Gryobowl

 

Två st vinner varsin tallriksboll från Pylnow.se!

Gyro bowl - tallriksbollen håller maten på plats. Bollen stänger sig när den vänds & låter småbarn äta utan spill. Perfekt på resan, utflykten, i bilen & hemma. Tål maskindisk.

 

 

Var med o tävla hos MansonDust!


Namn nappar


Tävlar

 

Jag är med o tävlar om en Wigglekart hos MansonDust.


Vattenbrist!

Vaknade i morse o gick på toa o inge vatten i kranen.. SUCK tänkte jag.. Det var så förra sommaren oxå då ett vatten ledning har gått sönder o så var det i detta faller nu med.. Så det har varit i mitt o mammas o ett till område som har varit drabbade och vart utan vatten hela dan. Vi fick tillbaka vattnet runt 14 tiden o då var det väääldigt lite tryck i kranen och nu så ska man koka vattnet ett bra tag om man ska dricka det lr så. Man ska även koka det om man ska laga mat innan och diska.. SUCK! Tur att det har funnits vattenbilar så man har kunnat hämta rent vatten.. På onsdag får man veta om man får dricka direkt ur kranen igen utan att behöva koka, kan bli en massa bakterier i vattnet om man sätter på vattnet så det blir tryck igen, tydligen!? Så, det värsta som kan ske är ju magsjuka.. Men vi har hållt oss borta ifrån det.. Imorgon blir det att hämta nytt vatten nere på ruds centrum.


Bilder på lägenheten

Lite bilder på lägenheten det enda som inte är med är lite av köket, mitt o Dennis sovrum och badrummet..

WILLIAM'S RUM




HALLEN NERE (PÅ VÄGGEN DÄR SKA DET VARA MER KROKAR OCH "LÅDOR" TILL WILLIAM'S SAKER)


HALLEN UPPE


VARDAGSRUMMET (EJ KLART, FATTAS TVÅ HYLLOR!)


BJUDER PÅ NÅGRA BILDER IFRÅN KÖKET O MITT O DENNIS SOVRUM MEN DET ÄR EJ KLART!

Magen som pryder ovanför våran säng.

Mormor's bilder sälen












Nya o färscha bilder

Sitter ute i gräset o leker

Sitter på Balkongen o leker


Sälen

Ja vi har varit i sälen i en vecka o det har varit helt underbart! <3 William har lärt sig o krypa o han har fått tänder oxå mycket på kort tid :)

Vi åkte upp på söndagen så på måndagen så var vi bara, lekte o solade mycket o bade bastu i ca 5 min. :P  På tisdagen så gjorde vi samma sak ungefär fast då gick vi mycket promenader och gick upptäcksfärd. På onsdagen åkte jag, William, morbröderna Magnus o Berra o kusin Felicia till Experium för att bada o de tyckte William var jättehäftigt! Han badade cs 45 min sedan sov han i ca 1 h o sen badade han i 1 timme till. O de var så varmt o härligt i vatttnet. :) Sedan på torsdagen så softade vi ännu mer o på torsdag kväll så var jag o magnus o Felicia på bio, vi såg filmen rio i 3d. Den var rolig! :)

Sedan på lördagen så myste jag o magnus, mamma o felicia o william med tacos, massa spel, bastu och bowling. de tyckte william var häftigt i ca 20 min sen tog han en tupplur :)

Sedan på söndagen var de bara o ta o packa o städa för att åka hem.

När vi väl var hemma så var william jätteglad över att träffa pappa igen <3 O mamma oxå! <3

Lite bilder från veckan..












RSS 2.0