ska jag packa d sista o sen ska jag få i mig ngt o göra ordning mig sen åker jag till KD..
Kommer uppdatera lite under veckan då jag kommer vara i sälen med familjen :)

Puss på er alla!

I <3 MUM I <3 DAD

Lisa kom precis o lämnade av mössorna ifrån HM som jag så gärna ville ha! :)
O nu har jag fyra st :)
2 st för 0-1 mån å sen 2-4 mån :)


Tack så hemskt mycket Lisa! :) <3



(Tyvärr vet jag inte hur man vänderna bilder då de är tagna ifrån Iphonen)

tihihi

Sista maskinen inne nu och nu väntar jag spänt på Lisa som skulle titta in efter tåget från stklm.. Hon skulle lämna av något, ska bli spännande o se vad! Sjukt nyfiken! :)

Sen blir d att packa o dona o sen ska jag göra läxan som ska vara inlämnad på måndag så slipper jag ha den över huvudet i helgen..

Känner verkligen att sommaren är på väg nu.. Känner grill lukten och ljudet av mopeder och det där knastrandet under fötterna och ja, gud snart går man barfota o tjock mage ^^ Tihihi!

GAAAAAAAAAH

 

Åh mjukglass med strössel på, gaah BEGÄÄÄR!

 


Svärmor är bäst!

Fick ett glädjande sms om att svärmor blivande farmor ska köpa sängkläderna till våran lilla prins William! 

Gud vad jag vart glad! :)
Tack så hemskt mycket! <3
Pussilipuss vi älskar dig!


Tråk tråk

Dennis duschar o jag har precis ätit lite och är proppmätt! Är sugen på glass, så jag ska nog gå o fixa de sen.. Tihih! Tyvärr är d inte soligt väder idag så man kunde sitta ute o njuta! Men det får d bli i sälen..

Tyvärr så kommer jag inte träffa sötaste TinA då de inte åker :( Super tråkigt då jag hade sett fram emot att träffa henne men men.. Saker o ting dyker upp, tyvärr..

Ska börja tvätta nu kl 16 sen ska jag packa allting idag så d är gjort så åker jag i morgon förmiddag då D ska till arbetsförmedlingen på morgonen så skjutsar jag dit han å så åker jag direkt hem till mamma därefter..

Annars har jag ringt till alla bostäder o hört om de har några lediga lgh men ack ack ingenting.. O inga i huset vi bor i heller.. De som vi bor i nu sa dock att de hade bostadsrätter men d vill man ju inte ha.. Så näe, suck! Jag vill bara ha en lgh så man kan röra sig sen när man får W.. Jag hoppas innerligt att jag får min dröm lgh så d är bara o hoppas ialf..

Nej nu ska jag göra ngt annat ovettigt..

Tävling

Är med o tävlar hos Egomamma om ett klädesplagg ifrån Ping pong barnkläder!
Var med du också!



Tävling

 

Jag är med o tävlar hos onttonen om ett klädesplagg ifrån pingpong.

Var med du också!

 

 


suckelisuck

Idag blir d att tvätta, packa och bara gosa med D då jag åker i morgon till Karlstad där mamma är :) Längtar!!

Pratade med Magnus också, han har ju vart till Åland med jobbet och jag bad han köpa lite godis o så säger han att han köpte en HEL kartong godis för 240 kr :P O jag bara " va? näe du skämtar?" Han höll stenhårt i de :P men nej, en godis påse o massa choklad vart d för 120 kr :P haha lite bättre ^^

Alltså jag hatar örebros system på bostäder!!!!! Inom öbo får man erbjudande om visning men står för långt bak i kön eller så har man för lite poäng!

Inom finfast så får man aldrig någe erbjudnade!

I karlstad får jag erbjudande stup i kvart men ja, lite svårt när man inte vet om jobb osv för D..  Men jag har ju hittat dröm lgh där (A) LOVE!! Men men vi får se..

Tänkte vänta ialf tills jag får moderskapsintyget då jag ska lämna in papperna o söka föräldrar penning och då ska jag söka ett annant bidrag så ska man skriva upp sig på nån lgh..

Men sen är det ju det att vi vill ju bo kvar här också ifall William har en hörselskada så vi kan erbjuda honom det bästa.. Jag tänker inte göra som jag har blivit uppvuxen med, låta ungen åka varje dag till skolan i örebro eller varje vecka o komma hem varje helg. nej jag vägrar! så, vi får se helt enkelt.. I karlstad har de dagis för hörselskadade som jag gick på när jag var liten så det är väl inga problem men vi är ändå tvunga att flytta hit igen sen när W ska börja skolan men d är j ialf 7 år men ja.. jag vet inte... Jag vet bara att jag är så jäävla trött på örebro o vill börja om men tänker oxå på Williams bästa.. O sen är d ju d att Dennis känner ju inga i Karlstad men han säger att d löses sig ifall d är så o om han får jobb så lär han få vänner såå så ja me jag vet inte.. Tittar även i Uppsala o stockholm men där är ju det svårt att få lgh.. Eller så ska man köpa en lgh o det FINNS DET INTE PENGAR TILL! så nej, men vi får se.. får väl bo i denna lgh ett tag till, suck!


sovdag

Inte gjort så mycket idag, vart ute o gått o vilat en massa.. Vart as trött idag så d är nog dags o käka järn tabletterna nu o framöver.. Usch, ser då verkligen inte emot d.. :(

I morgon är d tvättdags o pack dag som gäller sen åker jag till Karlstad på fredag o då är mamma där så då ska bara jag o hon umgås så d blir lovley <3

Sen får vi se om hon måste åka till dalarna på lördag för Felicia annars så åker hon med mig o Berra upp på söndag..

Varför måste det gå så långsamt för? Tss, sen när W är här så kommer tiden gå så fort så jag inte hinner med säkert :P

Nej nu måste jag göra ngt åt min onda rygg.. Blääää!!

Bli nog sängen rätt så snart oxå, tingeling

Ifall jag hade 1000000 miljoner

Det är ju självklart att man vill köpa precis allt till ens unge men plånboken säger nej men detta är lite av sakerna jag skulle vilja ha till William :)

Mössan

Scarfen

Mugg (älskling)

Nappar

Byxorna o Jackan

Sockorna

Men helst av allt så vill jag ha detta till min gullunge <3 Sängkläderna



William in my dreams

Svar till blivande Farmor Mia : Näe inte i datum men hon sa att det lär ju bli tidigare pga kejsarsnittet så det lär ju bli en "lejon" ialf..

Har så svårt o sova :( Jag vaknade alltid vid 7 tiden av att W sparkar som tusan på blåsan o då går jag på toa o så ser jag ju ut som hej kom o hjälp mig typ så jag går o försöker somna igen, efter 2h så lyckas jag somna pga solen lyser in.. Visst är det härligt men vill ju ändå sova! :P

Idag händer d inte så mycket, ska bara ta d lugnt idag, vara ute så mycket som möjligt och sen ieftermiddag blir d att tvätta o packa för jag åker nog i morgon till Kd o sen åker jag nog med mamma upp till Dalarna o sen åker jag med de vidare till Sälen. Var tänkt att jag skulle åka med Berra hela vägen upp men tror fasiken att jag inte orkar de :S Men vi får se, sen har han ingen skön soffa att sova på :P Hahaha, nej men ja vi får se hur vi gör. Kan alltid slagga hos mamma o sen åka till Berra som bor 20 min därifrån o sen åka därifrån men vi får se hur vi löser det.

Inatt har jag drömt o drömt.. 

1. Jag drömde att jag strosade inne på barnavd inne på Gekås och handla massa pojkkläder.. Men min stora mage var ivägen hela tiden så jag vart så trött på o strosa där inne så jag gick o åt allting inne på cafet :P Haha!  O sen gick jag vidare och handlade och sen kom vi ju till leksaksavd o där må ni tro, där shoppade jag saker :P (Liksom, jag har ju bara tjejsaker o ärver/lånar/får en massa saker ifrån Felicia!) Så d behöves lite bilar o dinosaurer till gossen må ni tro! Sen så sprang jag o letade efter det PERFEKTA spjälskyddet som skulle vara tufft men tror ni jag hitta nån?

2. Jag drömde om att jag, Dennis o W åkte till svärföräldrarna precis efter jag hade fött W och jag kunde inte köra så vi fick ta tåget och jag fick inte gå mer än 5 min / dag pga kejsarsnitt såret.. Så jag fick bosätta mig nere i varagsrummet hos dom och ropade hela tiden på D som låg i hans rum o sov. O det var inte lätt när han sov må ni tro! Vart ursinnig tydligen :P (Dennis säger jämt att jag ALDRIG drömmer när han är snäll, d är väl inte sant?! :O )

3. Drömde att vi åkte på markanden i Filipstad som är första helgen i sept och där gick jag med W o massa folk som trängdes och jag vart ju ursinnig på att folket måste åka dit när jag ska dit :P

4. Drömde att jag var i sommarstugan innan jag skulle föda W och värkarna sättes igång och brorsan o Dennis följde med o Magnus körde som en tok o Dennis höll mig sällskap o vi hann inte fram :P SÅ brorsan fick förlösa W i bilen, halvvägs till KD :P Hahahaha nej usch! :P


Ja, det var väl de drömmar jag kan komma ihåg nu ialf :P

kissa på mig nästan

Att William är nästan 25 cm är overkligt.. Tyckte det såg så trångt ut åt han på ultraljudet så usch att han ska växa 25 till är ju lite skrämmande! Lär ju blir SKIITA trångt!

Idag har W sparkat på rätt bra, så jag har känt som jag velat kissa på mig flera gånger :P

O att ligga på vänster sida gör svinta ont :( Men barnmorskan sa att det är normalt att man har ondare på en sida o mot underlivet under en period så o det gör ju ondare pga min sjukdom oxå så blää!

Så nu ska jag krya ner i sängen, vart en glädjande dag men ändå har den tagit kraft..

Nej, natti på er!

TÄVLA YPPERLIGT BRA!!



Jag är med o Tävlar på Tuschaa's om att vinna kläder ifrån pingpongbarnklader.se




Ultraljudsbilden från idag



Vackra prinsen William <3



dröm lgh!




Jag är helt förälskad i denna LÄGENHETEN!! :o

William the prins!

En liten William låg det i magen! :)

Sköterskan lr vad hon nu var sa ingenting under hela ultraljudet, där är benen, där är sklettet, där slår hjärtat o blabla, å jag bara tänkte hela tiden " kan du komma dit då vi ser om d är en pojk lr tös" men nej.. Jag var tvungen o fråga :P Å då sa hon jag har redan sett vad det är men ska försöka få till en bra bild så ni ser.. Å där var den en liten pillesnopp! :)

Haha o precis när hon visa det så rapa han :P Sötisen där!  Så nu är mamma o pappa super glada! :)

Fast din kusin Felicia är inte glad att du vart en pojk precis :P Hahaha

Så nu får man ju kolla efter pojk kläder :P Ganska skönt o inte sträva efter något som båda kunde ha.. Men ganska skönt att ändå veta vad det är för kön för då blir d mer verklighet tycker jag ialf :P Så när jag åker ner till Gekås då blir d att shoppa shoppa! Åh gud vad jag längtar seriöst!!

Nej nu vill jag ha glass!! Sitta ute o njuta av solen! Gud d ska jag göra i sälen, bara sola sola o sola! :D


JAG VET JAG VET! :D

JAG VET JAG VET JAG VET!

Vad det är för mirakel i magen! :) Flicka lr pojk?! Det ni, det får ni ruva på tills eftermiddag! ^^

Fläskfile i vitlökssås

Du behöver!

1 st fläskfilé(er)
2 paket färskost
1 st vitlöksklyfta(or)
1 dl matlagningsgrädde, MER OM MAN VILL HA LÖSARE KONSISTENS PÅ SÅSEN
500 gram pasta Tagliatelle
3 stänk soja
1 tärning(ar) grönsaksbuljongtärning(ar)
salt och peppar, KRYDDA UNDER STEKNING AV KÖTT

Tillagning

Rensa och skär fläskfilén i avlånga bitar (stavar)

Pressa vitlöksklyftan och bryn i olja, tillsätt fläskfilé bitarna och salt & peppar.

Klicka i osten i pannan, häll i grädden och rör om tills osten smälter.

Lägg i buljong tärningen och 2-3 stänk soja, rör om.

Låt det koka en stund, 5-10 min, tillsätt mer soja efter smak och eventuellt mer grädde om såsen är för tjock.

Koka den färska pastan.

förväntansfull!

D blir sängen tidigt ikväll, ska upp tidigt imorgon då d blir ultraljud o då får vi veta om lilla miraklet är en pojk lr flicka! <3

Sen efter d ska jag till skolan så ni får inte veta förräns vid 15-16 tiden tyvärr :(

Så nu ska jag hoppa in i duschen med min sprängande huvudvärk o hoppas att gubben vill massera min rygg..

NATTI!

Gissa gissa :)

Sen på onsdag smäller de!
Då får vi veta om d är en pojk lr tjej!
VAD TROR NI?

Mormor (Ingrid) - Tjej
Felicia - Tjej
Magnus - Tjej
Farmor (Mia) - Tjej
Dennis farmor - Tjej
Jag - Tjej
Lisa - Tjej
Mia B - Tjej
Yvonne - Tjej
Berra - Tjej

Dennis - Kille
Jon - Kille
Joline - Kille
Karina - Kille
Lina - Kille
TinA - Kille

Haha ser då ut som alla tror det är en karate tjej i magen ^^

(FORTSÄTT O GISSA PÅ ONSDAG FÅR NI VETA VAD DET ÄR!)

Myter om hur man tar reda på könet

Här listar vi tio olika myter om hur man tar reda på könet - prova gärna själv, om inte annat som ett underhållande sätt att fördriva tiden fram till att din guldklimp föds. Du har ju alltid femtio procents chans att gissa rätt.

1. Titta ner
Enklaste sättet är att bara ta en titt söderöver: Är magen låg väntar du en pojke, är magen hög blir det en tjej.

2. Räkna hjärtslag
Nästa gång barnmorskan lyssnar på din bebis hjärtslag så lyssna lite extra nog på vad hon säger. Har bebisen en hjärtfrekvens på 140+ slag per minut är det ett litet flickhjärta som slår. Är hjärtfrekvensen på under 140 slag per minut är det ett killhjärta.

3. Godisgris?
Har du fått ett omättligt sug efter surt och salt? Då väntar du en pojke. Om du istället bara måste ha glass var och varannan dag så blir det en flicka.

4. Indiansk visdom
Enligt en legend om Maya-indianerna kunde de förutsäga könet på barnet genom moderns ålder. Jämför din ålder det år du blev gravid med årtalet då du blev gravid. Är båda jämna eller udda blir det en flicka, är en jämn och en udda blir det en pojke.

5. Fet och finnig
Får du tillbaka din värsta tonårshy under graviditeten med finnar och fet hud? Då ruvar du på en flicka. Enligt myten så stjäl bebisflickan sin mammas skönhet?


6. Ringlekar
Knyt en tråd i en ring, till exempel din vigselring. Låt ringen hänga framför magen. Om ringen snurrar i en cirkel blir det en pojke, om den pendlar fram och tillbaka gömmer sig en flicka i magen.

7. Bosatt över toastolen?
Led du av illamående hela första trimestern - eller kanske fortfarande? Då tyder det på att en liten tjej kommer att titta ut. Slapp du morgonillamående lär det bli en kille.

8. Det hänger på benen
Har du tjocka och svullna ben så blir det en pojke. Har du istället tunna och smala ben så blir det en flicka.

9. Kolla sängläget
Om du tycker det är skönast att ligga på vänster sida väntar du en pojke, föredrar du höger sida blir det en flicka.

10. Kinesiska befruktningskalendern
Antik kunskap som sägs kunna förutsäga könet genom att jämföra ditt födelsedatum med datum för befruktningen. Prova själv här!

gissa!

Har lite så där ångest :S Äcklig ångest!! Men men de lär väl gå över antar jag..

Annars har jag vart ute o gått idag, härligt härligt! O så vart d grillat gud vad jag har längtat efter de må ni tro!!

Så nu får de bli ännu varmare ute så man kan sitta ute o käka.. Tyckte de var lite väääl kyligt för de speciellt när vi har skugga på vår balkong.. :( 

Jon kom förbi o jag spöade gubben i golf! Herregud kan de ske ens? Jag spelar inte ens golf, de var nybörjar tur!!

Nåväl, nu har jag något att skryta om ialf! :P

Efter det så började jag greja med gamla pärmar.. Tog ur gamla papper o tömde så man får några lediga pärmar.. Så satte fast gamla papperna med såna där som man sätter fast kablarna med :P Lite uppfinningsrik får man vara.. Tänker inte bli en sån som har ett HELT rum med pärmar med gamla papper från 20 år tillbaka liksom.. Okej med ett år tillbaka men inte mer, vägrar..!

Sen ja, nu sitter jag här o funderar på gå å lägga mig fast jag vill inte att de ska bli som i natt.. Usch fy böveln! 

Har inge skola imårn, d blir på tisdag ist.. Så d blir göttis! Sen på onsdag smäller de! Då får vi veta om d är en pojk lr tjej!  VAD TROR NI?

Mormor - Tjej
Felicia - Tjej
Magnus - Tjej
Farmor - Tjej
Dennis - Kille
Jag - Tjej


GISSA NU!! :D

i hate it!

Gud vad det är irriterande när man är svin trött o somnar om o om på soffan t.ex. o så beger man sig till sängen o då kan man faen inte somna! Man vrider o vänder och gud, gaaaaalen!

Så var d igår!!! Låg säkert i 2h innan jag gick upp o satte på teven o bara titta på en film  i hopp med att jag skulle somna men ack, såg HEEELA filmen! Så typ vid 4 då gick jag o la mig i sängen igen o vips så sov jag...


Jag hatar sånt där!! O jag hatar att lillen ska sparka så infinalist precis när jag ska gå å sova så jag inte kan slappna av o sova utan måste känna o prata med lillen...

Idag skiner solen ialf ute.. Dennis sa att vi skulle ha grillgrejs när d vart sol ute så ksk idag? I dont know..

Jag drömer om en ny lgh. åka ner till gekås, ha lillen i min famn.. <3

Lördags mys

God mat o morötter o en bra film vart de o mys med Dennis o bästaste lillen <3 Nu blir de kudden, natti

palla

Jag tar avstånd ifrån mobilen så dont hate me ifall ni försöker få tag på mig.. Orkar bara inte..

Sitter o spelar på wii idag o bara njuter av Dennis sällskap.. Nu är han o köper dipp till morötterna så ska vi börja med maten sen när han kommer sen så ska vi bara njuta tillsammans! <3

Idag blir d vitlöksfläskfile, det är ett nytt recept men det verkar vara super gott så ^^ Får hoppas de!


YES!

ÅH yes!!

Pengar tillbaka till skatten nu ska det shoppa till sommaren på GEKÅS! Mohahahw!! :D

Precis skickat in det så förhoppningsvis får man de innan midsommar! GREAT!!

Lägga undan en hel del också då vi ksk behöver köpa nya möbler eller något om vi får lgh lr så.. O ja, blöjor kostar ju en hel del så det lär behövas att spara :P Hahaha

Men jag drömer om att shoppa på gekås åhå, strosa inne på barn avd åhå! (KAN D INTE VARA SOMMAR NU?!)

Nu ska jag spela lite super mario på wii! Undra vad jag ska göra ikv..? Dennis ska vara med Jon o de ska troligen te Kim så..

Ja, undra vad..

miraklet

Idag har jag vart riktigt duktig tycker jag.. Tog tag i läxorna o arbetade mig igenom dem på 3 h..

Sen så har jag letat på nätet efter mössorna men ingen lycka så beställde ialf bodysarna med "i love mum" på ^^ Sen så får jag se om de kommer mer såna där mössor annars får jag göra egna lr ngt..

Jag har SÅN lust o åka till gekås nu alltså.. Mamma sa att jag skulle lägga undan lite pengar o så lär jag få pengar i sommar när jag fyller år... (HOPPAS JAG!) Så jag kan åka ner te gekås o handla bebis saker o kläder o lite sånt.. Gud vad jag kommer o strosa på barn avd.. (LYCKA!)

Nåja, nu sitter Dennis o Jon ute på balkongen o röker vattenpipa igen som Dennis inte har gjort på nästan ett år faktiskt.. (IMPONERAD!)

Nyss glott klart greys men idag var de faktiskt inte så ÅHH bra, var ju mest tillbaka blickar hur de hade de men men d är väl en grej som de måste ha med de oxå.. Men men..

Alltså, jag har tänkt på en sak.. När man sitter o tänker på att 9 månader inte är lång tid osv.. Men när man VÄL ÄR GRAVID så tycker man att månaderna går FRUKTANSVÄRT långsamt! Jag är bara i femte månaden nu o jag tycker det är EVIGHETERS tid kvar liksom.. Jag har gått halva tiden nu o liksom, ändå har jag det jobbigaste kvar :P Det varama sommar vädret och höga magen med vallningar o allting nej usch inget man ser fram emot.. Jag vill bara ha de lilla miraklet i mina armar o verkligen få in att JAG, JUST JAG HAR BLIVIT MAMMA! <3

slut sååålt!!!

Mössorna var slut här i stan så jag bad mamma o kolla ute på Bergvik när hon o felicia ändå är där o felicia ville så klart köpa alla bebis kläder som fanns där ^^ Gullunge! Men ACK ACK så var de slut där oxå! :( O slutsålt på nätet oxå! :(

Här ser ni hur Mössan ser ut!

(Det är två mössor, en i love dad o en i love mum!)



goa gratängen!

Låg på soffan en stund förut o pling pling sa de på dörren o där stod El rasmus i hög person ^^ Var trevligt o se han var ju typ 1 år sen lr ngt jag såg han ialf :P

Efter det så drog jag o Dennis upp på stan o kollade in hms baby avd men de hade slut sålt på "i love mum, i love dad" mössorna :( så jag ska nog köpa dem via nätet ialf! :)

Sen gick vi o handla lite mat för ikv blir d potatis gratäng o någe gott o sallad!  MUMS!

Nångång i veckan ska vi grilla har vi bestämt oxå å dåå minsann ska jag banne mig ha grillad majskolv! Åhå vad jag längtar! :)

Nu tvättar vi ialf o behöver inte gå ner förräns kl 19 då våran tid e slut så de e göttmos!

Nu ska jag softa, lite huvudvärk på G känner jag :(

o ikv blir d DH!! ÄNTLIGEN!!!!

tisdag men känns som månda

Idag blir d plugg o så blir de tvätt dags sen kl 16.. Vaknade för typ 15 min sen av att lillen sparkade , då var d dags att gå upp o fixa ngt o käka minsann..

Nej, ska försöka väcka lite liv i min andra halva här..

JAG VILL HA SOL!!!!!!!!

Fart fylld helg

Idag har vart en riktigt slappar dag.. Sov länge o bara softat i soffan idag, det BEHÖVDES!!

Somnade flera gånger på soffan men d var skönt d oxå men e super trött nu så ska nog dra mig till sängen snart..

Inge kul att de snöa heller idag, vill ju ha sol så de verkligen känns att våren e på G..

Igår var ju mamma, bröderna o felicia här :)

De kom lite efter 13 o de vart mat o prat :) Felicia var på puss o kram humör men d är så härligt o få dessa kramar o pussar ifrån henne! <3 Hon ville då att jag skulle ha följt med de hem men näje, ska på ultraljud o sen blir d sälen nästnästa vecka så hon överlever :)

Sen efter maten gick vi ut i vår vädret. Felicia ville gå till lekparken så d gjorde vi :) Så gungade lite o så så där o busade på hög nivå! Sen gick vi runt, över bron o tillbaka. Härligt :)

Sen in o fikade o sen drog vi till Marieberg för Felicia behövde nya gympa skor så d inköptes :) Riktigt fina hello kitty skor vart de :)  Jag o Dennis följde med o där runt 18 så skildes vi åt och jag o Dennis åkte hem o dog på soffan typ :P Var riktigt slitna, ialf jag! :P

Idag har lillen haft en riktigt sparkar dag :P Kunde till o med ser magen röra sig precis där lillen sparka ^^ *MAGISKT!*

Felicia låg o lyssna på magen o hörde "blupp i blupp i blupp blupp" o sa att bebisen prata ^^ O sen fick mamma känna o efter en väääldigt lång stund så kände hon :) O Magnus också men inte Berra.. Men d lär komma fler chanser. Bästa tillfället är faktiskt på kvällen har jag märkt..

Dennis var så snäll o sörvade mig hela dan ida.. Med saft, mackor, mat, o glass o allt möjligt! Vad skulle jag göra utan han?!

Nej nu säger jag gonatt!

Påsk bilder

Gör påsk tårtan

Super enkelt o göra btw :) O SUPER SUPER good! :)

Felicia o Magnus gungar =)

Mamma O jag :)

Broder o Dennis :)

Våren! <3

Nu när jag var ute o gick såg jag små blommor knoppa upp :) Åhh, våren! <3

Påskafton

Igår vart det mycket att göra, o jag som vanligt blev stressad o fick ont i magen men då lugna Dennis ner mig så d gick bra sen :P Men då började lillen bråka och gjorde så jag mådde illa :( Roligt värre! :P

Men maten vart klar o alla var nöjda o glada, tror jag! :P

Sen så gjorde ju jag min första tårta igår :P Haha, o den var super god o super fin för att vara första egna handgjorda tårta :P

Sen så vart d kaffe o prat o ännu mer prat me d var super trevligt!! Tycker om Sambons familj så himla mycket så d finns inga ord till det! De är så varma o kärleksfulla och ja det finns inga ord för hur de är KÄRLEK!!

Idag kommer min familj, o de är super fint väder ute.. Jag har sååån lust o gå ut o gå.. Så jag funderar på o göra mig ordning o gå ut en liten promenix innan de kommer. De har ändå inte smsat lr ringt att de har åkt än.. De tar ändå 1½ h lr ngt.. O maten är ju mer lr mindre klar så :P Hehehe, Dennis kommer få fullt upp idag! Felicia kommer med ^^

Igår så försökte jag få lillen o sparka så svärmor fick känna men ack, det var tyst o lugnt hela tin när de var här o sen när de åkte då spark i spark säääkert i tio min.. Trodde lillen hade fått fnatt!  Haha, Dennis sa de att lillen kanske kände sig lugn o så när de var så mycket folk runt omkring? Antagligen..

Nej, jag ska ut o gå, det har jag bestämt!! Tusan att Lisa inte bor närmare så man bara "pling pling, ska du med ut o gå?" hehe.. Nåja, får ta headsetet lr ngt, lr bara njuta av våren! :)

Nästa vår kommer jag inte gå ensam nångång så åh, lovely! <3

Hoppas ni hade en bra påskafton!!

GLAD PÅSK!

Nu är hela lgh städad o tänk vad skönt d är när d väl är gjort! :)

Dennis är färgad o klar! :)

Lånade stolar hämtad av Lisa! :)

Check lista inför i morgon! :)




De värsta är att jag trodde jag hade ngt på magen idag men ack till min förvåning så har jag inget typ! Min navel hål e typ BORTA!!!!!!! Jo jag vet att man inte har hålet kvar liksom men jag trodde de inte skulle gå så fort! :O

Nåja, nu är allting klart inför i morgon bara maten o lite sånt där som ska fixas i morgon men d blir i morgon d :)


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! :)

En grå fredag

Skulle städa o färga håret på sambon igår men vart så nere av någon anledning så jag städade bara toaletten.. Sen satt jag i soffan o lyssna på "kärleks sånger till ett barn" och lillen guppade för fullt! <3

Men idag ska det städas, inhandla det sista sen ska jag till Lisa o hämta lite stolar för annars har folk inget o sitta på ^^ Nåja, det knepiga blir hur vi ska få plats o äta :P Nåja, det löses sig nog på ett o annat sätt..

I morgon kommer då. Svärföräldrarna med sambons morfar o hans tjej och sambons farmor..

Sen på söndag då kommer. Mamma, Felicia o Magnus o KANSKE berra int säkert än men vi får se..

Nästa år, då ska vi ha en större lgh ELLER så åker vi bort :P O andra sidan ksk jag inte orkar laga mat nästa påsk :P Hahaha, nåja..

Ska ta o äta lite frukost nu så lillen blir lugn.. <3


Vet ni vad jag längtar till? FÖRUTOM att lillen kommer ut? :P Att bara gå ute när det är varmt man kan gå i kjol/shorts med linne lr t-shirt o äta glass o bara njuta! Åhh!!

LISA, d kommer bli många promenader för dig!  Hehehe ^^

Sommaren kommer o flyga förbi, det vet jag! Fyller år o då ska vi vara hemma för hela familjen är där då och jag sa till Dennis att det är okej att han drar iväg om han vill festa för det är ändå sista året han kan d utan att lillen blir ledsen lr ngt :P Å nästa år ksk Dennis vill vara med o dansa runt midsommarstången lr ngt ^^ (inte för att jag tror de men jag kan väl hoppas! haha!! ) sen så ska jag ju vara kvar för att bara njuta och grilla en massa, åhh! Vet ni hur mycket jag suktar efter grillat kött?! FET GO SALLAD? Grillad majs kolv? Åhhhh! GE MIG SOMMAR! Men iof en sak längtar jag inte till att d ska vara så FÖRBANNAT varmt bara kommer ju se ut som en valross juh! Nåja, sen ska jag ju pyssla en massa o bara vila upp mig o sen har jag tänkt att åka ner till Gekås också.. :) Fast jag har funderat att det är nog bäst att göra de i Juni lr ngt då jag inte är så stor :P Men men får se vem/vilka som följer med.. För det går nog inte att jag kör :P Magen kommer vara ivägen o mina korta ben når inte ner! Haha, vilket elände det ska vara :P Åhh hur ska vi då stor handla?!?!?! :O

O Dennis han pratar redan om marknaden som är i filipstad första helgen i sept o längtar dit o jag säger att det inte är säääkert att vi kommer dit i år pga vi ksk ligger på BB, det vet man aldrig :P Nåja, han får väl åka dit om han vill :P Men utan mig för jag kommer nog inte palla! :P Nu önskar man verkligen att man bodde i samma stad som familj/släkt osv.. Kan inte alla ni flytta hit ist?

Nej, nu FRUUUKOST! 

See yaaah!

Lillen <3

 


Här är bilden som jag lovade..

Upp o ner, ner o upp

Det är mycket funderingar just nu som snurrar i huvudet..

Vart man ska flytta är en fundering.. Man har bara fåtal kvar i Örebro så det kanske är dags att starta om på nytt? Men vart i så fall? Mot värmlänska skogarna? Mot stockholm? Mot göteborg? Ja, jag vet inte men jag känner mig jäkligt kluven och det är inte bättre med mina hormoner som spökar.. Mycket tårar och jag känner att jag VÄGRAR bo kvar här när jag fött lillen men å andra sidan vore det bra ifall lillen blir hsk lr ngt så får lillen den hjälp han/hon behöver.. Känner mig väl bara rent allmänt jäkligt ensam nu för tiden.....

Förut så hade jag någon att prata med men nu har jag inte det och det känns som hela min värld håller på o rasar mer lr mindre liksom.. Men visst, jag har väl några att prata med men inte på samma sätt liksom..

Känns som jag håller på o mista en till vän som jag har känt ganska länge......

Jag ska gå å städa o sätta på musik så jag blir lite gladare o hoppas att jag slipper dessa hormoner snart....

Bilden försenad

Många som vill ha bilden :P O den ska komma jag lovar!! :) Gör det ikväll om jag hinner då idag det blir stor städning och inhandla det sista och sen ska jag färga håret på sambon o ja, det är en del o göra så får se om jag har ork att göra det sen :)

Annars så kommer den i morgon!


RSS 2.0