Uppdatering

Ja nu blir det en lång uppdatering! :P

I tisdags förra veckan kom morbror Magnus ner för att han skulle se ishocky o då stanna han förbi o lekte lite med William o vi gick ut o gick en långpromenad  de fina vädret oxå! :) Super härligt!

Sen i fredags var vi ju på barnmässan o den var inte ens 1/4e del så stor som i stockholm när vi var där, men men nu har vi gjort de ialf :P

Sen i lördags kom Berra o hans tjej Anki förbi o hennes son Theo o fikade lite snabbt de var trevligt =) Sedan åkte vi snabbt ut till biltema o köpte en cykelstol till William vi fick 200 kr rabatt för att vi är nyinflyttade så vi betalade bara 39:- haha snacka om dyr stol!  hahaha.. Sedan hem snabbt då Micaela, Johan, Nora o Johans mamma kom förbi då de hade vart på barnmässan. Var riktigt kul o se de, Nora har ju växt ojoj, snacka om det går fort på 1 månad faktiskt. Hon har precis lärt sig o sitta, duktiga flickan! :)

Sedan var de i säng tidigt då vi skulle till dalarna på söndan för Felicia har fyllt 7 år så det var kalas för henne oxå 4e dagen i rad! Haha, man kan tro hon fyllde 30 :P Hehe, nåja, de var riktigt mysigt! :) Hon var så glad så! =)

Just de, vi var till öppna förskolan med William oxå de gilla han otroligt mycket för de fanns en gunghäst där o den var mycket rolig! :) VI ska dit idag en sväng o då skulle han få måla en egen kruka o så :) De ska bli intressant :P Sedan i eftermiddag blir de att åka o bada som han tycker så mycket om! =)


När vi var o gunga för ett bra tag sen.


Bästa leksaken vi nog har köpt :)


Morbror o lillfisen


YEEEY jag kan! :P


Kalas hos Felicia då fick jag smörgåsrån o de var super! :) (Väldigt bra när det kliar i munnen för smörgåsrånet smälter i munnen så ungen en liten bit i taget.)


Stora flickan med sin farbror o pappa <3

(KOMMER MER BILDER SEN DÅ JAG FÅR LÅNA MAMMAS KAMERA.)

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0