vägra

idag sÅ vÄgra william totalt o sova han har vÄl sovit ksk totalt knappt 1h.. sÅ han Är trÖtt de ser man men vilken energi ungen har???!! jisses, o vilket humÖr o testar precis allllt!!
men mamma Älskar dig ÄndÅ mitt hjÄrtegryn..

Goingen

Mamma´s o pappa´s goding! <3

 

Tiden går fort när man har kul! :)

 

I veckan som vart har vi vart på ÖF(Öppna förskolan) varje dag o det tycker William har vart super kul :)  Han har hittat en ny favorit, ruschekanan :P Så det blir nog o köpa en sådan oxå någon gång i framtiden :P Annars så har vi väl inte gjort så mycket, cyklat och gått o lekt ute o städat hela lgh o jaa..

 

William går o går o går och kan sitta ner o så vips så ställer han sig upp, helt otroligt! Han är inte mammas lilla plutt längre utan han är en stor grabb så jag får nog ta o tjata lite på mannen om o fixa en ny bebis ;) Hhaa!

 

idag var vi till barnens hus o vi köpte en läder remsa till tripp trapp stolen o då provade jag så klart barnvagnar det finns inge roligare med det, så kul så! O jag hittade två favoriter :P EN tvilling vagn o så en vanlig liggvagn, så helt underbara!

 

I morgon kommer svärmor o svärfar o så morfar de ska bli riktigt nice, så det blir kräftskiva på kvällen äre tänkt men på dagen ska vi ta o gå till stan äre tänkt, de har ju inte sett staden :)

 

På tisdag nästa vecka ska jag iväg o röntga handen, äntligen så får se vad som är problemet med den, något knas är det ialf!!

 

Nej jag ska nog ta o fixa det sista här för idag o ta o krypa ner i sängen för det blir en tidig morgon för mig i morgon.. <3

Go natt på er o ha en underbar helg! <3

Trollbröllopet

Ja vi har varit i dalarna två gånger o vi har varit o sett på kusin felicia när hon medverkade i rollspelet trollbröllopet o gud vad kul det var :) Hon var så duktig så :)











Den 17e aug så gick jag 10 steg helt för mig själv o sen dess har jag gått o gått o gått så snart kan jag bärgsäkert gå själv, så kul o gå men jag blir ju så frustrerad när fötterna inte vill sammarbeta.. Men snart så har jag fått in de också :)


Med denna goa bilden på mig så säger jag godnatt för jag har inte haft någon bra dag idag. Jag har haft ont men jag vet inte riktigt vart o ja, ingen bra dag så jag hoppas att morgon dagen blir bättre.. GO natt på er allt gott fölk!

O snart fyller jag år jag ser så fram emot det!! :D


OJ vad tiden går

Ja tiden bara springer förbi tycker jag. Det är redan augustig och idag fyller bästaste svärmor Mia år :) GRATTIS!!

Vi har gjort mycket vi har ju haft Malin på besök o sedan drog jag o William till dalarna för att umgås med min bror o brorsdottern vi hade super kul, vi badade i poolen, busade mycket, badade i sjön, åkte till mora till tomteland och vi åkte till leksand sommarland.

Ja, det har hänt mycket med gossen under tiden så vet inte riktigt vart jag ska börja, han går som bara den just nu, går o går o går :P SÅ härligt å see! :)

Jag har precis kommit in efter ha vart ute o gått med William o han somnade i vagnen så han ligger o sover just nu. Jag gick förbi pekås o handlade lite potatis o morötter sedan gick jag för o hämta paketet som jag har beställt. Vinteroverall, vinterskor, mössa o vantar osv till William :)






















RSS 2.0