1 vecka kvar

Nästa vecka kommer morbor "woppa" o kusin Felicia hit då Felicia har höst lov så då blir det massa bus. Har tagit ledigt för William på dagis alla dagar utom måndag så vi ska ha mycket kul då. Det blir ialf att åka till Örebro o bada hela dagen på Gustasvik.. :) Felicia sa det när hon pratade med Magnus när han sa att de skulle åka dit så sa Felicia " Kan inte Faster o william följa med? För när vi var där förra året så kunde inte faster bada för hon var ju höggravid?" Plutten" <3 Så brorsan bjuder oss dit så de blir nog nice!! :) William älskar ju o bada så de blir nog greath! :)
William o älskling morbro "Woppa"!
Mormor med bästa barnbarnen <3
Förra året innan gustasvik! <3
I
I
I
I
Igår så drog vi till lek o bus landet med William o det var nog det bästa som vi har gjort tror jag. Han är ju inne på att klättra o grejja så det var toppen faktiskt. O han var ju överlycklig när han såg bollhavena o jaa ^^ Hans leende var helt oslagbart! O att åka ruschekana med pappa var ju det bässsssssssssssssssssta!! <3
*
*
*
William har vart på dagis nu i 1 h så nu ska jag ta o grejja lite o äta frukost o försöka vila lite innan jag ska hämta han kl 14..
Ha en bra dag! <3

Kommentarer

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0