Örebro

Man hör mer o mer om brott som händer i Örebro. Det var ju den där våldtäktsmannen som härjade i Örebro i vintras förra året o vi flyttade lite pga det.. O sen vi flytta har de hänt en massa skit.. Vad äre som händer egentligen?? Ångrar inte att vi flytta till Karlstad pga alla brott.. Ångrar bara att man flytta ifrån alla vänner o så men de sön verkligen betyder ngt finns kvar o de är ju TinA o Micaela.. Sen finns de massa bekanta men ja, det blir nog bra så småningom.. Bara man börjar plugga o jobba så blir de nog lugnt där med. Sen är det inte långt mellan Karlstad o Örebro heller för den delen.. Men men, nu ska jag byta bajsblöja.. seeeeee yaaaah

Kommentarer
Postat av: Mica

Usch ja! Är ju en ny våldtäktsman som är i farten nu också...tror han är uppe i 3-4 tjejer nu. Här på väster, såklart. Jag vågar knappt gå ut längre...verkar inte ens spela någon roll om man har sällskap med sig heller, de misshandlar och rånar en ändå.

2011-10-23 @ 10:34:30
URL: http://babybaker.blogg.se/
Postat av: TinA

Nej nu är det ju en till våldis som springer runt och så ett antal rån, hemska rån, har det varit också. Helt sjukt. Jag tänker även på den styckmördade läraren.. :/



Ni bygger upp ett fint och ett tryggt liv för William i Karlstad, det märks på hur mycket han har utvecklats. :) Ni gjorde nog rätt i att flytta dit o bo och leva där under hans första levnadsår. Sen får ni gäääärna flytta tillbaka i framtiden *blink-blink' ;)

2011-10-23 @ 11:26:28
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: martha

var är världen på väg? mamma ska ge mig överfalls spray. kan vara bra. några kompisar av överfallslarm också en bra grej.

2011-10-26 @ 12:59:50
URL: http://marthab.blogg.se/

Du får gärna lämna en fin liten kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (den visas inte för andra läsare)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0