Svensexa

Igår hade Dennis sin svensexa.. Dock fick han ju reda på när han skulle ha det men han har ju ett kort minne o en fästmö som planerar och grejjar ^^ Så han trodde vi skulle till Mariebergsskogen o umgås men ack ack där blev han tagen på sängen ^^ Berra, Nalle o Jon kom o sminkade o klädde på han o drog iväg ^^ Sen kom Filip o hängde på oxå! Dennis hade jättekul o är så glada att han har er som vänner! Det ska ni veta, ni betyder mycket! Även om han ick säger det så är de så!! <3  Såg för rolig ut men kul hade han ^^


Inte långt kvar..

Jisses vad tiden går alltså.. Detta står på schemat..
- 13 Maj Prata med prästen + William blir 20 månader
- 18-20 Maj Upptagen
- 21 Maj skall jag klippa mig o fixa håret inför Bröllopet
- 25-26e Maj KANSKE upptagen
- 2? Maj Upptagen
- 1-3 Juni Osäker?
- 7e Juni slutar jag skolan o får därmed sommarlov i två veckor o då skall det tillbringas tid med William innan jag börjar jobba hela sommarn sedan.
- Sedan är det osäkert då det blir möhippa någongång där emellan och jag har ialf tänkt att åka till dalarna några dagar o tillbringa lite tid med brorsan o Felicia men vi får se..
- 18 Juni Börjar jag sommarjobba
- 30 Juni står jag som brud <3
Det vi har kvar inför bröllopet är att hämta våra ringar, köpa slips o skor till Dennis, byxor till William.. Fixa programmet till bröllopsfesten, handla maten o fixa det.
- 3 Juli Börjar jag jobba igen efter bröllopet o jobbar HELA sommaren..

Plugg!

Mycket plugg, haft prov varje fredag nu i tre veckors tid. Men massa andra uppgifter att göra, o det är inte lite frågor vi får på dessa uppgifter. O nu till veckan ska vi få massa psykologi uppgifter.. Bläää! Jag hoppas verkligen detta är sista provet vi gör innan sommarlovet! Fast man får inte hoppas för mycket.. Men men..

Var på utv samtal för William igår och det går så bra för lillknodden så, är så stolt över han så!!
Mammas stora pojk!
Var på jobbet idag och fick information ang sommaren osv.. Skulle få schemat men ack ack det var inte färdigt så får vänta tills det dumpar in i brevlådan istället vore ju bra om man fick det för att man måste lämna in ang dagiset under sommaren.. Men de förstår väl det förhoppningsvis..
Bjuder på en bild från i morse :)

Tiden går

Ja vad ska man säga, redan maj.. Varmt ute och så härligt att man tar på sig klänning, kjol o annat dylikt men då är de ju vita ben istället som skär sig i ögona.. Men det är 58 dagar kvar tills jag står som brud och tills dess ska jag ha solat två gånger i veckan så totalt blir det 16 gånger som jag solar.. Bara att hoppas att det räcker för att få upp den bruna färgen jag vill ha..

RSS 2.0